Follow me:

Dit Is Mijn Week! Roadtrip door Twente, leuke post en Spectre!

Het was weer een erg drukke week, maar gevuld met heel veel leuke dingen! Zo maakte ik een roadtrip met de cabrio door een prachtig stukje Twente, lag er leuke post op mijn deurmat en gingen we naar de nieuwste James Bond!

Zaterdagochtend scheen de zon al prachtig toen we vanuit Apeldoorn richting het oosten reden. Richting de Duitse grens vind je prachtige kastelen, watermolens en wandelgebieden, pittoreske stadjes en leuke restaurantjes. Uiteraard deelde ik de route èn de foto’s met jullie maar wat was het een mooie trip!

De ongelukkige non zou bij tijd en wijle hier in het opspattende water te zien zijn...

 

Fileleed
Dinsdag was het weer eens vreselijk raak met files. Ik moest om 7 uur al op de tennisbaan staan in Cruquius (vlakbij Hoofddorp) maar bij Utrecht stond het verkeer weer eens muurvast. Onbegrijpelijk: ze hebben daar een jaar lang aan de Galecopperbrug gesleuteld, ze zijn klaar en prompt staat er dagelijks veel meer file dan vóór het geklus. Blijf dan gewoon van die weg af, denk ik dan!
Anyway, zo’n rit doet je wel weer even beseffen wat een belabberde afstand Lunteren-Hoofddorp toch is! Gelukkig is het einde in zicht maar elke dag filerijden is er toch weer eentje teveel! Rond 5 voor 7 kwam ik in Hoofddorp binnenrollen, in een halve minuut omgekleed en snel weer in de auto naar de tennisbaan.

Een uurtje tennis is dan wel weer lekker en omdat de les zo vroeg is, was de avond nog lekker lang. Ik had dus ruim de tijd om de boekrecensie over ‘Danseres zonder benen’ uit te werken. Overigens had ik die tijd ook wel nodig want tijdens het bladeren door het boek kwam ik zóveel mooie quotes tegen dat ik nog nooit zo lang over een boekrecensie heb gedaan als over deze!

Zo druk en gestresst als dinsdagavond was, zo relaxt was woensdagavond. Jeroen kwam naar Apeldoorn en we hebben lekker burritos gegeten, wat we allebei superlekker vinden! Heerlijk! Daarna in mijn fantastische luie bank geploft en ‘Last of the Mohicans’ gekeken, een hele mooie film! De filmmuziek alleen al!

Leuke post!
Die dag lag er erg leuke post op de deurmat! Eindelijk eens geen saaie rekeningen of zakelijke post maar twee gezellige ansichtkaarten! Eentje uit Finland en eentje uit Ierland! Mijn eerste Postcrossing-oogst is binnen!
In mijn profiel had ik vermeld dat ik zwartwit-fotografie erg mooi vind, dus de Ierse afzender had, uiterst attent, een zwart-witte James Bond toegestuurd! 🙂 Dat kwam overigens goed uit want deze week stond de nieuwe Bond-film op de agenda!

 

20151105_104346

Leuke postcrossing-kaarten!

20151105_104810

En een kaartje uit Finland!

 

Bond…James Bond!
Donderdagavond om precies te zijn. Donderdag overdag was ik lekker vrij dus mijn administratie eens helemaal opgeruimd en een Expeditkast uit elkaar gehaald die verkocht was en opgehaald zou worden. Verder nog voor de laatste keer fysiotherapie gehad, blij dat ik daarmee kan stoppen want om dat elke keer weer ergens in mijn chaotische agenda te plannen, leverde alleen maar stress op!

Donderdagavond was dus een avond met vriendinnetjes op stap, altijd leuk! We hebben we gezellig bij mijn favoriete Ierse pub Finnegans gegeten. En daarna natuurlijk naar de nieuwe film Spectre! Het was de eerste keer dat ik een Bond-film in de bioscoop zag en dat maakt het allemaal nog extra leuk! Ik moet zeggen dat ook deze film weer fantastisch in elkaar zat; een blog erover volgt komende week!

 

 

Vanavond gezellig even bij mijn ouders gegeten, nu thuis even wat blogs bijwerken en dan weer spullen pakken voor een weekend Hoofddorp. We gaan de studeerkamer verbouwen en het gaat gaaf worden! #zinin

Hoe was jullie week? 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge