fbpx
Follow me:

Dit Is Mijn Week! Van nieuwe fietsen, een drama en een mooie Veluwe-trip!

Het was weer een veelbewogen week, deze week! Allerlei onverwachte gebeurtenissen zetten de boel behoorlijk op zijn kop. Maar daar houd ik wel van! Alles beter dan een saaie, voorspelbare week! 

Het begon vorige week zaterdag al. Voor wie mijn vorige blog niet gelezen heeft: ik reed zaterdag voor het afstellen van mijn shifters naar een lokale fietsenzaak en kwam een paar uur later met een splinternieuwe racefiets weer buiten! De volgende dag een rondje gefietst en wat was het fijn!
Ik had grote plannen om deze week nog een keer te fietsen (moet toch de 1000 km-challenge met Marcella Molenaar aan gaan!) maar allerlei andere dingen gooiden een beetje roet in het eten.

 

Specialized 2

 

Een flinke shock
Maandag was het prachtig weer en ik besloot om mijn winterkleren uit mijn klerenkast te gooien en te verwisselen voor zomerkleren. Tja, zomerkleren….waar zijn die na de verhuizing terechtgekomen? Hoe langer ik er over nadacht, hoe zekerder ik wist dat ik ze eigenlijk niet meer had gezien na de verhuizing. Nu is onze zolder een gigantische puinhoop, omdat er stapels dozen met spullen staan, klaar om verkocht te worden. Maar een tijdje rondspitten leverde van alles op, maar geen zomerkleding! En heel langzaam drong de realiteit door: de waarschijnlijkste verklaring is dat de zak met mijn zomerkleding tijdens de verhuizing per ongeluk tussen de grof-vuilspullen terechtgekomen is! 🙁

 

In augustus maakte ik een fotoserie van ál de Bretonse streepjes in mijn garderobekast!

Mijn kledingkast vol Bretonse streepjes is een beetje uitgedund nu ik al mijn zomerkleding kwijt ben!

 

Oeps, even paniek in huis! Want met een zonnig voorjaar voor de boeg –wishful thinking-, heb ik toch echt zomerkleding nodig! Maar toen de eerste schrik een beetje gezakt werd, zag ik vooral het voordeel er van in: ongelimiteerd, legaal shoppen! Shopping, shopping!, daar houden we wel van!

Dinsdag was ik vroeg thuis dus ‘s middags al een paar uur geshopt en met een paar basisitems thuis gekomen. Een wit zomerrokje, een witte broek en twee jurken; daarmee ben ik in ieder geval verzekerd van kleding tijdens de eerste zomerse dagen!

Nieuwe uitdaging!
Verder kreeg ik goed nieuws deze week: maandag ga ik starten op een nieuwe opdracht! Bij een groot bedrijf in hartje Amsterdam, hoe gaaf is dat! Als Veluwemeisje vind ik het ontzettend gaaf om in het centrum van Amsterdam te werken en ook nog eens voor een ontzettend leuk bedrijf! I can’t wait!

Een prachtige zaterdag!
Dit weekend hebben we een nichtje uit Canada te logeren dus besloten we om zaterdag een dagje naar de Veluwe te gaan. We gingen naar het Openluchtmuseum, wat ik echt een fantastisch museum vind! Zoveel te zien en te doen, zulke prachtige fotogenieke huizen en boerderijen, prachtig! We hadden erg geluk met het weer dus dat maakte het een extra mooie dag!

 

Openlucht_1

 

‘s Avonds aten we pannenkoeken in Hoog Soeren en gingen daarna nog even wildspotten in de buurt van Hoog Soeren en Radio Kootwijk. Bij een wildkijkscherm hadden we opnieuw heel veel geluk: op de bosweide zagen we een grote groep herten lopen en scharrelden er een paar wilde zwijnen rond, mèt een enorme groep kleintjes! Helaas liepen de mini-zwijntjes te ver weg en zagen we alleen wat bruins bewegen in het gras maar we kregen ze niet scherp op de foto. Maar wat is het mooi om deze dieren zo in het wild te zien!

 

Wildspotten Veluwe

Wildspotten Veluwe 2

 

Hoe was jullie week? Fijn weekend allemaal!

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Marcella

  Leuk overzicht! Inderdaad een goede reden om te shoppen! Zo te lezen heb je al een aantal mooie items gekocht. Prachtig dat je zoveel wild hebt gespot. Wauw!
  Marcella onlangs geplaatst…Reisplannen: de Dolomieten!My Profile

  28 april 2016 at 10:44 am
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge