Follow me:

Dit Is Mijn Week! Een RISK-overwinning, Penoza, een vrije dag en Zussenavond!!

Ondanks dat ik deze week een extra dagje vrij heb opgenomen, heb ik het gevoel of ik een enorm drukke week achter de rug heb! Gelukkig wel met veel leuke dingen dus je hoort mij niet klagen! Wat stond er deze week allemaal op het programma?

Zaterdagavond hebben we met een groepje fanatiekelingen RISK gespeeld. Zo af en toe spreken we af om een avondje te spelen en nu was het dan weer zover! Mijn opdracht was om de blauwe legers te vernietigen en, hoewel ik er aan het begin dramatisch voor stond, is het me toch gelukt om blauw van de kaart te vegen! Het kostte in totaal een uurtje of vier maar ach, we doen alles voor de winst!

Hier staan de blauwe legers nog op het bord...4 uur later niet meer!

Hier staan de blauwe legers nog op het bord…4 uur later niet meer!

Omdat ik de komende maanden nog heel wat vakantiedagen op moet maken (wat een luxe!) besloot ik dinsdag om maar een dagje lekker thuis te blijven. Ik wilde eigenlijk vroeg op staan om vanalles te doen maar er plofte iemand (oranje met snorharen!) op mijn buik en viel daar ter plekke in slaap. Gelukkig lag mijn mobiel binnen handbereik, dus kon ik een uurtje lekker lezen!

Vossy

Dinsdagavond zouden we eigenlijk met vrienden op de tennisbaan doorbrengen maar vanwege de regen is het bij een avondje borrelen gebleven. Eigenlijk wel net zo gezellig en leuk dus we hadden een erg leuke avond!

Donderdagavond hebben mijn (schoon)zussen en ik een hele gezellige zussenavond gehad bij ShabuShabu! We zijn ons goed te buiten gegaan aan heerlijke sushi en gegrilde beef, kipsalades, loempiaatjes en nog veel meer heerlijkheden! En natuurlijk ook erg leuk om weer even bij te kletsen!

Zussenavond @ ShabuShabu!

Zussenavond @ ShabuShabu!

Dit las ik
Deze week heb ik het boek ‘Mooie meisjes’ van Karin Slaughter uitgelezen. Hoewel ik best van spannende boeken houd, ben ik nog niet echt heel enthousiast over dit boek. Ik laat het nog even bezinken en zal komende week een recensie plaatsen!

Daarna ben ik in ‘Up!’ begonnen, het vervolg op ‘Paaz’, van Myrthe van der Meer. Dit boek gaat naadloos over op ‘Paaz’ en heeft dezelfde prettige leesstijl.

Op de buis
Deze week was de tweede aflevering van Penoza op tv en wat was het spannend! Zeker het volslagen onverwachte einde zette de boel weer even op scherp. Ik ben heel benieuwd naar de volgende aflevering!

Verder hebben we dinsdagavond de aflevering Rijdende Rechter gezien…wat kunnen mensen toch neuzelen!
En gisteravond natuurlijk weer de aflevering Overspel gezien; ondanks dat ik het een keigoede serie vind, kabbelt het me nog iets teveel en wordt er teveel gekwezeld tussen Iris en Willem. Hopelijk verandert het nog want de acteurs zijn fantastisch!

Deze week verder weinig de tv aan gehad maar vanavond staat er een heerlijk avondje #TVOH op de planning! Binnenkort komt er een blog online over mijn favoriete vrijdagavondbesteding: op de bank hangen en niet-al-te-ingewikkelde tv kijken!

Bloggen
Dankzij de vrije dagen kon ik weer even lekker brainstormen voor mijn blog én andere blogs lezen. Wát een inspirerende artikelen komen er elke dag voorbij! Je krijgt spontaan zin om te reizen, lekker creatief aan de gang te gaan, mooie boeken te lezen en uitgebreid te koken!

Naast het bloggen heb ik ook Pinterest weer bijgewerkt (een aantal recente blogs van DitisIerland gedeeld!) en kwam deze quote tegen!


Hoe was jullie week? 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge