Follow me:

#Dit is mijn week! Een vroege wekker, genieten van de zon en Dublin!

Op het moment dat dit blog online verschijnt, heb ik er al twee dagen Dublin op zitten! En ik kan vast al wel zeggen dat het een fantastische stad is! 
Als het goed is ben ik donderdagavond naar de hondenraces geweest in Shelbourne Park, heb ik Trinity University bezocht, gewandeld door Stephens Green en vast al wel een pub van binnen gezien! Uiteraard volgt er snel een verslag! Maar wat deed ik verder nog deze week?

Afgelopen zaterdag ging mijn wekker héél erg vroeg! Om kwart over vijf, wat voor mij als avondmens echt een kwelling was! Maar toen we even later met onze camera’s op de heide bij ‘t Leesten stonden, was dat het vroege opstaan wel waard! Uiteraard deelde ik de foto’s met jullie!
Het voordeel van zo vroeg opstaan is wel dat je een lekkere lange dag hebt! Om half 9 was ik weer thuis, energiek en wel, dus heb de ochtend kunnen gebruiken om allerlei achterstallige klusjes thuis te doen!

Vroeg in de ochtend op 't Leesten

Vroeg in de ochtend op ‘t Leesten

De rest van het weekend was ik in Hoofddorp, hebben we heerlijk gebarbecued en bij de leuke strandtent The Spot in Zandvoort gegeten! Onlangs postte ik trouwens een enthousiaste review over ‘George No. 5’: deze moet ik helaas een beetje bijstellen. We zaten hier tijdens het weekend op het terras maar ondanks zelfs nog een keertje vragen, werd er geen bestelling opgenomen en was er eigenlijk ook nauwelijks iemand van de bediening op het terras te zien. Jammer! We zijn toen maar verkast naar The Spot, waar het eten eigenlijk nog lekkerder is! Ik had een overheerlijke curry met quinoa…die ga ik thuis ook eens maken!

Het weekend stond ook in het teken van een eindeloze reeks pogingen om Vodafone te bereiken…uiteindelijk heeft ene Astrid van Vodafone mijn case eindelijk goed opgepakt en voor een directe annulering van mijn bestelling bezorgd. En daarna was het een verademing om met Studentmobiel in zee te gaan! Wat een goede service en klantvriendelijke medewerkers! En zo kwam het dat ik maandag eindelijk mijn felbegeerde Samsung S5 in huis had! Leuk speeltje hoor!!

Ik ben vooral blij dat ik hem op tijd binnen had, omdat ik woensdag naar Dublin vertrok. En dan is een telefoon met lange accuduur wel zo handig!
Vanwege Dublin is het deze week ook even rustig op mijn blog; volgende week haal ik de schade weer in!

Inpakken voor Dublin: visitekaartjes gaan mee, vloeistoffen keurig in een zakje en de 100% Dublin gids!

Inpakken voor Dublin: visitekaartjes gaan mee, vloeistoffen keurig in een zakje en de 100% Dublin gids!

 

Iedereen alvast een fijn weekend gewenst!

 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge