fbpx
Follow me:

Dit Is Mijn Week! High tea, ontstressen en oude films!

Terwijl ik dit typ, ligt er een héérlijk zonnig weekend voor ons! Ik heb er enorm naar uitgekeken en had het liefst vandaag al lekker op een zonovergoten terras gezeten! Maar helaas, er moet gewoon gewerkt worden dus dit weekend maar extra van de warmte genieten!

Ik heb een paar enorm drukke weken achter mij liggen! Zoveel leuke dingen gedaan, maar wat kosten leuke dingen soms veel tijd! Vorige week had ik een paar zakelijke afspraken, die voor mij heel succesvol uitpakten dus dat geeft veel energie om door te gaan, ondanks dat het soms zoeken is naar momentjes vrije tijd!

Ik genoot dan ook extra van het lange paasweekend, hoewel ook het weekend weer zó druk en vol was, dat het in een mum van tijd voorbij was. Zaterdag ging ik een dagje naar Apeldoorn om met vriendinnen af te spreken. Leonie is eindelijk weer terug na twee jaar wereldreis én we hadden een jarige bij de Bucket Ladies dus een goede reden voor een heerlijke high tea bij Zenzez!

Heerlijke high tea bij Zenzez!

Heerlijke high tea bij Zenzez!

Paasdagen
De Paasdagen hebben we vooral met familie doorgebracht. Maandagavond gingen we naar Apeldoorn, waar we gezellig bij mijn broer gegeten hebben (iedereen nam wat mee, zó leuk!) en ‘s avonds keken we oude vakantiefilms! En dan geen videobanden ofzo, nee, echt de oude Super-8 films! Met een speciale projector, die er af en toe mee leek te stoppen (mijn halve babyfilm is verbrand, dat is dan weer het nadeel van dit soort films!), hebben we toch een paar oude films gezien. Helaas alles voor mijn tijd dus dat was wel jammer, maar wel grappig om mijn oudere broer en zussen te zien!

Dinsdag was de laatste tennisles binnen, heerlijk vooruitzicht om vanaf nu weer lekker buiten op de baan te staan!

 

sct_ofa

 

Op de buis
Zondag keken we de schitterende film ‘The Pianist’. Ik had de film jaren geleden al eens gekocht maar nog nooit gekeken. Wat een prachtige film, aangrijpend! Het gaat over een joodse pianist in Warschau, die daar al de verschrikkingen van de oorlog meemaakt. De film heeft iets weg van Schindlers List, die zich ook in Warschau afspeelt, maar heeft toch weer z’n eigen invalshoek.

Woensdagavond was er simpeler vermaak op de buis: de film ‘The Double’. Richard Gere is één van mijn favoriete acteurs (zeker na zijn rol in Hachi!), dus bij voorbaat vond ik de film al leuk! Een spannende thriller die zeker leuk was om te zien!

 

pianist

 

Bloggen
Nu ik iets meer tijd had deze week, schreef ik gelijk weer een paar blogs. Zin om eens alleen op reis te gaan naar Ierland? Ik schreef een blog voor je met tips!

Dit weekend komt er een spam-je-blog-artikel online (in de gaten houden dus!) én een blog over een schitterend gedeelte in Duitsland: de Romantische Strasse! Tijdens het schrijven werd ik weer zo enthousiast, dat ik het liefst nog vanavond in de auto stap richting Würzburg!

 

Een kasteel op de route van de Romantische Strasse: houd dit weekend mijn blog in de gaten!

Een kasteel op de route van de Romantische Strasse: houd dit weekend mijn blog in de gaten!

 

Vooralsnog ga ik eerst lekker genieten van het weekend! Wat zijn jullie plannen? 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Leoni

    Wauww! Ik ben heel benieuwd naar dat kasteel! 🙂
    Leoni onlangs geplaatst…Dit is geen grapjeMy Profile

    2 april 2016 at 11:38 am
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge