Follow me:

Dit Is Mijn Week! Een studeerkamer-makeover en kangoeroe op mijn bord!

De weken vliegen echt voorbij! Vandaag heb ik alweer mijn een-na-laatste week bij mijn huidige job afgesloten, volgende week vrijdag is mijn afscheidslunch alweer. Het is, ook op kantoor, zo druk dat ik er nog nauwelijks mee bezig ben! Gelukkig was ook afgelopen week weer goed gevuld met leuke dingen dus dan gaat de tijd ook extra snel. 

We hadden een heerlijk weekend vorige week! Toegegeven, op zaterdagmiddag in een overvolle IKEA vol jengelende kinderen is niet echt mijn favoriete bezigheid, maar het uitzoeken van nieuwe meubels maakt een hoop goed! We hebben namelijk de studeerkamer volledig omgetoverd en wat ben ik er blij mee! Het was een hele klus en eigenlijk zijn we nog steeds niet helemaal klaar maar gisterochtend heb ik er al een paar uur gewerkt en het was fantastisch!

Before...

Before…

 

...and after!

…and after!

Na het shoppen in IKEA hadden we gelukkig een leuke en ontspannen avond voor de boeg. Jeroen was deze week namelijk jarig en sinds vorig jaar hebben we de traditie ingesteld om dan uitgebreid uit eten te gaan bij Restaurant Vrienden van Marktzicht. Een blog over dit fantastische restaurant volgt binnenkort maar ik kan al wel verklappen dat ik als hoofdgerecht eens voor de kangoeroe gegaan ben. Het vlees zelf is niet heel bijzonder maar dankzij de uitstekende garnering erbij, smaakte het prima!
Het leuke van dit restaurant is dat je er niet gewoon even een hapje gaat eten, maar echt een hele avond onder de pannen bent. En omdat we op dit moment zo druk zijn met klussen, woonwinkels afstruinen en vloeren bekijken, genoten we dubbel van een gezellig avondje samen!

Vriendenvanmarktzicht

Fileleed
Ik kan er tegenwoordig bijna wekelijks over schrijven maar het fileleed was weer drama deze week! Dinsdagmiddag had ik gelukkig vrij zodat ik fileloos naar Hoofddorp kon rijden voor mijn tennisles; misschien speelde ik daarom die avond ontzettend lekker! Woensdagmiddag was het echter weer bijna twee uur in de auto zitten.

Op de buis
Deze week niet zoveel de tv aan gehad, eigenlijk alleen voor Penoza en Overspel. Beide series gaan richting het einde en dat zorgt er voor dat ze ongelofelijk spannend zijn! Het laatste stukje Overspel heb ik gisteravond gemist; een vriendinnetje, dat ik al maanden niet gesproken had, belde dus toen we anderhalf uur later eindelijk uitgekletst waren, was Overspel al ruimschoots afgelopen.

Bloggen
Met alle klusperikelen is het hard werken om ook nog regelmatig te bloggen. Maar gistermiddag had ik een ontzettend leuk interview met één van de beste fiddlers (violist) van Ierland; ik ken hem nog van één van mijn eerdere reizen en het was erg leuk om op deze manier over muziek en Ierland door te praten!
Ondanks alle drukte schieten er wel regelmatig allerlei blog-ideeën door mijn hoofd dus als ik straks weer iets meer tijd heb, is er genoeg te doen!

 

02ba376b7e6a6896f1fd696fc970f7a1 (1)

 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge