Follow me:

Dit Is Mijn Week! Is de zomer voorbij?

Deze week was er een van veel regen en vooral van véél in de file staan! Omdat ik elke week een beetje pendel tussen Apeldoorn, Lunteren en Hoofddorp maak ik heel wat kilometers. Meestal valt het wel mee met files maar deze week was het elke dag raak. Frustrerend! Gelukkig heb ik ook veel leuke dingen gedaan!

Afgelopen weekend waren we in Apeldoorn en hebben we eigenlijk niet eens zoveel bijzonders gedaan. Wel zondagavond lekker gekaasfondued, dat past echt weer bij de donkere avonden die er nu aan komen! Ik schreef dan op mijn zakelijke website ook een blogje over de herfst die er weer aan komt! En om eerlijk te zijn, ik vind het helemaal niet erg!

Maandag regende het ook dus heb ik in de hal getennist. Het ging superlekker dus dat gaf weer veel energie! Ik heb me gelijk ook voor de winterlessen opgegeven want deze sport vind ik écht leuk!

Op kantoor begint het ook weer drukker te worden; iedereen is van vakantie terug en dat is goed merkbaar! Ook daar is het alvast vooruit kijken naar volgend jaar en alle planningen etc. op gaan maken. Ik houd er wel van als het lekker druk is!

Ik ga op reis en neem mee…!
En verder hebben we een leuk lang weekend Londen geboekt voor het najaar! Wie dit blog volgt, zal gezien hebben dat ik allerlei leuke steden bekeken heb voor een stedentrip maar uiteindelijk kwamen we tóch weer op Londen uit. Ik ben al heel vaak in Londen geweest maar het blijft leuk! Bovendien ga ik dit keer met Jeroen samen dus wordt het ongetwijfeld een fantastische reis! Hij is héééél lang geleden in Londen geweest dus kan ik hem mooi alle leuke plekjes in Londen laten zien!
En Krakau, Boedapest, Lissabon, Kopenhagen en Belfast? Die blijven gewoon op mijn bucketlist staan!

 

IMG_0061

 

Op de buis
Ik raak er maar niet over uitgepraat: wat is Overspel toch een geweldige serie! De acteurs zijn zó ontzettend goed, ik tel elke week de dagen af tot het weer donderdagavond is! Ook gisteravond weer genoten van de aflevering, wat vonden jullie er van?
Vanavond heb ik nog één Penoza-aflevering die ik in moet halen en dan ben ik helemaal bij met deze serie. Wel jammer want het is heerlijk om af en toe een Penoza-marathon in te plannen!
Gelukkig heb ik van een collegaatje een dvd-box van Friends geleend en ga ik die binnenkort maar eens bekijken.

Shopping
Weinig geshopt deze week door tijdgebrek. Wel liepen we zaterdagmiddag nog snel even door de winkelstraat van Apeldoorn en vond ik deze sjaal bij Vero Moda té onweerstaanbaar! Ik gebruik hem niet alleen als sjaal maar ook als omslagdoek; ideaal in deze tussenperiode! Ik vind de grijsblauwe kleur ontzettend mooi en de stof is lekker warm!

Ierland

 

Dit las ik
Afgelopen week heb ik het boek ‘PAAZ’ van Myrthe van der Meer uitgelezen en er een recensie over geplaatst. Nu ben ik bezig in ‘Mooie meisjes’ van Karin Slaughter maar moet hier nog even in komen. Bovendien ligt het vervolg van ‘PAAZ’, het boek ‘Up!’ te lonken dus de verleiding is groot om ‘Mooie Meisjes’ nog even aan de kant te schuiven.

Herfst
En verder geniet ik gewoon van de eerste tekenen van de herfst…!

Gelijk een goed moment om het weekend in te luiden en jullie allemaal een perfect weekend te wensen!

 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge