Follow me:

Dit Is De Vraag #16 My Biggest Fashion Accessory

In de 52-weken blog challenge is vraag 16 aan de beurt: ‘My Biggest Fashion Accesory’. Oeps, dat is een lastige! Hele grote sieraden of accessoires draag ik eigenlijk niet, dus ik maak maar gebruik van mijn vrijheid als blogger om de vraag te beantwoorden met de sieraden die ik het meeste draag!

Ik heb erg de neiging om, als ik iets leuk of mooi vind, het in het kwadraat te kopen! Onlangs heb ik al mijn kleding ingepakt voor mijn verhuizing en kwam er achter hoe ontzettend veel kleren met Bretonse streep ik eigenlijk heb! In het verleden heb ik er al eens een blog over geschreven, maar ik zag nog veel meer in mijn kast liggen!

 

In augustus maakte ik een fotoserie van ál de Bretonse streepjes in mijn garderobekast!

In augustus maakte ik een fotoserie van ál de Bretonse streepjes in mijn garderobekast!

Parel-voorliefde
En zo werkt het bij mij ook een beetje met sieraden. In het bijzonder, met sieraden-met-parels! Om een of andere manier houd ik van oorbellen met parels, draag ik mijn parelsnoer bijna elke dag en het liefst ook een parelarmband, ware het niet dat deze bij het werken aan een bureau in de weg zit! Ik moet me soms echt dwingen om eens wat anders in en om te doen dan parels, vind ze echt prachtig!

 

Sieraden_parels 1


Horloges
Jarenlang heb ik geen horloge gedragen; om te weten hoe laat het is, had ik mijn mobiel altijd bij de hand. Tot ik vorig jaar als verjaardagscadeautje van Jeroen een horloge uit mocht zoeken! We zijn een hele dag door Amsterdam gesjouwd omdat ik, als er dan toch een horloge gekocht moet worden, heel kritisch ben! De meeste exemplaren vond ik te groot, de ander te veel blinq, een volgende te saai… Maar helemaal aan het einde van de dag zijn we toch geslaagd! Het is een horloge van DNKY geworden, dat haast meer een armband is dan een horloge. Ik vond hem in ieder geval erg sierlijk!

Sieraden_horloge 2

En zo heb je geen horloge, en zo heb je er twee! Een paar weken later kreeg ik via mijn werk een ander prachtig horloge cadeau! Heel anders dan het smalle armbandhorloge dat ik zelf uitgezocht had, maar op zijn eigen manier toch ook heel mooi!

 

Sieraden_horloge

 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge