fbpx
Follow me:

Dit Is Mijn Week! Eindelijk zomer en een nieuwe lay-out!

Eindelijk was het deze week dan toch een beetje zomer! De zon scheen, het was niet al te koud en ik kon zelfs een dagje aan het strand doorbrengen! Wat wil je nog meer? Helaas is het maar van korte duur en wordt het dit weekend weer koeler. Maar deze fijne dagen hebben we in ieder geval meegepakt! Tijd voor een enthousiaste Dit Is Mijn Week!

Vorig weekend kwamen mijn nichtjes logeren, heel gezellig! We zijn zaterdag naar het pretpark Drievliet geweest, wat niet zo groot en massaal is als de Efteling of Walibi, maar wat toch heel aardig was voor een dagje. Het is een tikje bizar om te merken dat ik tegenwoordig toch minder goed tegen achtbanen en andere over-de-kop-dingen kan dan vroeger, maar evengoed zijn Jeroen en ik in de meeste attracties met de dames mee geweest.

 

Drievliet

 

Rome

Deze week is Jeroen een weekje op vakantie naar Rome, stil in huis dus! Het is voor het eerst sinds we samenwonen dat hij echt een week weg is! Gelukkig vliegt de tijd voorbij en hebben we regelmatig contact door een telefoontje of Whatsapp. Bovendien ben ik deze week druk met veel leuke dingen dus zit ik niet eenzaam in een hoekje te kniezen! 🙂

Vorig weekend hebben we naar leuke bezienswaardigheden in Rome gekeken; wat is het alweer lang geleden dat ik er was! Rome is echt een ontzettend fijne stad, zelfs als je er vaker geweest bent, blijft het leuk om gewoon door het centrum te slenteren en van de prachtige stad te genieten!

 

Highlights Rome

 

Job

Qua werk zit ik momenteel tussen twee opdrachten in. Twee weken terug nam ik afscheid bij Heineken en nu zijn mijn lieve collega’s van Top Secretaries hard aan het zoeken naar een nieuwe opdracht. Het is natuurlijk zomerperiode maar desondanks lopen er toch een aantal leuke dingen, waar ongetwijfeld iets uit komt! (En mocht je nog een leuke tijdelijke functie als (directie)secretaresse weten in de regio Amsterdam, houd ik me natuurlijk aanbevolen!) In de tussentijd werk ik op het kantoor van Top Secretaries, waar het heel gezellig is! Ik heb bijvoorbeeld meegeholpen met dit blog: zo leuk om te doen!

George No. 5

Woensdag was het prachtig weer en had ik heerlijk een dagje vrij. Omdat de afgelopen maanden nagenoeg alle weekenden vol zaten, kwam ik niet echt aan boeken en tijdschriften lezen en relaxen toe. Ik heb dus woensdag aangegrepen voor een heerlijk dagje me-time en ben naar de ontzettend leuke strandtent George No. 5 geweest, waar ik vorige zomer ook al over geblogd heb.

 

George No. 5_2

 

Ik moet zeggen dat ze het dit jaar slimmer aangepakt hebben. Het diepere zwembad is niet meer voor kinderen bedoeld, wat ik wel een verbetering vind! Verder was de bediening bij George vorig jaar niet al te best. Dat hebben ze dit jaar opgelost door een mooie pool bar, waar je zelf drankjes en hapjes kunt halen. Beter!

Het was ontzettend genieten, lekker veel gelezen, heerlijk!

 

George No. 5 Pool

 

Nieuwe lay-out

De oplettende lezer zal het misschien opgevallen zijn: Ditisanne.nl heeft een nieuwe lay-out. Eigenlijk overwoog ik al langer om naar een nieuw thema over te stappen, omdat ik niet meer zo enthousiast over de oude was. Woensdagavond laat draaide ik de nieuwste WordPress-update en sindsdien was mijn hele blogindeling overhoop gegooid, wat zo snel even niet te fixen was! Natuurlijk even paniek in de tent maar een goede reden om die stap naar een nieuwe lay-out te zetten! Tijd voor een nieuwe look!

Op Etsy heb ik echt een prachtig thema gevonden waarmee ik dit weekend aan de slag kan! Ik heb ontzettend veel zin om weer lekker creatief met mijn blog aan de slag te gaan! Nieuwe ideeën bedenken en bovenal veel zin om dit mooie nieuwe thema verder uit te werken en te designen. Ik heb dus een heerlijk creatief weekend voor de boeg!

 

Creative

 

Fijn weekend allemaal, wat zijn jullie plannen?

 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge