Follow me:

Dit Is Mijn Week! Een onverwachts etentje en leuke kerstborrels!

Ik blijf het elke week herhalen, het is echt een rommelige periode! Tussen de verhuis- en nieuwe baan-drukte dient zich nu ook nog even de kerstdrukte aan! Niet dat we er dit jaar heel veel aan doen, maar er moeten toch kerstcadeautjes gekocht worden, kerstkaarten geschreven worden en kerstborrels bijgewoond worden! Maar ik geef eerlijk toe, het is leuk om te doen!

Met de verhuizing gaat het redelijk voorspoedig. In Apeldoorn staat het meeste in dozen te wachten tot het laminaat in Hoofddorp gelegd wordt, en dat is komende week al! Ik ben echt zó benieuwd hoe het wordt! Het laminaat heeft een volledig andere kleur dan de huidige vloer dus het zal echt een enorm verschil maken! Foto’s volgen natuurlijk!

Nu ik op mijn werk wat meer ingewerkt ben, kost het ook wat minder energie en dat is fijn! Sowieso is het al heerlijk om vanuit kantoor met een kleine drie kwartier thuis te zijn, wat een luxe!

Een onverwachts etentje
Vorige week zaterdag was het de hele dag een komen en gaan van mensen die spullen op kwamen halen. Tussendoor heb ik zoveel mogelijk spullen ingepakt maar uiteindelijk ben je dat inpakken ook wel een beetje zat. Ik heb bewust mijn avonden in Apeldoorn zoveel mogelijk vrijgehouden dus zaterdagavond stond er niets gepland. Mijn Grote Zus zat een weekendje in Harderwijk dus omdat alleen ook maar zo alleen is, zijn we gezellig in de haven van Harderwijk een hapje wezen eten! Mijn zus had heel enthousiast een tafeltje bij het raam gereserveerd, zodat we prachtig uitzicht over het meer zouden hebben….er niet bij nagedacht hebbende dat er ‘s avonds in het donker weinig uitzicht te genieten valt! Maar we hadden ook zoveel te kletsen dat dat niet zo erg was!

Harderwijk blijkt trouwens een ontzettend leuk stadje te zijn dus als ik na de verhuizing wat meer tijd heb, ga ik er zeker nog eens heen, gewapend met camera, om jullie op een Harderwijk-blog te trakteren!

Prachtig versierd Harderwijk!

Prachtig versierd Harderwijk!

Kerst
Het kerstkaarten schrijven is ook weer een hele klus maar ik vind het toch erg leuk om te doen! De meeste jaren ben ik het wel van plan en heb ik kaarten en zegels ruimschoots op tijd in huis, maar op een of andere manier is het dan kerst voor ik weet, en vergeet ik het elke keer. Maar dit jaar zijn we keurig op tijd!

Christmas Card

Deze week had ik twee kerstborrels, eentje van de interim opdracht waar ik werk en eentje van Top Secretaries zelf. De eerste was op een erg leuke locatie in Volendam (kan ik toch eens zeggen dat ik in Volendam geweest ben!), maar hoe leuk het ook was, het haalde het natuurlijk niet bij de koninklijke ontvangst die we op dinsdagavond kregen! Ik heb er al een blog over geschreven, zó leuk was het, maar voor wie die nog niet gelezen heeft: we kregen een rondleiding door een prachtig versierd Paleis Het Loo en hebben daarna heerlijk gegeten (en bijgekletst) in Hotel De Keizerskroon, het hotel waar ik me heel vroeger in de schoolbus elke dag aan vergaapte! Heel bijzonder om daar nu zelf als gast naar binnen te mogen!

Schitterende kerst-dinertafels stonden gedekt in Paleis Het Loo!

Schitterende kerst-dinertafels stonden gedekt in Paleis Het Loo!

Omdat dit het laatste ‘Dit Is Mijn Week-blogje’ voor de kerstdagen is, maak ik graag van de gelegenheid gebruik jullie alvast fijne feestdagen te wensen! 

 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply gerdie

    Ja die speciale tafelreservering met dat fantastische uitzicht was niet echt slim gedacht ??. Maar wat je zei, we hadden teveel bij te praten :-)! Was echt enorm gezellig!!!

    18 december 2015 at 6:19 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge