Follow me:

It’s my Birthday-blog!

De eerste dertig jaar van mijn leven was het best leuk om jarig te zijn! Maar nu, sinds ik een paar jaar geleden de magische grens van dertig gepasseerd ben, hoeft het van mij niet meer zo, jarig zijn. Alsof je ieder jaar even met de neus op de feiten gedrukt wordt… Na elke verjaardag denk ik: ‘Gelukkig, volgend jaar duurt nog héél lang’ en maar voor ik het weet is het alweer zover! Uiteraard ben ik gewoon ieder jaar weer een keertje jarig en vandaag is het weer zo’n keer!

Voor familie en vrienden hebben we het afgelopen zaterdag al gevierd; met een klein groepje maar dat was ook wel erg gezellig. Jeroen en ik zijn al gezellig uit eten geweest bij Shabu Shabu om mijn verjaardag te vieren en ook dat was top!

Vandaag, op de dag zelf, heb ik lekker een dagje vrij genomen (in het kader van ‘vakantiedagen moeten op’) en dat kwam prima uit! Sinds zondag ben ik namelijk weer wat grieperig dus was vandaag een mooie kans om even lekker rustig aan te doen!

dd4e19de52664ae245f88bd5c688d826

Facebook
Het is toch één van de leuke dingen van Facebook! Sinds vanochtend heel vroeg zijn er tientallen felicitaties op mijn Facebookpagina geplaatst en dat maakt zo’n dag net even een beetje extra feestelijk! Daarnaast kwamen er nog de nodige mailtjes en Whatsappjes binnen, leuk! Iedereen enorm bedankt! #youvemademyday

Lunchen
Omdat de dag anders helemaal zo stilzwijgend voorbijgaat, ben ik gezellig met mijn grote zus wezen lunchen bij Bunckman in Voorthuizen. We hadden allebei een overheerlijk broodje warm vlees en hebben gezellig even bijgekletst! En wat een leuk plekje is dit restaurant! Je vindt het op het kleine marktpleintje van Voorthuizen en het grand-café-achtige sfeertje oogt heel gezellig!

Bunckman

To Play or not to Play?
Vanuit Voorthuizen ben ik doorgereden naar Hoofddorp omdat ik daar vanavond tennisles heb. Op het moment van schrijven zit ik nog in dubio of ik wel ga; niet-fit achter een tennisbal aan rennen is niet echt de leukste verjaardagsinvulling die ik me kan bedenken! Maar wellicht gaat het straks weer iets beter of is even sporten juist lekker.

Daarna komt Jeroens moeder gezellig op de koffie dus daarmee gaat mijn verjaardag toch niet helemaal stilzwijgend voorbij!

Cadeautjes
Ik ben ontzettend verwend met allemaal leuke dingen! Van Jeroen kreeg ik een vliegticket Londen cadeau (hij gaat zelf gelukkig ook mee!) en een prachtige tas van het gave merk Desigual! Ben er superblij mee! Het leuke van de tas is dat er overal zijvakjes en ritsjes zitten….ideaal voor mij want anders is het grote vak bij mij altijd één grote puinhoop.

2015-10-13_16.01.54_resized

Van mijn nichtjes heb ik leuke zelfgemaakte cadeautjes gehad zoals een heel mooi schilderijtje en een potje bodyscrub. Altijd leuk!!
Verder ben ik verwend met de Flow-agenda voor 2016, echt fijn! Deze stond bovenaan op mijn lijstje omdat het een heerlijke agenda is om ook als blogagenda te gebruiken. Elke week heeft namelijk een hele notitiepagina er naast en van de mooie quotes op elke bladzij word ik ook heel blij!

Mijn zus kwam met het toffe cadeautje ‘Een vraag per dag’ aan: een boek waarin je vijf jaar lang elke dag een vraag moet beantwoorden. Erg grappig om over zo’n periode te zien wat je antwoorden zijn! De vragen variëren van ‘Met wie heb je onlangs een goed gesprek gehad’ tot ‘Wat zou je komende lente aan je huis willen veranderen?’

Van een vriendinnetje een leuk reisgidsje over Ierland gekregen, wat altijd helpt bij het bloggen voor Ditisierland.nl. Om inspiratie op te doen én om details te checken gebruik ik altijd mijn diverse reisgidsen dus ik ben er blij mee!

Onvermijdelijk
Omdat mijn verjaardag dus toch onvermijdelijk is, geniet ik er toch maar gewoon een beetje van!
En volgend jaar? Dat duurt nog heel lang!

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge