fbpx
Follow me:

Dit was mijn zomer in foto’s!

Morgen begint officieel de herfst maar voor mijn gevoel is hij al een weekje in het land! Wat een regen hebben we afgelopen week gehad! Maar aan de andere kant mag ik niet klagen want ik heb een heerlijke zomer achter de rug! Dit was mijn zomer, in plaatjes!

06

 

Toegegeven, begin juni valt eigenlijk nog onder de lente, maar omdat ik pas in augustus met dit blog begon, neem ik onze vakantie toch maar even mee! We reisden namelijk samen anderhalve week door het prachtige Ierland! Wat hebben we veel gezien en gedaan en wat was het een leuke reis!
Tijdens deze reis is het idee ontstaan voor Ditisierland.nl, dat half juni dan ook online ging!

 

18789_10153474370397002_3225814543609376767_n

 

Deze zomer verliet mijn nichtje de basisschool om in september op de middelbare school te beginnen. Natuurlijk is het leuk om als ‘suikertante’ daar aandacht aan te besteden en zo gingen we gezellig met z’n tweetjes een nachtje naar het Kurhaus in Scheveningen! We troffen het enorm met het weer en hadden zo twee hele gezellige dagen!

Juli stond vooral in het teken van het bloggen en dat beviel zó goed, dat ik op 1 augustus dit blog onder de naam DitisAnne.nl gestart ben!

 

Roadtrip Achterhoek

 

Met een vriendinnetje maakte ik een leuke roadtrip in de cabrio door de Achterhoek. Het was ontzettend leuk en natuurlijk kwam er een blogje online met de beste adresjes en restaurantjes! Bronkhorst is écht een prachtig stadje om doorheen te lopen en wat een leuke winkeltjes zitten hier!

 

P8143658

 

Half augustus speelde ik mee in een tafeltennistoernooi in Oostende; helaas was het tafeltennis niet zo’n succes maar het weekend was wel enorm gezellig! Jeroen kwam ook en dat maakte het extra leuk! Het was een weekend van terrasjes, ‘s avonds leuke kroegen, lekker uit eten en zo af en toe nog een beetje tafeltennissen!

 

George No 5_6

 

In Zandvoort ontdekte ik de strandtent George No. 5. Op zich een fantastisch leuke strandtent, waarbij het grootste voordeel de twee zwembaden zijn! Eindelijk wél een dagje strand maar niet meer het zoute water! De Franse bistrostijl is precies wat ik erg mooi vind; nadeel van deze strandtent is dat de bediening niet al te vlot is. Je moet dus wel een beetje geduld hebben, maar in zo’n mooie omgeving is dat wel te oefenen!

 

11960010_10153617184382002_2473311404494151287_n

 

Om wat inspiratie op te doen voor leuke artikelen op Ditisierland.nl, bezocht ik in september Dublin en de omliggende Wicklow Mountains. Met name mijn roadtrip door de Wicklows was fantastisch! Dublin is op zich een hele leuke stad maar mijn hart gaat toch vooral uit naar het prachtige Ierse platteland, met smalle weggetjes, fuchsiastruiken langs de weg, schapen óp de weg en verbluffende uitzichten!

 
Herfst
En nu komt de herfst er aan… Een druk seizoen voor de boeg maar wel met veel leuke dingen! Zo heb ik kaartjes voor een concert van Racoon in de Ziggo Dome (nog nooit geweest!), komt mijn verjaardag er weer aan en gaan we in november nog een lang weekend naar Londen! Blijven jullie me volgen?!

Hoe was jouw zomer?!

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Naomi in Wonderland

  Ziet er leuk uit! Mooie foto’s ook. Ik wil heel erg graag eens naar Ierland gaan, is er vreemd genoeg nog nooit van gekomen. Mijn zomer was vooral heel erg druk, maar daarom niet minder leuk!

  21 september 2015 at 9:57 am
  • Reply Anne

   Dank je wel! Ierland is écht een aanrader, vind ik dan! 🙂

   En een drukke zomer kan zeker zo leuk zijn als een hele zomer niksen, toch? Zolang het maar druk met leuke dingen is….!

   21 september 2015 at 11:08 am

  Leave a Reply

  CommentLuv badge