fbpx
Follow me:

#Dit is mijn week! Een beachclub, pizza eten, Dublin voorbereiden en heel erg boos!

Voor je het weet is er weer een week voorbij…wat gaat de tijd toch snel! Vorig weekend een heerlijke dag doorgebracht in de gave beachclub George No. 5, waar ik uiteraard een blogje over schreef! Het was echt enorm genieten, we hadden een prima bedje gehuurd en eten en drinken werd de hele dag keurig bij ons gebracht. Zo af en toe een duik in het verwarmde zwembad…zo kom je de dag wel door! Maar wat deed ik de rest van deze week? 

Maandagavond weer tennisles gehad, een wat verkorte les omdat het het eerste kwartier stond te hozen. Tja, dat is dan weer het nadeel van een buitensport!

Woensdagavond hadden we geen zin om te koken dus zijn we maar een pizzaatje gaan eten bij Woodstone, de lokale pizzeria in Hoofddorp. Ik koos ditmaal voor de wat exotische Bastille-pizza en o, wat was die lekker! Er zaten heerlijke stukjes biefstuk op, zoete aardappel, gekarameliseerde uien en werd gegarneerd met een blokje gorgonzola en walnoten…jammie! En natuurlijk was de avond ook nog eens heel gezellig! #qualitytime

Woodstone

Boos
Tja, en verder lig ik zwaar in de clinch met Vodafone… Mocht je op zoek zijn naar een ander telefoonabonnement, houd je vérre van Vodafone! Wat je ook bestelt of doorgeeft, het komt daar allemaal niet aan! Vorige week een bestelling geplaatst voor een nieuw toestel; twee dagen later bleek die bestelling niet ontvangen te zijn. Nogmaals besteld, blijkt er die dag een error te zijn geweest in alle bestellingen via de website.
Heb de hele week gebeld met medewerkers, die allemaal aangeven geen flauw idee te hebben wanneer geleverd wordt (ja duhuh, als er ook een error zit…). Een bericht op Facebook geplaatst, waarop een medewerker reageert dat ik maar even een FB-gesprek op moet starten…ook daar blijft het vervolgens akelig stil. Een bericht geplaatst in MijnVodafone…geen reactie. De chat ligt er vaker uit dan dat hij het doet. Kortom, één en al doffe ellende.

Uiteindelijk ten einde raad maar geannuleerd…en wat denk je? De annuleringen komen óók al niet aan!! Bij een budgetmaatschappij verwacht je dergelijke baggerservice maar van Vodafone had ik toch wel iets meer service verwacht!
Maar goed, het houdt wel in dat ik dus zeer waarschijnlijk met mijn oude toestel volgende week naar Dublin afreis, wat nogal balen is aangezien de batterij daarvan zo snel leeg is. In ieder geval sneller dan van de Samsung S5 die ik op het oog heb! Wat een afknapper!!

Dublin
Gelukkig heb ik desondanks heel veel zin in Dublin en ga mij het komende weekend maar eens voorbereiden op mijn trip! Het wordt niet alleen maar vakantievieren omdat ik vooral ga om artikelen te schrijven over Dublin. Niet alleen voor dit blog maar uiteraard vooral voor mijn andere blog: www.ditisierland.nl (PS: Volg je die al?!)! Ik ga dus de stad ontdekken, het huis van de president bezoeken, Temple Bar beleven (een klein beetje want ik wil vooral op zoek naar leuke pubs búiten Temple Bar) en heb tot slot nog een paar dagen een huurauto om ook de omgeving te bezoeken. Als mijn knie het uithoudt wil ik wandelen bij Glendalough of in de Wicklow Mountains…genoeg mooie plannen dus!

Gisteren heb ik een blog over mijn beklimming van de Ben Nevis geschreven en bij het terughalen van al die herinneringen, kreeg ik gelijk weer heel veel zin om te reizen! Dat komt dus uitstekend uit!!

Shopping, shopping!
Gisteren ben ik even Hoofddorp in geweest om te shoppen. Ik wil namelijk proberen weer iets vaker crea aan de gang te gaan met tekenen en andere creatieve uitingen! Er zijn zóveel leuke blogs met voorbeelden op dat gebied dat ik echt zin heb om daar wat mee te doen! Dus gisteren papier, tekenboeken, aquarelpotloden enzovoorts in geslagen. Daarnaast een schriftje bij de HEMA gekocht (wat hebben ze daar toch leuke notitieboeken op het moment!!) dat ik als reisdagboek voor Dublin ga gebruiken en een gidsje 100% Dublin gekocht. Mijn Trottergids is namelijk wat te dik om de hele week mee te slepen!

Shopping

Dit lees ik!
Afgelopen week heb ik ‘Het meisje in de trein’ uitgelezen en er deze recensie over geschreven. Was er niet heel enthousiast over maar het was ook geen slecht boek. Immers, als je de VN Thriller Award 2015 wint, moet er ook wel iets goeds in een boek zitten!
Momenteel ben ik bezig met ‘Paaz’ van Myrthe van der Meer. Een boek waarin trieste omstandigheden (opname op de PAAZ) in een komisch jasje gegoten worden, waardoor het toch prettig weg leest.
Hebben jullie nog tips voor leuke boeken die ik hierna kan lezen?

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge