fbpx
Follow me:

Dit was mijn week! Een nieuwe job, lunchen in Bunnik en mijn eerste toernooi!

Op het moment van schrijven heb ik een heerlijke vrije dag achter de rug. Vanmiddag ben ik vanuit Hoofddorp naar Apeldoorn gereden, met de kap van de auto naar beneden! Nog even genieten van de warme zonnestralen! En wat dat zonnige weer betreft mogen we deze week helemaal niet klagen!

Afgelopen weekend was het enorm lekker weer! Ik heb zaterdag met een vriendinnetje geluncht bij ‘De Veldkeuken’, op landgoed ‘Oud Amelisweerd’ in Bunnik. Dit leuke restaurantje is heel mooi gelegen aan het water en ze hebben ontzettend lekkere broodjes, zoals het broodje roomkaas met caponata dat ik had!

Broodje roomkaas met caponata

Broodje roomkaas met caponata

Verder speelde ik mijn eerste tennistoernooi en ben apetrots met onze 18 gewonnen games! Goed, we hebben er ook wel wat verloren maar na één zomertje lessen mag ik denk ik toch niet klagen!

Goed, je moet even met een vergrootglas kijken, maar hier sta ik echt te serveren! :-)

Goed, je moet even met een vergrootglas kijken, maar hier sta ik echt te serveren! 🙂

Nieuwe job
Verder kwam deze week een blog voor Top Secretaries online en dat vond ik wel een goed moment om het nieuws wereldkundig te maken: ik heb een nieuwe job! Omdat ik per januari bij Jeroen in Hoofddorp ga wonen, werd Lunteren te ver om vijf dagen per week aan te rijden. Ik verheug me er ontzettend op: alleen al het idee dat ik niet meer gemiddeld 3 uur per dag in de auto zit, is heerlijk! Ik heb ontzettend veel plannen wat ik allemaal met die extra vrije tijd ga doen!

Daarnaast merk ik dat ik nog steeds enthousiast ben over het interimmen, dus ook qua werk lijkt het me weer fantastisch om bij TopSecretaries aan de slag te kunnen! Nu nog een leuke opdracht…zoek je mee?! 🙂

Dit las ik
Ik heb de afgelopen dagen niet heel bijzonder veel gelezen; ik ben momenteel in het boek ‘Up!’ bezig, van Myrthe van der Meer. Het is het vervolg op ‘PAAZ’, en lijkt zoveel op dit boek, dat ik er geen aparte recensie over plaats.
Verder heb ik deze week lekker ‘s avonds op de bank de LINDA gelezen; hoewel ik niet zoveel met Linda de Mol op heb, vind ik het blad wel echt leuk om te lezen. Goede artikelen afgewisseld met leuke tips en shoppingadviezen.

Linda

Op de buis
Weinig de tv aan gehad deze week; alleen de series Penoza en Overspel gekeken. Beide series lijken een beetje over hun houdbaarheidsdatum heen. Zeker bij Overspel kabbelt het verhaal maar een beetje en is de relatie tussen Willem en Iris niet echt realistisch te noemen. Ben je net getrouwd, dan laat je toch niet je relatie door zoiets omverblazen? Jammer, want deze serie verdient beter!

Penoza heb ik eerlijk gezegd maar half gezien, bij de tweede helft sliep ik bijna. Dat geeft dus wel aan dat ik niet echt op het puntje van mijn stoel zat! Ik wil de tweede helft nog wel een keertje kijken, dus dat plan ik ergens dit weekend wel in.

Fotografie
Zaterdagochtend gaat de wekker weer midden in de nacht! Na onze succesvolle fotoshoot bij zonsopgang, een paar weken geleden, gaan we morgen opnieuw gewapend met camera’s het bos in! Hoewel het wakker worden pijnlijk zal zijn (ik ben niet zo’n ochtendmens) verheug ik me er wel op!
En uiteraard deel ik de foto’s met jullie!

Hoe was jullie week? Fijn weekend allemaal! 

Happy

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge