Follow me:

Dit Is De Vraag #2 My favourite things!

Ha, dat zijn de leukste blogs om te schrijven: over favoriete dingen!
Natuurlijk is het makkelijk om allemaal grote dingen op te schrijven: reizen, liefde, vrienden… Iedereen heeft ongetwijfeld wel een lijstje met grote plannen waar we naar streven.

Maar in dit blog wil ik juist de kleine dingen benoemen die favoriet zijn!

Klaprozen!

Ik vind ze fantastisch! De tere, rode bloemen zijn zó mooi! Zeker als je in Frankrijk zo’n heel klaprozenveld aantreft, bijna ontroerend!

Ken jij deze weetjes over de klaproos al? 

Een  mooie quote

Ik houd van taal en dus ook van mooie quotes. Op mijn Pinterestaccount (volg je mij al?!) heb ik dan ook een heel tabblad vol met mooie quotes. Niet alleen over reizen maar ook over heel veel andere mooie dingen in het leven. 

Wat is jouw favoriete quote? 

 

 

 

Een zonnige dag in de sneeuw

Dit jaar kocht ik eindelijk eens een echt goede sneeuwbril dus voor een dag skiën hoeft het voor mij niet meer per se zonnig te zijn. Maar wat is er nu fijner dan een dag in de Alpen te zijn met een heerlijk zonnetje er bij!

 

Skiën is leuk maar wat heerlijk is het om in de zon van de Alpen te genieten!

Notitieboekjes

Ik ben echt een enorm fan van notitieboekjes! Overal heb ik speciale boekjes voor en zelfs mijn agenda houd ik bij als een bullet journal. Hiervoor gebruik ik de mooie Leuchtturm dotted notitieboeken, deze zijn zo fijn!

Mijn huis ligt vol met notitieboekjes! En ik ben altijd weer op zoek naar redenen om er nóg meer te kopen!

Misschien vind je dit blog over een zakelijk bullet journal ook leuk om te lezen?

Een mooi liedje op de radio

Het gebeurt niet zelden dat ik thuis ben maar nog even in de auto blijf zitten: nog even het liedje af luisteren! Ik heb bijna altijd muziek aan staan. Sinds een tijdje gebruik ik Apple Music en dat is zo’n fijn programma om nieuwe muziek te ontdekken! 

Ritualsproducten

Ik vond Rituals altijd een wat overschat merk, een beetje hype-achtig… Daar ben ik nu helemaal van terug! Hun doucheschuimgel is geweldig, om over de heerlijke lipgloss (vooral de groene!) nog maar niet te spreken!
En nee, ik word niet gesponsord om dit te schrijven! 🙂 

 

Een nieuwe stad ontdekken

Een nieuwe stad is leuk! Of iets nieuws vinden in een al bekende stad!
Ik vind het superleuk om een dagje naar een stad te gaan en op zoek te gaan naar de leukste adresjes. Zo schreef ik al blogs over mijn favoriete adressen in leuke steden zoals Haarlem, Alkmaar en Amsterdam. 

a
Alkmaar 2018 favoriet

Alkmaar is echt een leuk stadje!

Zijn deze dingen herkenbaar voor je? Of heb jij een heel ander lijstje met favoriete dingen?!

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply gerdie

  Die van de notitieboekjes is zéér herkenbaar 🙂 :-)!!! Maar die van een mooie stad, Londen in de herfst en het merk Rituals ook :-)! Zélf vind ik ook het heerlijke gevoel van in een nieuw boek beginnen iets enorm fijn. Of een uurtje (of langer 🙂 ) inspiratie opdoen op pinterest of mooie woonblogs. Geluk is niet één groot ding, het zijn allemaal kleine dingetjes.

  16 augustus 2015 at 8:33 pm
  • Reply Anne

   Ja, ik heb ‘maar’ tien dingen opgeschreven maar zou denk ik ook makkelijk aan de vijftig kunnen komen! Maar ja, dan wordt het blog zo lang hè? 🙂

   16 augustus 2015 at 8:38 pm
 • Reply Naomi in Wonderland

  Die quote! JAAA! Eén van m’n favoriete quotes en ik probeer mezelf er altijd aan te herinneren als ik niet goed weet of ik überhaupt is wel of niet moet/kan doen.

  17 augustus 2015 at 1:54 pm
  • Reply Anne

   Wat grappig Naomi!! Ik vind ‘m ook gaaf, heb hem zelfs een tijdje als omslagfoto op Facebook gebruikt, zó leuk vond ik deze! En dan dat plaatje erbij….!!

   17 augustus 2015 at 2:10 pm

  Leave a Reply

  CommentLuv badge