Follow me:

Dit Is De Vraag #10 ‘Oh, to win a million dollars!’

Het zal je gebeuren! Ineens wordt er een miljoen op je bankrekening bijgeschreven en je mag zelf weten wat je er mee mag doen! Nou ja, een heleboel natuurlijk! En tegelijk niet té veel want er zijn genoeg verhalen bekend van lottowinnaars die uiteindelijk aan lager wal raakten. 

Dit zijn wel de dingen die mij als eerste te binnen schieten!

1. Een prachtige reis maken!

Tja, ik denk dat het gros van de mensen zal reizen van hun pas gewonnen geld maar als reisblogger en reisaddict kun je ook niet anders! Een mooie reis van een week of drie, vier naar één van de bestemmingen van mijn bucketlist!
Uiteraard zal ik ook nog vaker naar Ierland gaan maar dan vooral voor korte tripjes, dan blijft het het leukst!

Zou dan eindelijk een reis naar de steppes van Mongolië werkelijkheid worden?!

Zou dan eindelijk een reis naar de steppes van Mongolië werkelijkheid worden?!

2. Studeren!

Mijn ambitie-genen zijn een beetje te laat wakker geworden, zodat ik nu spijt als haren op mijn hoofd heb dat ik vroeger op school niet wat meer mijn best heb gedaan! Zowel de middelbare school als het MBO heb ik fluitend doorlopen zonder enige uitdaging en er had behoorlijk wat meer in gezeten!
Toen ik pas in Dublin door Trinity University liep, bedacht ik me hoe fantastisch het moet zijn om in zó’n prachtige historische omgeving te studeren en je hoofd te vullen met kennis en wetenschap!

Voor de komende jaren staat het ook nog wel op mijn bucket list om weer een opleiding te gaan doen, maar dat zal dan toch in de avonduren naast een baan gebeuren. En waarschijnlijk niet in hartje Dublin!

3. Fulltime bloggen!

Het bloggen is ontzettend leuk, het is alleen jammer dat het vaak even in een snel uurtje ‘s avonds gedaan moet worden. Als ik dan toch een miljoen op de bank heb staan, kan ik er best een jaartje tussenuit om te proberen of ik fulltime kan bloggen. Goede bloggers verdienen ook een prima salaris met hun blog dus ik zou mijzelf een jaar de tijd geven om dat te proberen! Of misschien twee jaar…!

Shopping

4. Fotograferen

Bij een goed blog horen ook goede foto’s. Ik ben dolgelukkig met de prachtige camera die ik nu gebruik, maar als er dan toch een miljoen naar me lacht, kan ik daar net zo goed nog wat extra toebehoren voor aanschaffen! Een paar mooie lenzen en filters, een goed statief, misschien nog een cursusje erbij…!

Fotograferen is zó leuk!

Fotograferen is zó leuk!

5. Compassion

Momenteel heb ik een sponsorkindje uit Tanzania, een vrolijk meisje van een jaar of zes, zeven. Maar er zijn nog zoveel meer kinderen die geholpen kunnen worden. Op de website van bijvoorbeeld Compassion staan er genoeg!

Allemaal leuke dingen maar ik zou het wel belangrijk vinden om grotendeels hetzelfde leven te leiden. Goed, een studie of een jaar bloggen is wel wat anders dan wat ik nu doe, maar ik zou niet gelukkig worden van mijn baan opzeggen en een jaar niets doen. Bloggen is evengoed hard werken, evenals studeren zodat je toch je voldoening ergens uit haalt.

Wat zou er op jouw lijstje staan?

52WeekBlogChallenge

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge