fbpx
Follow me:

Dit Is Mijn Week – nieuwe stijl! Van Urban Outfitters, macarons en New York!

Waar de rubriek ‘Dit Is Mijn Week’ tot nu toe vooral een verslagje van mijn week was, heb ik besloten die opzet een beetje te veranderen. ‘Dit Is Mijn Week’ zal vanaf nu vooral gaan over leuke dingen, mooie momenten en over inspiratie die ik opdoe! Een soort mood-board waar ik mijn favorites op verzamel! Welkom bij Dit Is Mijn Week – nieuwe stijl! Deze week onder andere een nieuw ontdekte winkel, de lekkerste macarons van Amsterdam en de voorbereiding voor New York!

Om met dat laatste te beginnen: over precies drie weken is het zover! We stappen dan in het vliegtuig naar New York en we hebben er al ontzettend veel zin in! Momenteel ben ik veel inspiratie aan het opdoen op Pinterest, andere reisblogs en dankzij leuke reisgidsen! Ik heb namelijk de splinternieuwe 100% New York gekocht, die tegenwoordig verkocht wordt onder het nieuwe brand ‘Time to Momo New York’. Aan de hand van zes wandelingen ontdek je de stad en ik heb er op voorhand al fantastische tips uit gehaald! Leukste is dat dit boekje deze maand uit kwam dus alles is helemaal up-to-date!

new-york-guide

Een van de dingen die heel hoog op onze lijst staat, is het bezoeken van een rooftop bar. Het lijkt me waanzinnig om met een cocktail in de hand te genieten van een fantastisch uitzicht over de skyline van deze wereldstad! We willen allebei graag naar 230 Fifth, do I need to say more?

230-fifht

Het uitzicht van 230 Fifth (Foto: 230 Fifth)

Amsterdam

 

Urban Outfitters: een winkel waar je hebberig (maar ook heel blij!) van wordt!

Vooralsnog moet ik het met een andere wereldstad doen: ons eigen Amsterdam. Zaterdag hadden we een hele gezellige middag in Amsterdam, waarbij ik voor het eerst de hippe winkel Urban Outfitters bezocht. De kleding is erg trendy, maar wel heel leuk! Maar de mooiste ontdekking was de afdeling met boeken en leuke gadgets! Crosley platenspelers in retro kleuren, projectors voor je mobiele telefoon, mooie speakerboxen en ontzettend veel leuke boeken! Een winkel waar je erg hebberig (maar ook erg blij!) van wordt!

 

urban-outfitters

 

In de beroemde 9 straatjes vind je het winkeltje met de lekkerste macarons van Amsterdam: Urban Cacao! Een adresje waar we altijd wel even langs gaan als we in Amsterdam zijn! Ik nam een macaron met karamel/zeezout en Jeroen nam deze mooie gele Limoncello-macaron!

 

macaron

 

En natuurlijk blijft het fijn om langs de Amsterdamse grachten te lopen!

amsterdam

 

Quote

Op Pinterest kwam ik deze ontzettend leuke quote met dit schattige plaatje tegen! Wil hem jullie niet onthouden!

 

quote-olifant


Leukste blog: DIY Wall Grid van Zolea!

Natuurlijk lees ik de nodige blogs en komen er veel leuke artikelen langs! Een van de leukste vond ik deze week het blog van Zolea, die beschrijft hoe je dit leuke wandrek maakt! Helaas heb ik er geen plaats voor op onze studeerkamer maar wat ziet het er leuk uit!

zolea-blog

 

Welke inspiratie deden jullie deze week op?

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Yvonne

  Oh wat heerlijk dat je al gauw naar New York gaat. Lijkt me ook een hele gave stad! Ow, wat kan je soms hebberig worden van leuke winkels hè?! En als het dan ook nog eens uitverkoop is dan wordt het helemaal erg. 🙂

  22 september 2016 at 5:40 pm
  • Reply Anne

   Ja, ben heel benieuwd naar New York!! Ik probeer nu niet teveel kleding te shoppen omdat het in NY waarschijnlijk iets goedkoper is (plus origineler!), maar in zulke leuke winkels kriebelt het wel!
   Anne onlangs geplaatst…Reistag ‘Personal Travel Favourites’My Profile

   23 september 2016 at 12:25 pm

  Leave a Reply

  CommentLuv badge