Follow me:

Dit Is De Vraag! #23 ‘Waar geef ik geld aan uit?’

Het is weer hoog tijd voor een volgende vraag van de 52-week blogchallenge: ‘Waar geef ik geld aan uit?’ Dat zal bij iedereen al snel op de basale dingen uitkomen: eten, kleding, reizen enzovoorts. Maar misschien toch leuk om deze eens onder de loep te nemen! En ik ben natuurlijk benieuwd of jij je hier een beetje in herkent!

Reizen

Als de vraag zou zijn: ‘waar geef je het liefste geld aan uit?’, dan zou het antwoord natuurlijk ‘reizen’ zijn! Als fervent reisblogger zijn er nog zóveel bestemmingen die ik wil bezoeken, dat dit wel de leukste geldbesteding is! Dit jaar hebben we een paar leuke trips voor de boeg, èn gaan we natuurlijk ook door met dromen en plannen maken!

De afgelopen jaren heb ik vooral binnen Europa gereisd, maar nu is het tijd om eens verder te kijken!

geld reizen

Binnenkort gaan we op reis naar dit heerlijke plekje!

Eten

Sinds half april werk ik bij een fantastisch bedrijf midden in de Amsterdamse Pijp! Een ideaal plekje om tussen de middag gezellig met collega’s in één van de vele restaurants of lunchcafé’s een broodje te eten! Of als ik ‘s avonds moet haasten naar een volgende afspraak, vast ergens in de Pijp een hapje te eten. Hier kun je ook je geld wel kwijt!

Uit eten is sowieso één van mijn favoriete bezigheden! Als we allebei geen zin hebben om te koken, of als we gewoon zin hebben in een hapje buiten de deur, zijn er veel leuke restaurants, pizzeria’s, strandtenten en andere horecaplaatsen in de buurt, waar je heerlijk kunt eten! Zo aten we een paar weken terug nog ontzettend lekker in een strandtent in Zandvoort, met uitzicht op de ondergaande zon!

Heerlijk uit eten in Zandvoort en na afloop nog een Radler bij de ondergaande zon!

Heerlijk uit eten in Zandvoort en na afloop nog een Radler bij de ondergaande zon!

Kleding

Ik vind kleding shoppen an sich leuk, maar doe het niet zo heel vaak. De laatste paar maanden moet ik echter wel, omdat per ongeluk bij de verhuizing al mijn zomerkleding weggegooid is! Dat was eerst even schrikken maar nu zie ik het voordeel er wel van in: ongelimiteerd, legaal shoppen! Ik verheug me ook op onze vakantie in Toscane straks, waar je zulke leuke winkeltjes hebt!

Sportkleding is overigens wel iets waar ik de laatste tijd regelmatig geld aan uit geef. Ik tennis behoorlijk veel op het moment dus ik sta nogal eens bij de Intersport te kwijlen bij leuke tenniskleding! Ook de wielrenkleding is wel aan een uitbreiding toe dus dat wordt nog meer shoppen binnenkort!

Fietsen

Over wielrennen gesproken… Een paar weken terug ging ik met een kapotte shifter naar de fietsenmaker en….kwam drie uur later met een splinternieuwe Specialized weer naar buiten! Tja, daar kun je je geld wel aan kwijt!!

geld racefiets

Mijn nieuwe racefiets, ideaal voor zonnige dagen!

Waar geven jullie vooral geld aan uit?

Ooit was het mijn doel om elke week een vraag uit de 52-week blog challenge te beantwoorden. Helaas ben ik nu, na driekwart jaar, nog maar bij vraag 23 blijven steken! Nog heel wat vragen te gaan dus! 🙂  

52WeekBlogChallenge

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Marcella

    Ja, hier herken ik me wel in. Ik geef mijn geld zo’n beetje aan hetzelfde uit als jij, al heb ik mijn racefiets al een paar jaar. Ik zit nu dus in de onderhoudsbeurten 😉 Aan kleding geef ik ‘t minste uit, want ik doe er vaak jarenlang mee. Reizen is gewoon veul leuker om ‘t aan uit te geven!
    Marcella onlangs geplaatst…Dag koffer!My Profile

    10 juni 2016 at 9:49 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge