Follow me:

Dit is mijn week! Herfst, uitzieken en pannenkoeken!

Dit zal een korte aflevering van ‘Dit Is Mijn Week’ worden want deze week is er niet zoveel bijzonders gebeurd. Vorige week ging ik grieperig het weekend in dus ik heb het weekend maar gebruikt om uit te zieken en dat is ook gelukt!

Het weekend lekker zoveel mogelijk uitgerust en boeken gelezen, prima volhouden!

Shopping!
Zaterdag ben ik alleen ‘s middags even de stad in geweest; mijn grijze trui, waar ik lichtelijk verslaafd aan ben, heb ik zó vaak aan gehad dat hij echt heel erg aan vervanging toe was! Maar omdat een grijze trui met daaronder een lichtblauwe blouse echt mijn favoriete outfit is, kon ik hem eigenlijk nog niet missen. Op internet al een beetje zitten zoeken maar ik kon niets vergelijkbaars vinden. Dus toch Apeldoorn maar even in…

Als eerste liep ik de Sting even binnen; gewoon omdat het gewoon zo’n leuke winkel is! Zoveel fijne shirtjes en blousjes en…je gelooft het nooit, exact zo’n grijze trui als ik had. Wel iets donkerder maar dat vind ik alleen maar mooi dus ik was helemaal happy!

Daarna nog even bij mijn andere favoriete winkel binnengeglipt, Vero Moda. En daar liep ik spontaan tegen een ontzettend mooi zwart suède jasje aan! Nu heb ik niet echt mooie zwarte jasjes in de kast hangen en was dit echt een hele mooie dus zo ging ik even later met jasje, grijze trui en nog een nieuw shirtje richting huis!

DIMW 1

Lekker eten
Maandag was ik bij Jeroen en we hadden die avond verder geen plannen. Een goed moment voor een heerlijk etentje bij kaarslicht, gewoon thuis maar wel leuk! En dat op een gewone doordeweekse maandagavond!

Food

 

Woensdag waren we in Apeldoorn maar had ik echt geen zin en geen inspiratie om te koken, maar wel heel veel zin in pannenkoeken. We zijn dus naar Hoog Soeren gereden, waar pannenkoekhuis Berg en Dal zit. Het is daar een tikje oubollig en erg folkloristisch, met opgezette dieren aan de muur en boerenbont strooppotten op tafel. Maar zo op een herfstige avond is het toch leuk om er een pannenkoek te eten. We zouden daarna nog even gaan wildspotten in de bossen rond Hoog Soeren maar Jeroen was van tevoren al zo sceptisch, dat hij maar de pannenkoek met wildragoût besteld heeft: heeft hij tenminste toch wild gezien!

Herfst
Maar goed ook, want hoe we ook speurden, er was niets te zien langs de weg. De druilerige regen zal er ook geen goed aan doen; het is dan ook echt herfst geworden! Hier op de Veluwe zijn de bomen nu prachtig verkleurd en ik ben van plan om morgenochtend even het Mheenpark in te lopen met camera, om de mooie kleuren vast te leggen!
En verder geniet ik gewoon van lekkere wollen truien, kaarsjes aan en lange donkere avonden!

 

Herfst!

Bloggen en Postcrossing
Donderdag was ik een dagje thuis aan het werk. Lekker met bloggen bezig geweest en ik heb me aangemeld voor Postcrossing! Ik ben erg benieuwd hoe het loopt en komende tijd zal er zeker een blogje over verschijnen! Vriendinnetje Linda is namelijk een enthousiast Postcrosser en zij gaat haar ervaringen met mij delen (en ik dus met jullie!)! Stay tuned!

Dublin, here I come!
Verder heb ik weer even wat Dublin-websites doorgespit want dinsdag zit ik in het vliegtuig naar de Ierse hoofdstad! Het is mijn eerste persreis en ik heb er erg veel zin in! Vanmiddag heb ik het programma ontvangen en het ziet er echt heel veelbelovend uit! We gaan een paar uur fietsen door Dublin, het Guinness Storehouse bezoeken, het Book of Kells en de Old Library van Trinity University bezoeken en nog veel meer leuke dingen! Blogs volgen uiteraard op Ditisierland.nl!

Old Library, Trinity University

Old Library, Trinity University

Op de buis: ‘The Spy Who Loved Me’
Naast de standaard series die ik volg, keken we deze week een James Bond film: ‘The Spy Who Loved Me’! Ik ben echt gék op de Bondfilms; ze zijn zo hilarisch! Met name de oudere films zijn echt fantastisch. Soms ben ik helemaal de draad van het verhaal kwijt maar de achtervolgingen zijn gewoon al zo goed! In deze film deed ook de legendarische Jaws mee: mijn favoriete schurk!

Lekker weekend!
Nu is het heerlijk weekend en daarna hoef ik alleen maar maandag te werken en dan lekker op citytrip! Dit weekend gaan we een nieuwe PAX-kledingkast kopen: het samenstellen is zó leuk om te doen! Verder staat er een gezellig etentje met vrienden op de planning en gaan we lekker genieten van de herfst!

Hoe was jullie week?

 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Hilde

  Postcrossing is zó ontzettend leuk!! 😀 😀
  En gaaf dat je naar Dublin gaat voor een persreis! Heel veel plezier!! 🙂

  26 oktober 2015 at 6:27 pm
  • Reply Anne

   Dank je wel, gaat helemaal goed komen! Heb er erg veel zin in!
   En naar het postcrossing ben ik nu helemaal benieuwd! Morgenvroeg komt er een blog over online!!

   26 oktober 2015 at 9:12 pm

  Leave a Reply

  CommentLuv badge