fbpx
Follow me:

Dit Is Mijn Week! Van Pax-kasten en een tripje Dublin!

Eigenlijk stond deze week helemaal in het teken van Dublin. Op uitnodiging van het Iers toeristenbureau mocht ik namelijk twee dagen naar Dublin, een leuke kans! Vorig weekend waren we echter nog druk aan het klussen!

Bij de IKEA hebben we een fantastisch mooie Pax-kledingkast samengesteld! Wat is dát leuk om te doen! Helemaal ingedeeld zoals het mij ideaal leek en wat was ik blij toen hij helemaal in elkaar gezet was (wat wel een hele klus was!).

Zaterdagavond gingen we met vrienden eten, waarbij wij voor het voorgerecht zorgden. Omdat we druk genoeg waren met mijn Pax, zijn we voor een makkelijk voorgerecht van diverse soorten paté gegaan. Ik ben gèk op paté dus dat kwam mij ook wel goed uit!

DIMW

En dinsdagochtend stond ik dan op Schiphol. Met toch nog een zware tas, ondanks dat het maar één nachtje was maar goed, dat zal wel vrouwen eigen zijn! In Dublin was het superleuk! We hebben dinsdag de Old Library bezichtigd in Trinity University, het Wax Museum (soort Madame Tussauds) en in Temple Bar een pint Guinness gedronken. ‘s Avonds hadden we op uitnodiging van Tourism Ireland een heerlijk diner in het leuke restaurant The Pigs Ear; bijzonder was vooral de cheese cake, die in een potje zat in plaats van op een bord! En daarna nog even een afzakkertje in O’Donoghues!

Livemuziek in Donoghues

Livemuziek in O’Donoghues

Woensdag ben ik naar Phoenix Park gefietst voor wat foto’s, maar wat kreeg ik een heimwee toen ik vanaf daar in de verte de Wicklow Mountains zag liggen! Het liefst had ik ter plekke een autootje gehuurd om mijn roadtrip van september nog eens over te doen!

Phoenix Park

Phoenix Park

Daarna een lange fietstour met Dublin City Bike Tour, waarmee we de hele stad doorkruisten. Na een lunch in het Guinness Storehouse kregen we een leuke rondleiding door het imperium van de Ierse bierbrouwer. Daarna was het haasten om op tijd naar de luchthaven te komen en was de trip weer voorbij.

Guinness proeven!

Guinness proeven!

Dat zo’n persreis toch intensiever is dan een gewone stedentrip, bleek wel uit het feit dat ik donderdag écht helemaal gevloerd was! Gelukkig helpt goed slapen daar wel tegen dus vandaag was ik weer een stuk fitter!
Ik heb gisteren nog wel het reisverslag van de Dublin-trip geschreven!

Maar verder was het al met al een week waarin er, afgezien van Dublin, niet zo heel veel gebeurd is.
Tijd dus voor een leuk weekend!

Hoe was jullie week? 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge