Follow me:

Dit Is Mijn Week! Van Racoon, een nieuwe start en pakjesavond!

Het was een drukke, volle week vol nieuwe dingen! Maar gelukkig wel allemaal leuke dingen, waardoor de week ook heel snel voorbij was! Wat stond er deze week op het programma? 

Vorige week zaterdag zijn we naar het concert van Racoon geweest, in de Ziggo Dome. Zowel Jeroen als ik waren nog nooit in de Ziggo Dome geweest maar we werden echt positief verrast! Natuurlijk is de zaal érg groot en een tikje massaal maar ik vond het zelf niet vervelend overkomen.

Het concert was echt fantastisch! We zijn geen die-hard fans van Racoon maar vinden allebei zijn muziek wel erg leuk. In het voorprogramma was Novastar te horen, wat wel een beetje een afknapper was. Een of twee nummers zijn wel prima, maar daarna klinkt het wel als héél erg veel van hetzelfde. Ook stond de muziek ietwat verkeerd afgestemd zodat de zang volledig overstemd werd door de instrumenten, jammer!

Racoon maakte dat echter meer dan goed! Alle bekende nummers kwamen voorbij, zoals Shoe’s of Lightning, No Mercy, Liverpool Rain en, in een wat kleinere setting, mijn favoriete nummer ‘Oceaan’! Racoon heeft maar weinig Nederlandstalige nummers maar dankzij ‘Oceaan’ ben ik fan van ze geworden! Wát een mooie muziek!

Heel erg mooi waren de zwartwit-schermen hoog boven het podium, waarop closeups van het concert te zien waren, erg goed gedaan en prachtige beelden! De Zeeuwen wisten er ook echt een feestje van te maken en we hebben enorm genoten!

dec_racoon

Fiat 500
Maandag was mijn laatste vakantiedag en werd mijn nieuwe Fiat 500 afgeleverd! Schreef ik in 2012 op mijn oude blog nog een tragisch afscheidsblog voor mijn toenmalige Fiat 500, sinds maandag staat hij gewoon weer voor de deur! Wel een beetje decadent: er staan inmiddels dus gewoon drie auto’s voor de deur want van mijn fantastische cabriolet kunnen we toch ook geen afscheid nemen! Mocht iemand een garagebox leeg hebben staan, die we mogen gebruiken, ik houd me aanbevolen!

Nieuwe start!
En dinsdag begon mijn nieuwe start dus echt! Deze week heb ik op het hoofdkantoor van Top Secretaries in Amsterdam gewerkt en wat was het leuk! Het voelt echt goed om weer ‘terug op honk’ te zijn en ik heb ook veel zin om a.s. maandag al met mijn eerste opdracht te starten! Ik ga aan de slag bij de Rabobank in Purmerend, ontzettend leuk!
Het enige vervelende is dat ik sinds gisteren voor de derde keer dit jaar door griepachtige verschijnselen geveld ben….ik loop nu dus de hele dag met Fishermans Friends en tissues te slepen! Dit weekend dus maar rustig aan doen, hopelijk ben ik maandag dan weer topfit!

dec_sinterklaas

Pakjesavond!
Vrijdagavond hebben we met onze superleuke vriendinnengroep ‘Bucket Ladies’ het Sinterklaasspel gevierd! En wat was het leuk!! Donderdagavond was ik al wezen shoppen voor deze avond en alleen de voorpret is al erg leuk!

dec_pakjesavnod 2

Vrijdagavond was erg leuk en gezellig! We hadden er lekkere hapjes bij en een glaasje glühwein, en alleen het spel zelf is al erg hilarisch! Natuurlijk hebben we vreselijk gelachen, zeker toen Corinne een val zette voor ons maar er uiteindelijk zelf intuinde! Iets over oude cadeautjes van vorig jaar op een weggemoffelde manier proberen terug te geven!)

Uiteraard jagen we allemaal op dezelfde dingen maar uiteindelijk ging iedereen toch tevreden naar huis (hoop ik dan!)! Zelf heb ik een kraslot binnengehaald, dat we gisteravond gelijk maar even open gekrast hebben maar helaas, ik zal maandag gewoon weer aan het werk moeten! Never mind, we hebben gewoon een leuke avond gehad!

dec_pakjesavond

Vieren jullie nog Sinterklaas dit weekend? Veel plezier! 

 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Bettie

    Wat een leuke week heb je gehad! Racoon is inderdaad erg tof om naar toe te gaan.

    5 december 2015 at 12:06 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge