Follow me:

Dit Is De Vraag #18: “My Most Embarrassing Stories”

Nu het nieuwe jaar weer z’n gangetje gevonden heeft, zal ik ook de blogchallenge ‘Dit is de vraag’ weer oppakken. We beginnen het jaar met een confronterende vraag: ‘mijn meest gênante verhalen!’ Tja, helaas zijn de meesten niet zo bestemd voor het wereldwijde web, voor je het weet worden ze tegen je gebruikt! 🙂 

Eentje kan ik wel met jullie delen! Het is inmiddels een jaar of 25 geleden (allang verjaard dus!) dat we op vakantie waren in een klein dorpje in Duitsland. Ik droeg in die tijd nog een bril, die in het zwembad altijd af ging uit angst hem te verliezen bij een onderwaterduik.

Met mijn zus gooiden we vaak een softballetje over, het liefst volgezogen met water zodat hij lekker hard uit elkaar spatte. Tót het moment dat ik de bal ophaalde, mij omdraaide en nog nét mijn zus onder water zag duiken. Erg grappig natuurlijk: naar mijn idee een mislukte poging om me voor de gek te houden, zeker omdat ik zonder bril toch al flink wazig zag. Maar uiteraard liet ik dat niet op mij zitten!

Voltreffer

Ik zoog de bal extra vol water en wachtte turend af tot mijn zus aanstalten maakte om weer boven te komen. Ik mikte en…ondanks mijn gebrek aan scherp zicht, was het echt een voltreffer!! Uiteraard gierde ik het uit van het lachen want had ik haar mooi even tuk!  

Tot de verwachte reactie (mee lachen of juist heel boos worden) uitbleef en mijn zus enigszins kippig mijn kant op bleef staren, waar ik nog steeds na hikte van het lachen. En toen drong, heel voorzichtig, de afgrijselijke realisatie tot mij door…mijn zus stond een paar meter naar links (uiteraard nog harder te lachen dan ik) terwijl ik een wildvreemde meneer in het zwembad een bal op zijn hoofd gemikt had en hem vervolgens recht in zijn gezicht uit stond te lachen! Gênant!

Vanaf dat moment hield ik altijd een bril op in het zwembad!

Tegenwoordig heb ik gelukkig lenzen in tijdens het zwemmen! (Foto: Italië 2010)

Tegenwoordig heb ik gelukkig lenzen in tijdens het zwemmen! (Foto: Italië 2010)

Tja, nu ben ik natuurlijk ook érg benieuwd naar jullie Embarrassing Stories! Brand maar los, ik zal niet te hard lachen!! 🙂 

52WeekBlogChallenge

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge