Follow me:

Dit Is De Vraag! #21 Nog één keer lekker eten!

Vraag 21 van de Blogchallenge levert een beetje lugubere beelden op: ‘If I could eat ONE last meal’! Het doet me een beetje denken aan de dappere ridders uit de boeken van mijn favoriete kinderboekenschrijfster Tonke Dragt, ridders die een galgenmaal mochten kiezen! Lastig als je van eten houdt!

Ik ben gek op lekker eten dus ik denk dat ik op zo’n moment geen hap door mijn keel zou krijgen bij de wetenschap dat dit de laatste keer lekker eten is! Maar goed, uiteraard moet ik toch wat invullen.

roomkaas caponata veldkeuken bunnik amelisweerd

Thais eten

Als ik nu mag kiezen om nog één keer te eten zou het misschien wel Thais zijn. Vorige week hebben we nog heerlijk gegeten bij een Thais restaurant in Haarlem en o, wat was het lekker! Azië als reisbestemming trekt mij niet zo erg, behalve Thailand dan….vanwege het heerlijke eten! Omdat Jeroen wel graag nog een keer naar Azië wil, heb ik minzaam ingestemd met Thailand, vanwege de menukaart uiteraard!

BBQ

Of zou ik kiezen voor nog één keer barbecueën? Ik tel nu alweer af naar de zomer omdat ‘zomer’ ook ‘BBQ’ inhoudt! Heerlijk met korte broek en slippertjes aan in de tuin zitten, in de rook van de barbecue, salade erbij, stokbroodje erbij…genieten! Ik eet niet zoveel vis dus misschien heb ik daarom wel extra voorliefde voor vlees. En wat is er nu lekkerder vlees dan barbecuevlees?! En dan na afloop natuurlijk nog even met marshmallows aan de slag!

Burritos

Eigenlijk zou ik ook nog wel heel graag nog één keertje de Mexicaanse burritos eten! Wat zijn die wraps ongelofelijk lekker! Ze staan bij ons regelmatig op het menu, soms wisselen we ze uit calorie-oogpunt af met de Turkse Durüm, maar als we even de kans krijgen, gaan de burritos weer de oven in! Lekker met kaas bestrooid…heerlijk!

 

Eigenlijk zou ik ook absoluut nog wel een keertje bij Woodstone een heerlijke pizza eten!

Eigenlijk zou ik ook absoluut nog wel een keertje bij Woodstone een heerlijke pizza eten!

 

Je ziet, ik kan moeilijk kiezen! Gelukkig ben ik geen dappere jonkvrouwe uit de riddertijd die morgen onthoofd wordt en kan ik hopelijk nog een tijdje genieten van deze heerlijke maaltijden!

Wat zou jij kiezen als je nog maar één keer mag eten?

Bedankt dat je dit artikel wilde lezen! Hopelijk vond je het leuk!
Wil je nog meer (reis)inspiratie opdoen, meepraten over reisonderwerpen of op de hoogte blijven van mijn nieuwste artikelen? 
Volg dan DitisAnne.nl op Facebook!

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Carolien - On a Healthy Adventure

  Zo’n moeilijke vraag ook eh! Liefst van alles een beetje dan 🙂

  15 februari 2016 at 9:00 am
  • Reply Anne

   Haha, dat is ook een idee! Goed plan!

   15 februari 2016 at 8:40 pm

  Leave a Reply

  CommentLuv badge