fbpx
Follow me:

#Dit is mijn week! Oostende, een Ballonfiësta, zwijntjes en George No. 5!

Zoals ik vorige week al schreef, stond mijn weekend in het teken van Oostende! Wat een gezellige dagen hebben we gehad! Jeroen was voor het eerst mee en dat maakte het nog extra leuk! Qua tafeltennis was het minder succesvol maar eigenlijk wist ik dat al van tevoren. Het niveau in Oostende ligt erg hoog, ik had nauwelijks getraind en een blessure maakte het er ook niet beter op. Anyway, het weekend was desondanks geslaagd! En hoe was de rest van mijn week? 

Het lijkt alsof de vakantieperiode nu op zijn eind begint te lopen. Maandag had ik voor het eerst weer tennisles waarbij het verbazingwekkend goed ging! Het was vreselijk slecht weer dus hadden we les in de hal, wat ook een leuke, nieuwe ervaring was. After all ben ik best tevreden met hoe het na een paar maanden al gaat!

Zwijnenjacht
Dinsdagavond zijn we gezellig bij mijn grote zus wezen borrelen, altijd leuk! Op de terugweg reden we via wat donkere bosweggetjes: Jeroen beweert namelijk altijd dat er geen wild loopt op de Veluwe (lees: hij ziet ze nooit) dus regelmatig gaan we op zwijnenjacht. Gelukkig hebben we dinsdagavond de schade meer dan ingehaald…overal zagen we wilde zwijnen in de berm scharrelen, zelfs langs de drukkere Amersfoortseweg!

‘Planken’
Woensdagavond zijn we naar het leuke Ballonfiësta in Barneveld geweest. Een erg leuke en gezellige avond gehad, waarvan het verslag al eerder op mijn blog te lezen was! Ps. Wie enthousiast is: vanavond kun je ook nog naar Barneveld om die mega Van Gogh te zien!
Donderdag was ik lekker een dagje vrij. ‘s Ochtends eerst een bezoek aan de fysiotherapeut, die weer een serie nieuwe oefeningen mee gaf. Niet alleen voor mijn knie maar ook algemene stabiliteitsoefeningen, waarbij het lastige ‘planken’. Nog niet mijn ding: ik lag daar hijgend en puffend op een yogamatje maar heb me voorgenomen om er de komende tijd toch maar serieus mee aan de slag te gaan!

Ballonnenfiesta

Een nieuwe strandtent ondekt
‘s Middags had ik eerst een leuke afspraak in Amsterdam en daarna heb ik de nieuwe strandtent George No. 5′ in Zandvoort eens bezocht. Al veel over gelezen en was heel benieuwd! Wát een leuke strandtent is dit! De stijl is een beetje Franse bistro-achtig, echt heel erg mooi! Schitterende letters en teksten, mooie witte stoeltjes en een leuk sfeertje! Om nog maar niet te spreken over de prima Caesarsalade die ik daar at!
Het was zó leuk dat we er zaterdag ook de hele dag naar toe gaan! Een blog volgt binnenkort!

Lezen
Deze week heb ik het boek ‘Het meisje in de trein’ uitgelezen en ben begonnen in ‘PAAZ’, van Myrthe van der Meer. Het boek ‘Mooie meisjes’ van Karin Slaughter staat als volgende op de planning. Ook is woensdag mijn recensie over ‘Magdalena’ van Maarten ‘t Hart online verschenen. Daarnaast heb ik donderdag op het strand de helft van mijn nieuwste Flow gelezen; wat een ontzettend leuk blad is dat toch! Zoveel mooie artikelen, leuke adresjes en goede interviews staan hier in, om nog maar niet te spreken over het prachtige design van het blad!

Shoppen
In Oostende een shirtje en een nieuwe spijkerbroek geshopt; ik heb altijd een voorliefde voor donkere spijkerstof gehad, maar nu toch maar eens een lichte jeans gekocht. Leuk voor de afwisseling! Verder heb ik deze week een nieuwe telefoon besteld: mijn Galaxy SIII begeeft het zo langzamerhand een beetje dus hoog tijd voor een nieuwe Samsung! Nu maar hopen dat hij binnen komt voordat ik naar Dublin vertrek want ik heb iets gelezen over een magische batterijduur!


En hoe was jullie week? Nog leuke dingen gedaan?

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge