Follow me:

Dit Is Mijn Week! Een leuke film, klussen en inpakken!

Het zijn vreselijk chaotische weken, deze maand! In Hoofddorp zijn we druk aan het klussen, in Apeldoorn probeer ik mijn meubels te verkopen, mijn overige zooi weg te geven en de goede spullen in te pakken. En tussendoor ben ik hard aan het werk voor mijn nieuwe baan!

Vorig weekend is de muur van onze woonkamer geschilderd. En het is zo mooi geworden! Er zat een hard-witte verf op, waar de grauwige ondergrond wat doorheen kwam. Nu is de muur prachtig egaal in de kleur 9010 (gebroken wit) en ik ben blij!
Volgende week wordt het nieuwe laminaat gelegd en dan kunnen we eindelijk in gaan richten!

image

Ook ons nieuwe bed is geleverd!

In Apeldoorn wordt het juist leger en leger. Deze week mijn wasmachine en vaatwasser verkocht en vanochtend was het een voortdurend in en uit geloop van mensen die via een Facebook-weggeefgroep spullen kwamen ophalen. Ik moet zeggen dat dat echt een ideale oplossing is! Iedereen gaat blij weg en het voelt best goed om dingen weg te geven in plaats van eindeloos op Marktplaats ermee leuren! Goed, mijn bank is te mooi om weg te geven dus iemand interesse? 🙂

Nieuwe job
Tussen alle verhuisperikelen door ben ik ook bezig met mijn nieuwe baan, die erg leuk is! Drie dagen per week rijd ik naar mijn opdrachtgever in Purmerend en twee dagen zit ik op het hoofdkantoor van Top Secretaries, mijn werkgever. Een leuke combi!

Alle drukte rond het verhuizen en mijn nieuwe baan zorgt ervoor dat het bloggen momenteel eventjes wat stiller ligt. Maar na januari ga ik dat absoluut goed maken!
Binnenkort ga ik mijn blogplanner voor 2016 maken zodat het inplannen en brainstormen nog beter gaat!

Bridge of Spies
Afgelopen zaterdag zijn we de chaos van een klushuis maar ontvlucht. In deze drukke en rommelige periode vind ik het belangrijk dat we ook tijd vrijmaken voor leuke dingen: dat helpt echt om deze tijd wat relaxter door te komen. Even quality time met elkaar door brengen in plaats van alleen maar te communiceren over verfkleuren, laminaatprijzen en verhuisdozen!

We hebben dus eerst lekker gegeten bij Woodstone en zijn daarna naar Bridge of Spies geweest. Een erg mooie film, heb je mijn review al gelezen?

Kortom, we hadden een erg leuke avond en daarom konden we daarna weer met hernieuwde energie aan de slag!

image

Ondanks alle drukte probeer ik toch ook tijd te maken voor leuke dingen!

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge