fbpx
Follow me:

#Dit Is mijn week: Van roadtrips, zwemmen, een lastige logee en een miskoop!

Dit is dan de eerste ‘#Dit is mijn week’ op dit splinternieuwe blog! Vorige week vrijdag, rond deze tijd, borrelde ineens het idee op om mijn twee andere blogs op te heffen en in plaats daarvan DitIsAnne.nl te beginnen. En na een week heb ik er nog geen seconde spijt van gehad! Hoe zag deze week er uit?

Roadtrip
Afgelopen weekend stond in het teken van een heerlijke roadtrip door de Achterhoek. Wat is het daar mooi en wat hebben we leuke dingen gezien! Met name het stadje Bronkhorst is echt een aanrader om te bezoeken; er volgt binnenkort nog een keer een uitgebreider blog over wat je allemaal in dit kleinste stadje van Nederland kunt zien!

Zwemmen
Vandaag hoefde ik niet naar kantoor dus ben ik, met blogplanner en al, aan het nabijgelegen meertje Bussloo geland! Brainstormen werd afgewisseld met af en toe een koele duik, heerlijk! Ik kan zó genieten van lekker zwemmen met dit warme weer! Bussloo is dan ook een leuk meertje; het is zo groot dat het er nooit echt druk is en vandaag was het zelfs uitgestorven! Waar was iedereen met dit heerlijke weer?!

De vrijdagavond is in principe een avond die ik zoveel mogelijk leeg houd, maar vanmiddag hebben we met de Bucket Ladies een spontane afspraak gemaakt om vanavond lekker op een terrasje wat te eten en een wijntje te drinken. Voor zoiets leuks moet dan toch maar even een uitzondering gemaakt worden!

IMG_20150802_101508

De Terrorkat is een weekje op bezoek!

Een lastige logee
Deze week is Jeroen een weekje op vakantie en de terrorkat logeert een weekje bij mij. Wel even wennen dat je voortdurend een rood monster achter je aan hebt sjokken… Als ik ga zitten, ploft hij ook neer; als ik opsta, hijst hij zich ook weer overeind…heel aandoenlijk!
Het is natuurlijk niet gezellig om Jeroen een week niet te zien maar het enige voordeel is dat ik deze week een keer niet met koffers en spullen heen en weer hoef te reizen tussen Apeldoorn en Hoofddorp. Natuurlijk heb ik het allemaal graag voor hem over maar zo eens een weekje helemaal thuis is wel een beetje relaxt!
En ik zag van de week deze prachtige tekst op Pinterest, dus ik sluit me helemaal bij de derde stelling aan: als je elkaar eens een paar dagen niet ziet, waardeer je het daarna nóg meer als je weer samen bent!


Een miskoop
Tja, heb wel wat leuke dingen geshopt, maar onder andere een echte miskoop! Gelukkig was hij maar € 5,00 dus er is geen man overboord… De HEMA verkoopt een pakketje met drie opzetlensjes voor je mobiele camera. Een groothoeklens, een macrolens en een fish eye-lens. Natuurlijk kun je op je vingers wel natellen dat € 5,00 voor drie lenzen wel heel weinig geld is maar in al mijn naïviteit toog ik toch naar de HEMA.
Vandaag heb ik ze getest; het resultaat komt komende week nog in mijn #ToDo or #NotToDo rubriek maar ik kan nu alvast melden dat het een miskoop was…! 🙂

Wat géén miskoop was, is de schoolagenda van Oilily, die ik als blogplanner heb aangeschaft. Natuurlijk zijn er genoeg mooie officiële blogplanners, zoals die van Blogaholic, maar omdat ik niet zelf wil printen maar het liefst een kant en klaar boekje koop, heb ik gekozen voor een schoolagenda. Daar staat enorm veel extra ruimte in (timetables, cijferlijsten etc), die allemaal voor het bloggen gebruikt kunnen worden. Zo zijn de cijferslijsten ideaal voor statistieken en maak ik in de lesroosters mijn blogplanning!

Een andere leuke aankoop was een stukje nostalgie: een fles Tommy Girl! Toen ik 18, 19 jaar was, was ik verzot op dit geurtje! Deze week was hij enorm in de aanbieding bij de Etos, dus kon ik hem echt niet laten staan!

Shopping!

Hoe was jullie week?? En nog leuke plannen voor het weekend? 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge