Follow me:

Hotspot: Leuke strandtent in Franse bistrostijl!

De luxe strandtent George No. 5 staat in de Top 3 van de strandtentverkiezing 2015 van de Nieuwe Revu. Eigenlijk ben ik deze zomer verknocht geraakt aan de leuke strandtent The Spot in Zandvoort, maar op een mooie zomerdag hebben we toch eens een bezoek gebracht aan George No. 5. En daar kregen we geen spijt van!

Wat een ontzettend leuke hotspot is dit! Je krijgt echt een enorm vakantiegevoel van deze hippe strandtent! De stijl is een beetje Franse bistro-achtig en komt overal prachtig in terug. Van de stoere terrasstoeltjes en de markante vlaggen tot aan de betegeling van de zwembadbodem toe.

George No 5_1

Verkoelende duik
Een zwembadbodem? Ja, je leest het goed! George No. 5 heeft maar liefst twee zwembaden, waar je gratis een verkoelende duik in mag nemen! Ideaal als je wel het strandgevoel wilt maar geen zin hebt in het zoute zeewater! Toegegeven, op een warme, zomerse dag krioelt het wel een beetje in het zwembad maar het is uitstekend geschikt om even af te koelen!

George No. 5 beslaat een enorm oppervlakte en heeft diverse soorten strandbedden klaar staan. Maar ook de diverse terrasjes, die je verspreid over het hele terrein vindt, zijn echt leuk! Dankzij de mooie rieten afscheiding blijft niet alleen de wind buiten maar ook het drukke leven van alledag! Met deze gesloten setting heb je écht het gevoel of je ergens ver weg in een Zuid-Franse strandtent ligt! En de heerlijke zachte strandbedden versterken dat gevoel van luxe nog eens extra!

George No 5_3

Tijd voor een praatje
Wat ons vooral opvalt, is dat de bediening ontzettend vriendelijk is. Ondanks dat we al wat later in het seizoen zijn, en het werk voor de meeste medewerkers al wel een beetje een sleur moet zijn, is men verrassend sympathiek en is er geen enkele vorm van stress of vervelende gehaastheid te bespeuren. Sterker nog, er is tijd voor een gezellig praatje en interesse in de bezoekers. Leuk om dit stukje persoonlijke aandacht op te merken!

Omdat de strandtent zo enorm groot is, moet het lastig zijn om alle gasten direct op hun wensen te bedienen; het is dus soms een beetje zoeken naar iemand die een bestelling opneemt. Is dat echter gebeurd, dan heb je je hapje of drankje in no-time op tafel staan, ideaal!

George No 5_7

Redelijke prijs
De menukaart is Italiaans getint en is wat aan de prijzige kant. Omdat er echter geen toegangsprijs voor deze leuke tent gevraagd wordt en de prijzen van de luxe strandbedden ook keurig geprijsd zijn (€ 10 tot € 15 per dag), nemen we de duurdere menukaart voor lief en genieten we van een heerlijke Caesar-kipsalade! Ook het broodje Old-Cheese smaakt prima als lunch!

Deze fantastische hotspot staat in ieder geval heel hoog op onze ‘hier-kom-ik-zeker-nog-eens-terug-lijst!’

George No 5_5

George No. 5 zit aan de Boulevard Barnaart tussen Zandvoort en Bloemendaal. Grote vlaggen op de parkeerplaats wijzen je de exacte locatie aan.

Parkeren aan de boulevard is € 12,00 per dag; er is echter ook een klein parkeerterreintje achter George No. 5, waar je voor € 10,00 een dag parkeert. 

George No 5_6

George No 5_2

 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge