Follow me:

Dit Is De Vraag #15 Time Management

Haha, een leuke vraag zo midden in een hele hectische periode in mijn leven! Op dit moment is het ‘time management’ in mijn leven vrij ver te zoeken! De afgelopen drie jaar reed ik rond tussen Apeldoorn, Lunteren en Hoofddorp, probeerde ik een groot huis nog min of meer een beetje aan kant te houden, liet ik veel hobby’s en sport voor wat het was en had ik voortdurend het gevoel tijd tekort te komen!

Maar ook daar leer je van! Op een of andere manier ga je toch op zoek naar een modus om het allemaal leuk te houden! Het belangrijkste ding in mijn ‘time management’ is het proberen vrij te houden van mijn vrijdagavond. Niet dat ik nooit iets doe op vrijdagavond: zo had ik vorige week een verjaardag en gaan we over twee weken met ‘The Bucket Ladies’ op vrijdagavond het Sinterklaasspel doen (nu al zin in!)!

Time Management!

Time Management!

Bank
En toch vind ik het heerlijk om op vrijdagavond geen afspraken te hebben. Gewoon lekker thuis op de bank bijkomen van een drukke week, de boel even de boel laten en genieten van mijn heerlijke huis, in een joggingbroek op mijn relaxte bank. The Voice of Holland is misschien niet echt het meest hoogstaande niveau maar wel ideaal voor een ontspannende vrijdagavond op de bank. Of als er geen #Voice was, een dvdtje in de speler. Genieten!

En heb ik toch ineens zin om op vrijdagavond iets te gaan doen, dan is er altijd wel iets te bedenken. Genoeg vriendinnen of mijn Grote Zus waar ik binnen kan vallen, een tafeltennisclub in de buurt waar op vrijdagavond fanatiek gespeeld wordt, even shoppen in Zutphen… Maar vreemd genoeg heb ik de afgelopen jaren vooral genoten van mijn vrijdagavond op de bank! Zodat ik opgeladen en wel weer het weekend in kon!

Trouwens, wist je dat inmiddels ook die heerlijke, relaxte, mooie, fijne bank te koop staat? 🙂

grey-sofabed-from-Ikea

52WeekBlogChallenge

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge