fbpx
Follow me:

#Dit Is Mijn Week! Shoppen in Zutphen, veel bloggen en naar Oostende!

Voor je het weet is er alweer een week voorbij. Op het moment dat dit blog online verschijnt, speel ik een tafeltennistoernooi in Oostende. En omdat we geen honderden kilometers alleen voor tafeltennis rijden, maken we er gewoon een leuk lang weekend van! Maar wat gebeurde er nog meer deze week? 

Zaterdag heb ik een leuke dag gehad in het mooie stadje Zutphen. Uiteraard deel ik de leukste tips graag met jullie in het blog dat ik hierover geschreven heb! In het winkeltje Living & Giving heb ik deze gave…ja, wat zijn het eigenlijk, kaarsenhouders of vaasjes gekocht. Moet nog even goed nadenken waar ik ze voor ga gebruiken en wat er in gaat, maar dat komt vast goed! Ik vond ze te mooi om te laten staan!

Vaasjes

Raadhuisplein
Zondag was het prachtig weer dus ik heb in de tuin een paar uurtjes aan mijn teint gewerkt! Maandagavond hebben Jeroen en ik even een klein hapje gegeten bij Le Paris op het Raadhuisplein. Sinds twee zomers staat het hele plein vol met terrassen (in plaats van alleen een randje) en daar knapt het zo van op! Ik vind het een heerlijk plekje om ‘s avonds op een terrasje te zitten! Als de paar saaie winkels die er nu nog zitten, vervangen gaan worden door óf nog meer restaurantjes óf door echt leuke winkeltjes, dan ben ik helemaal enthousiast!

Bloggen
De rest van de week niet zoveel bijzonders gedaan; omdat ik dit weekend weg ben, heb ik alvast wat blogs in het voren geschreven dus daar waren de avonden al snel mee gevuld. En natuurlijk wilde ik goed voorbereid naar Oostende dus ook daar alvast het een en ander over gelezen.

Het bloggen bevalt heel erg goed; ik had nooit gedacht er zoveel energie en positiviteit uit te kunnen halen! De afgelopen weken zijn dankzij het bloggen voortdurend gevuld met gave ideeën en het uitwerken er van, veel goede voornemens (veel meer lezen!), leuke aankopen (notitieboekjes), het eindeloos noteren van ideeën voor blogs…! Ik sleep inmiddels al drie notitieboeken mee elke dag (een algemeen notitieboek, een blogplanner en een blognotitieboek) en ik sta op het punt een vierde aan te schaffen om een leeslijst in te schrijven en notities in te maken bij alle boeken die ik de komende tijd ga lezen en beoordelen (Tip: De eerste keer staan Magdalena van Maarten ‘t Hart, Leef!  van Laura Maaskant en Het meisje in de trein van Paula Hawkins op het programma!). Verder ligt er sinds deze week een notitieboek op mijn nachtkastje om elke avond, voor ik ga slapen, drie positieve dingen van die dag te noteren…en dat allemaal dankzij het bloggen!

Oostende
Tja, Oostende… Een groot, internationaal tafeltennistoernooi waar ik al een aantal jaar aan meegedaan heb. Je gaat hier niet echt voor het spelen zelf, al doe ik dit jaar in twee categoriën én met het plankentoernooi mee, je gaat hier voor de gezelligheid naar toe, voor het strand, de leuke stad, terrasjes, de Petrus & Paulusfeesten die elk jaar in dit weekend zijn en gewoon voor een leuk weekend weg! Ik merk overigens ook dat mijn beslissing om (tijdelijk) met tafeltennis te stoppen, een hele goede is…als voorbereiding op het toernooi heb ik weer een paar keer gespeeld maar echt enthousiast ben ik nog niet. En omdat ik de afgelopen vier, vijf maanden zo’n twee á drie keer een batje vastgehouden heb, zal het toernooi zelf ook geen groot succes worden, nog afgezien van een lastige knieblessure waar ik mee kamp! Maar we gaan er wel gewoon een leuk weekend van maken!

Oostende in augustus 2009: veel terrasjes gezien dat weekend!


Wat zijn jullie plannen voor het weekend?

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Vetexbart

  Ik vertrek binnen enkele dagen naar Oostende. Dus ik moet me opmaken voor een weekendje ‘leuke terrassen’. Er zijn minder goede vooruitzichten! 🙂

  17 augustus 2015 at 2:04 pm
 • Reply Anne

  Wat leuk dat je naar Oostende gaat! Vind het echt zo’n leuk stadje!
  Hebben dit weekend inderdaad veel op het terras gezeten, dat is daar goed te doen! Een blogje over Oostende gaat snel volgen (waarschijnlijk morgenochtend)!

  Ben je er wel eens geweest?

  17 augustus 2015 at 2:09 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge