Follow me:

Dit Is Mijn Week! Sporten, een lazy day en een leeg huis!

Eigenlijk is er deze week niet heel veel bijzonders gebeurd dus ik maak er maar een korte ‘Dit Is Mijn Week’ van! Soms heb je van die weken, die zo snel voorbijgaan en waarin je gewoon lekker bezig bent met dagelijkse dingen. Tja, dit was zo’n week!

Ik ben weer begonnen met wat meer te sporten en dat voelt goed! Deze week twee keer naar de sportschool geweest, waar ik vooral even uitleef op de loopband en daarna nog op wat apparaten oefeningen doe om de spieren van mijn linkerknie wat sterker te maken. Verder hebben we vorig weekend mijn zwemspullen uit Apeldoorn meegenomen dus maandagavond ben ik naar het splinternieuwe sportcentrum in Hoofddorp geweest om baantjes te trekken. Dat ging best goed; ik had als doel gesteld om rustig te beginnen met 50 baantjes, maar toen ik die achter de rug had, had ik nog zoveel energie over, dat ik er maar 80 van gemaakt heb! Tja, dan ben je wel even total loss, maar dat voelt ook wel weer goed, zeker omdat ze een heerlijk groot en warm bubbelbad hebben waar je daarna lekker even kunt relaxen!

Lazy Tuesday
Of het nu van het zwemmen kwam of van iets anders; dinsdag had ik vrij, had ik heel veel te doen, maar heb ik uiteindelijk nauwelijks iets gedaan! Dat voelt niet even goed, maar aan de andere kant is het ook wel lekker om op zo’n dag wat rust te pakken. ‘s Ochtends lazy in bed andere blogs gelezen met behulp van mijn Tab en uiteindelijk aan het einde van de morgen toch maar in de auto gestapt om even het dorp in te gaan. Bij de Sting nog een leuk Bien Bleu-shirtje geshopt: het blijft mijn favoriete kledingmerk, ze hebben zúlke leuke dingen! Ook hebben ze veel kleding met Bretonse streep, wat mij uiteraard errug aanspreekt! 🙂
De rest van de middag gelezen en nog even achter de laptop gezeten om te bloggen. Overigens was onze Terrorkat heel blij met mijn dagje vrij, want hij kreeg zomaar een hele dag aandacht!

Vossy

De verhuizing
Het verhuizen is gelukkig bijna klaar; afgelopen zaterdag ben ik nog even een paar uur naar Apeldoorn geweest om wat dozen op te halen. Uiteindelijk door allerlei afspraken in Apeldoorn niet veel tijd gehad om nog echt wat op te ruimen of in te pakken, dus morgen gaan we nog maar een lange dag maken. Gaatjes in de muur vullen, de laatste rit naar het grof vuil en de allerlaatste spullen meenemen naar Hoofddorp.
In Hoofddorp is het klussen nog niet helemaal af; beneden is het gelukkig klaar maar boven moeten er nog wat plankjes en schilderijen opgehangen worden. Doel is om het eind januari helemaal af te hebben, zodat we vanaf februari weer relaxte weekenden hebben zonder lange kluslijst! Ik kan me haast niet voorstellen hoe het is om op zaterdag gewoon geen afspraken te hebben, geen koffers te hoeven inpakken en niet te hoeven verhuizen, maar het moet heerlijk zijn, zoveel vrije tijd!

Op de Vakantiebeurs

Op de Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs
Vanavond (vrijdagavond) heb ik de Vakantiebeurs bezocht. Eigenlijk was ik het liefst dinsdag of woensdag, tijdens de Vakdagen, gegaan maar dat werd werktechnisch een beetje lastig. De mooie bloggersworkshop van woensdagmiddag moest ik dus helaas laten zitten maar ik hoopte vanavond nog wat leuke gesprekken te kunnen voeren.
Dat viel een beetje tegen: het was erg leuk om de bestemmingen langs te lopen en te watertanden bij de prachtige stands van Afrika, Thailand en Amerika, en dichterbij huis: Noorwegen, Oostenrijk, Italië…, maar voor mijn blogs heb ik niet zoveel inspiratie op kunnen doen. Helaas was Ierland niet zo prominent aanwezig op de beurs dus ook dat was jammer.
Ik heb de beurs dus vooral als toerist bekeken hoewel dát wel heel leuk was. En volgend jaar…dan ga ik voor de goede gesprekken!

Zijn jullie naar de Vakantiebeurs geweest? 

 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge