Follow me:

Dit Is De Vraag #27 Mijn favoriete quotes allertijden!

Eindelijk een Dit Is De Vraag naar mijn hart! Omdat ik van tekst en taal houd, vind ik quotes vaak ook ontzettend leuk. Vooral Pinterest is wat dat betreft een bron van inspiratie, er staat zoveel op! Grappige quotes, treffende quotes, quotes over de liefde, quotes over reizen, quotes in het Zuid-Afrikaans (wat ik persoonlijk erg mooi vind). Kortom, een walhalla voor tekstliefhebbers!

Natuurlijk deel ik er graag een paar met jullie! De eerste is eigenlijk mijn favoriete quote en is van de bekende schrijver Franz Kafka.

 

 

Iedereen heeft wel eens een dag dat alles tegenzit. Het begint ‘s ochtends al in de file, dan rijdt de tram voor je neus weg, je haar zit niet goed, je werk loopt niet lekker…kortom, een bad day! Op zulke dagen herinner ik mijzelf altijd even aan deze quote en geloof me, het werkt!

 

 

Ik weet niet helemaal of deze quote nu zo hartverwarmend is, of omdat het plaatje er bij zo schattig is! De quotes van Winnie the Pooh zijn sowieso erg lief, maar deze is toch wel mijn favoriet!

 

 

Dit is sowieso één van mijn favoriete quotes, maar in het Zuid-Afrikaans is hij misschien wel het mooist! Ik bewaar regelmatig Zuid-Afrikaanse quotes op mijn Pinterest want die taal is zó fijn!

 

 

En er zijn natuurlijk ook genoeg grappige quotes. Hoewel Rumag af en toe een tikje te ver gaat voor mij, zijn er ook heel veel ontzettend grappig. Deze is misschien wel mijn favoriet!

 

 

En tot slot een quote die zowel grappig maar ook treffend is. Dat zijn de beste, wat mij betreft!

 

 

Wat is jouw favoriete quote?

 

52WeekBlogChallenge

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge