Follow me:

Dit Is De Vraag #8 An Unforgettable Day in my Life!

Het lijkt wel of de vragen van de Blogchallenge steeds moeilijker worden! Gelukkig staat er niet ‘the most unforgettable day’, maar gewoon ‘een’ onvergetelijke dag dus ik mag blijkbaar kiezen tussen de vele onvergetelijke dagen die ik al meemaakte! 

Tja, omdat ik maar niet kan kiezen, maak ik maar een selectie!

De dag dat mijn oudste zus trouwde 

Ik was geloof ik nog nooit een hele dag op een bruiloft geweest dus dat was een enorme belevenis! De hele familie was al weken vol agitatie in verband met alle kleren die gekocht moesten worden, stukjes die we instudeerden en alle andere praktische zaken. Alleen al het idee dat je lekker vrij was van school maakte het al extra bijzonder!

De eerste keer dat ik de Alpen zag!

Het was in 1994 dat we voor het eerst naar Oostenrijk op vakantie gingen in plaats van Duitsland of de Belgische Ardennen. Ik zie ons nog steeds met onze neuzen tegen de autoramen gedrukt, ons vergapend aan de enorme bergen die we rondom ons zagen. Wat een belevenis! Vanaf dat moment is Oostenrijk altijd één van mijn favoriete vakantielanden geweest. En elke keer dat ik dit prachtige land weer binnenrijd, moet ik weer even terugdenken aan die eerste keer…!

Braunwald_Alps
De eerste dag in mijn nieuwe huis…

…toen ik mijn eerste appartementje huurde! Wat een raar gevoel was dat! Ik weet nog hoe ik op de bank zat en om mij heen keek, naar alle nieuwe meubeltjes en spullen en dacht: ‘dit is het nu!’. Dit is mijn huis!

De dag dat ik Jeroen in Glasgow van de luchthaven haalde…

…om samen vier dagen door Schotland te trekken. Onze eerste ‘vakantie’ samen! Het was die dag prachtig weer, blauwe lucht en zon (en dat voor Schotland!); we lunchten op het terras van de Ben Nevis Inn, we reden door imposante berglandschappen en stopten bij oude kastelen. De foto, die we die dag maakten, staat sindsdien op het bureaublad van mijn laptop. We hadden vier heerlijke dagen, ondanks dat het de laatste dag een beetje regende, maar die eerste dag blijft het mooist!

Schotland (516d)

Het moment dat ik in Zuid-Frankrijk op een camping stond en naar de tent keek. Onze tent.

Ik heb mijn leven lang geroepen dat ik niets met kamperen heb, maar ineens stond ik daar en was apetrots op ons tenthuisje! En het kamperen viel best mee, de ene regenbui (en onze lekke tent) niet meegeteld. En ik kwam tot de ontdekking dat het eigenlijk zelfs heel leuk is, zo’n tent!

 

P8041587

Onze tent!

Heb jij ook zo’n onvergetelijke dag meegemaakt? Deel het met ons!

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge