Follow me:

Anne Pint! De vijf leukste pins van deze week!

Het is haast niet te geloven hoeveel leuke plaatjes, quotes en foto’s er dagelijks op Pinterest gedeeld worden! Vandaag de vijf leukste pins van mijn diverse borden, welke ik afgelopen week tegenkwam!

1. Quotes
Een mooie quote om te onthouden als je weer eens een shop-aanval krijgt! 🙂
Tip! Schrijf mooie momenten eens op in een notitieboekje, zodat je er later weer eens naar terug kunt grijpen!

2. Love
Ik ben gék op teksten en quotes in het Zuid-Afrikaans! Op één of andere manier klinkt het allemaal gewoon net iets mooier!

3. Fotografie zwart/wit
De onderstaande foto zuigt je als het ware helemaal op; ik zou zó graag daar willen lopen, in een onbekende stad. Altijd als ik deze foto zie, vraag ik me af wat er bovenaan die lange trap nog meer te zien is!

4. Gospel
Dit is één van mijn favoriete Bijbelteksten die ik dan ook graag met jullie deel!

5. Travel
Tja, op mijn Pinterestbord ‘Travel’ staan hééél veel pins uit Ierland! Deze zal ik ook ongetwijfeld veel met jullie delen want het is zo’n fotogeniek land!
Gelukkig vond ik ook dit bijzondere plaatje van Istanbul, ik heb ooit op die toren gestaan maar nooit gerealiseerd dat het daar zo mooi is!

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Hanne

  Istanbul, daar wil ik ook echt heel graag eens naartoe gaan.
  Wat een mooie blog heb je trouwens! Ik vind het echt heel knap dat je al zo’n mooie layout hebt, terwijl je helemaal nog niet zo lang bezig bent!
  Doe zo voort 😉

  12 augustus 2015 at 7:43 pm
  • Reply Anne

   Dank je wel!! Vind de layout ook zó leuk om mee bezig te zijn; toen ik eindelijk van start kon met domeinnaam etc. heb ik echt een half weekend besteed aan WordPressthema’s bekijken voor ik er eentje gevonden had die me aanstond! 🙂

   Istanbul is inderdaad een bijzondere stad, aanrader!

   12 augustus 2015 at 7:48 pm
 • Reply Kim

  Wat een leuke rubriek! Zelf vind ik Pinterest misschien wel het leukste online, gewoon omdat er zoveel te vinden en te bekijken is, maar dit maakt het ook weer lastig stiekem. Sowieso is die foto van Istanbul echt prachtig 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Recept: Gerookte zalm saladeMy Profile

  12 januari 2016 at 3:22 pm
  • Reply Anne

   Dank je wel! Ik ben overigens al wel weer gestopt met ‘Anne Pint!’ omdat het inderdaad leuker is om gewoon op Pinterest te kijken. 🙂
   Maar wie weet plaats ik binnenkort wel weer een aflevering!

   12 januari 2016 at 3:52 pm

  Leave a Reply

  CommentLuv badge