Follow me:

#Dit is mijn week! Terug uit Dublin, dromen over Rome en grote opruiming!

Inmiddels ben ik weer een paar dagen terug uit Dublin en weer helemaal terug in het ritme. Wat gaat dat snel! Ik heb met name enorm genoten van de roadtrip die ik maakte door de Wicklow Mountains; wat was dat mooi! Maar wat deed ik nog meer deze week?

Dinsdag eind van de middag vloog ik terug vanuit Dublin naar Amsterdam en als verrassing haalde Jeroen me af! Lief! Op het moment dat hij appte wat mijn vluchtnummer was, hoopte ik het al stiekem! Geen gezeul met zware koffers in de bus maar gewoon voor de deur in de auto stappen! Voor relaxen was er weinig tijd, ‘s avonds hadden we met twee gezellige mensen afgesproken om een potje te tennissen. Hoewel de games steeds gelijk opgingen, moesten Jeroen en ik helaas het onderspit delven, wat ongetwijfeld met de jetlag te maken had! 🙂

Wicklow Mountains in Ierland

Wicklow Mountains in Ierland

Dromen over Rome
Tja, vorig jaar rond deze tijd zat ik in Rome maar dit jaar heb ik geen plannen om te gaan. Ondanks dat ontkom ik toch niet aan deze geweldige stad! Woensdagavond kreeg ik een berichtje van een vriendinnetje, die vroeg om een tip voor een leuk hotel in Rome, dus gelijk maar even Booking.com doorgestruind voor de leukste hotels! En tja, als je dan al die bekende namen onder ogen krijgt, begint het wel weer een beetje te kriebelen!
En als klap op de vuurpijl brachten we deze week ook Jeroens moeder naar Schiphol voor…jawel…een paar dagen Rome!
Hoog tijd om dus weer even door oude foto’s te bladeren en terug te verlangen naar de leukste stad van Europa!

09

 

Serie-tijd!
Nu de zomer een beetje voorbij lijkt te zijn, komen de leukste series weer op TV! Gisteravond kwam dan eindelijk het 3e seizoen van Overspel op de buis; wat is het toch een enorm goede en spannende serie! Vooral Kees Prins, die de rol van Huub Couwenberg speelt, is écht zo ontzettend goed! Ook de aflevering van gisteravond kwam hij weer heel sterk naar voren, evenals zijn ‘zoon’ Björn Couwenberg. Fantastisch en genieten!

Verder begint binnenkort ook Penoza IV, terwijl ik alleen nog maar serie één en twee gezien heb. Vanavond wordt dus een Penoza-marathon in de hoop dat ik een heel eind kom met inhalen! Ik vind de serie wel goed, maar vind deze minder verslavend als Overspel of Divorce. Maar evengoed een lekker vooruitzicht voor vanavond!

Grote opruiming
Vanmiddag heb ik lekker een middagje vrij genomen! Ik heb nog stapels vakantiedagen over (wat vervelend!) dus heb afgesproken die komende tijd maar af en toe op te nemen. En vandaag was het veel te mooi weer om te werken! Bovendien staat vanavond dus geblokt voor mijn Penoza-marathon dus kon ik vanmiddag een goed voornemen inwisselen: grote opruiming in mijn kledingkasten! Ik heb echt bergen kleding die ik nooit draag en het puilt allemaal mijn kast uit. Een goede reden om dus maar eens de bezem erdoor te halen. Inmiddels staan er twee volgepropte vuilnistassen klaar om straks naar de Leger des Heils-container gebracht te worden. Dat ruimt op! Uiteraard blijven mijn geliefde Bretonse-streep-truitjes allemaal in de kast liggen!

Collage 2015-08-05 23_33_37

 

Geniet allemaal van het weekend! Helaas slaat het weer morgen om; ik heb vandaag voor het eerst al mijn laarzen weer aan….het was kóud vanochtend en morgen gaat het nog regenen ook! Desondanks, maak er wat moois van!

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge