Follow me:

Dit Is Mijn Week! Burlende herten, John Nash en een wilde klopjacht op mijn logee!

Als dit blog online verschijnt, is het heerlijk weekend! Niet dat ik iets te klagen heb want deze week was ik dinsdag en donderdag lekker vrij. Maar vrije dagen betekent de andere dagen extra hard aan de slag dus ik ben ook wel heel blij met mijn weekend! Bovendien gaat het een leuk weekend worden dus dat is dubbel hard aftellen!

Deze week heb ik Jeroen niet gezien, omdat hij voor zijn werk in het buitenland zat. Ook nog eens in een hele andere tijdzone dus het was even improviseren om contact te hebben. Zo zat ik een keer ‘s ochtends om half 5 ‘s ochtends in bed te bellen met een duffe kop…moet ook niet gekker worden! Gelukkig hebben we een gezellig weekend samen voor de boeg dus dat maakt het allemaal wel weer goed!

Over vroeg opstaan gesproken…afgelopen zaterdag gingen we weer gewapend met camera’s de natuur in en hadden een fantastische ochtend! We stonden op een mistige hei te wachten op de zon, toen we ineens herten hoorden burlen. Wat een magisch geluid! Even later kregen we prachtig zonlicht in het bos, mooi! En uiteraard deelde ik dit alles via een blog!

12118974_10153674806427002_7074965335054058361_n

Briljant
Zaterdagavond had ik een gezellige avond bij mijn grote zus; we hebben de film ‘A Beautiful Mind’ gekeken, over de razend intelligente, maar schizofrene John Nash. Bizar dat je zó briljant kunt zijn en tegelijk zo beperkt door een psychische ziekte! Echt een fantastische film, waarin Russell Crowe een prachtige hoofdrol vertolkt!
John Nash is Nobelprijs-winnaar en een beroemd wiskundige; iets waar ik met mijn enorme bèta-gebrek sowieso al diep respect voor heb! 🙂

Ondankbare logee
Deze week logeerde onze Terrorkat weer een weekje bij mij. We hadden het heel gezellig samen en uiteraard wordt hij vreselijk verwend en krijgt hij alle aandacht die een kat zich maar wensen kan. Dat alle goede zorgen blijkbaar nog niet genoeg zijn voor een eigenwijze kat, bleek donderdag toen ik hem, uit voorzorg, aan een touw in de achtertuin had vastgezet. Ik zou wat aanloop krijgen in verband met wat Marktplaatsverkopen en uit angst dat de kat bij één van die bezoeken de deur uit zou glippen, zette ik hem liever veilig aan een touwtje. Lekker buiten zodat hij achter de kikkers in mijn achtertuin aan kon gaan.

Omdat hij heel rustig door de tuin scharrelde, kon ik wel even een kastje van boven halen. Dacht ik…
Toen ik terugkwam, zag ik tot mijn grote schrik dat het touwtje over de schutting hing…zonder kat aan het andere eind! Paniek in de tent natuurlijk want een kat schijnt pas na drie of vier weken de weg te weten in een vreemde omgeving.

Dankzij een behulpzame buurvrouw, die haar hond had horen blaffen, kwam ik Vossy al snel op het spoor, maar in plaats van een geschrokken, gedesoriënteerde en hulpeloze kat, oogde hij heel happy met zijn herwonnen vrijheid. Hij wilde overal even snuffelen dus ik kroop achter hem aan door struikjes, onder bomen, langs de vijver, tot hij weg wilde rennen door het steegje naast mijn huis. Gelukkig liepen daar net wat mensen (waaronder mijn Marktplaatsbezoek), zodat hij verschrikt stil bleef staan en ik hem gelukkig makkelijk in de houdgreep kon pakken.
Rest van de week huisarrest!

Vossy Terrorkat

Dit las ik!
Opnieuw weinig gelezen deze week, hoewel ik het boek ‘Up!’ van Myrthe van der Meer inmiddels uit heb. Omdat ook de komende weken weinig ruimte laten voor boeken lezen, zal ik komende woensdag een recensie van ‘Danseres zonder benen’ plaatsen; één van mijn favoriete boeken! Stay tuned!

Op de buis
Naast mijn favoriete programma’s Penoza en Overspel is sinds twee weken ook The Voice weer op tv. Niet dat ik zo’n onwijze Voice-fan (meer) ben, want de jury is naar mijn idee minder leuk dan een paar jaar terug. Maar omdat ik het na een drukke week heerlijk vind om op vrijdag lekker languit op de bank te ploffen, kijk ik toch maar naar The Voice, het liefst met Twitter er naast voor al het commentaar van mijn mede-Voice-kijkers. En ik moet zeggen dat de afgelopen twee weken best leuke afleveringen hadden!

Overspel wordt eindelijk iets spannender hoewel ik nog steeds niet enthousiast ben over de situatie tussen Willem en Iris; dat had mijns inziens beter gekund! Maar er gebeurt nu tenminste weer iets! Penoza blijft ook een beetje doorkabbelen.

Shopping
Donderdagmiddag ben ik met mijn nichtje naar Arnhem geweest om te shoppen, waarbij we uiteindelijk zo’n twee uur in de Primark hebben rondgehangen. Haar kledingkast is weer aardig uitgebreid, ik heb uiteindelijk bij de Vero Moda een heerlijke warme wollen trui gekocht, lekker voor deze herfstdagen!

Vooruitzicht
En nu dus een gezellig weekend in het vooruitzicht! Zaterdagavond vier ik mijn verjaardag alvast maar de rest van het weekend hebben we geen plannen. Relaxt, zeker met het mooie weer in het vooruitzicht!

Hoe was jullie week? Leuke plannen voor dit weekend? 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge