fbpx
Follow me:

Dit Is Mijn Week! Studeren, lekker eten en ‘Miss Norma’!

Wat vliegen de weken weer ontzettend snel voorbij! Nu het tennisseizoen voorbij is, verwachtte ik ineens zeeën van vrije tijd te hebben, maar dat valt tegen! Vrije avonden worden al snel weer ingevuld met afspraken en zo gaat de tijd heel snel! Gelukkig zijn het vooral leuke dingen waar ik mee bezig ben! Dit was mijn week!

Gisteren speelde ik mijn laatste tenniswedstrijd buiten en wat was het nog fijn in het zonnetje! Helaas verloren we onze wedstrijden, maar onze tegenstanders waren dan ook van een behoorlijk hoger niveau (voor de kenners: zij waren 6-jes, wij allemaal rond de 8…). We sleepten er toch nog wat games en zelfs nog een set uit dus ik ben toch wel tevreden!

Studie

Deze week ben ik met mijn HBO-studie Social Media begonnen. Vooraf had ik een beetje het gevoel dat deze opleiding niet zo heel veel nieuws zou leren, maar dat valt alles mee! Zo zit ik voorlopig elke week in de Bibliotheek van Amsterdam te blokken!

Het rare is dat ik vroeger op school niet zo ambitieus was. Ik heb al mijn opleidingen op mijn slofjes gehaald; voor tentamens en examens leerde ik nauwelijks en haalde toch prima cijfers. Maar nu ben ik ineens heel gedreven om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten! Zou dat vanzelf komen als je wat ouder en wijzer bent? 🙂

Uit eten in Haarlem

Dankzij een cadeaubon hebben Jeroen en ik deze week heerlijk gegeten bij Restaurant Dijkers in Haarlem. Een knusse gelegenheid waar je prima kunt eten! Niet alleen is het eten heerlijk, het wordt ook nog eens erg mooi opgediend! En daardoor lijkt het eten nóg beter te smaken!

dijkers

Eerder deze week at ik al met een vriendinnetje bij favoriete pizzarestaurant Woodstone. Ook erg lekker èn heel leuk om weer eens bij te kletsen!

Voorbereidingen New York

Nog een paar dagen en dan vertrekken we naar New York! Dankzij leuke blogs en goede reisgidsen heb ik de planning al ongeveer rond! We hebben kaartjes voor een basketbalwedstrijd weten te bemachtigen, dus daar gaan we donderdag (op mijn verjaardag) naar toe! Ik ben erg benieuwd of dat nu echt zo’n spektakel is!

De prachtige skyline van New York!

De prachtige skyline van New York!

Quote van de week

Deze week hoorde ik dat ‘Miss Norma’ overleden is. Een oude Amerikaanse dame die, toen ze hoorde dat ze ongeneeslijk ziek was, voor reizen koos in plaats van slopende chemokuren. Ik volgde haar op Facebook en wat ontzettend bewonderenswaardig is deze dame! Het plezier en de levensvreugde spatte van elke foto af! Ik kan alleen maar hopen dat ik over zo’n vijftig jaar net zo positief in het leven sta als Miss Norma.

oud-vrouwtje

Op Pinterest kwam ik deze quote tegen en ik moest gelijk aan Miss Norma denken. Vandaar dat ik hem in deze ‘Dit Is Mijn Week’ met jullie deel!

Films en boeken

Nu ik lid ben van de bibliotheek gaat er een walhalla aan boeken, films en muziek voor mij open! Bij de OBA kun je dus gratis boeken, films en cd’s lenen! Ik ben van plan om de komende maanden veel te lezen en te luisteren. En dat houdt dan vast in dat ik ook meer boekrecensies kan plaatsen!

Fotografie

Nu het mooi herfstweer is, kriebelt het ook om meer te fotograferen. Vorig jaar ben ik in deze periode een aantal keer het bos in geweest voor mooie herfstfoto’s.

Fotograferen is zó leuk!

Fotograferen is zó leuk!

Hier in de polder is niet zoveel bos, dus wordt het ook wat lastiger om die prachtige oude bomen te fotograferen. Hopelijk vind ik binnenkort een momentje om naar de Veluwe te rijden, want voor je het weet zijn de herfstkleuren weer voorbij!

Verder moet ik zeggen dat ik deze tijd van het jaar wel weer ontzettend fijn vind! Lekker met warme truien aan naar buiten! Veel plannen voor lange, gezellige herfstavonden, ik houd er wel van!

Genieten jullie al van dit fijne herfstweer?

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge