Follow me:

Het Apeldoorns Koffiehuys: een populaire hotspot!

Je loopt er vast niet vaak langs, ook al kom je regelmatig in het centrum van Apeldoorn. Zelf laat ik de Korenpassage vaak een beetje links liggen. Maar nu ik Het Apeldoorns Koffiehuys ontdekt heb, kom ik er vast vaker!

De Korenpassage is een overdekte winkelpassage in het centrum van Apeldoorn. Met de komst van het enorme winkelcentrum De Oranjerie bloedde de Korenpassage eigenlijk een beetje dood. Maar de laatste tijd wordt het er steeds leuker, dankzij leuke winkels en het populaire Apeldoorns Koffiehuys.

Fijne hotspot

Wanneer je de Korenpassage in loopt, kun je eigenlijk niet om het Apeldoorns Koffiehuys heen. Op een zaterdagochtend is het terras vaak heel vol want dit is een fijne hotspot!

Het terras is heel leuk, maar ook binnen wil je graag zitten. De lunchroom is hier namelijk ingedeeld met allemaal gezellige hoekjes en het ziet er heel sfeervol uit!

Apeldoorns Koffiehuys

Bloeiende bloemetjes op het terras van het Apeldoorns Koffiehuys.

Bloeiende bloemetjes op het terras

Het buitenterras is aan de achterkant van het pand gemaakt, in de loze ruimte die er ooit was. Eerlijk is eerlijk, het is niet het meest idyllische plekje want je kijkt tegen veel achterkanten van gebouwen en lelijke afvoerpijpen aan. Maar ze hebben ook hier wat moois van weten te maken met fleurige tafelkleedjes, bijpassende kussentjes en heel veel bloeiende bloemetjes, zodat we toch met een ontspannen, zomers gevoel van onze, heerlijke, lunch hebben genoten!

Carpaccio Apeldoorns Koffiehuys

Tip! De high-tea zou hier verrukkelijk zijn en ik wil deze dan graag nog een keertje uitproberen! 

Het Apeldoorns Koffiehuys is gevestigd in de Korenpassage (de passage tussen Mariastraat en Korenstraat).

20150801_142536

Bedankt dat je dit artikel wilde lezen! Hopelijk vond je het leuk!
Wil je nog meer (reis)inspiratie opdoen, meepraten over reisonderwerpen of op de hoogte blijven van mijn nieuwste artikelen? 
Volg dan DitisAnne.nl op Facebook!

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge