fbpx
Follow me:

Wie is Anne?

Als klein meisje wilde ik al graag schrijfster worden… Hele boekwerken uit die tijd liggen nog te verstoffen in de kast want, tegenwoordig kun je bloggen! Dit is Anne! is het resultaat van mijn passie voor schrijven, voor reizen, voor leuke adresjes, voor fotograferen en voor alle andere dingen die mij blij maken!

11781806_10153521345577002_1375194539111431969_n

Maar wie is Anne?

“Ik ben een enthousiaste dertiger (okee, de 30 zelf ligt alweer een paar jaar achter me!) die altijd wel te vinden is voor leuke dingen! Met mijn vriend Jeroen samen maak ik daar dan ook vaak tijd voor! We wonen nu nog in Hoofddorp, niet ver bij Zandvoort, Haarlem en Amsterdam vandaan…een prima plek om van alles te ondernemen! In 2021 hopen we te verhuizen naar de Veluwe, waar ik ruim 30 jaar gewoond heb. Ik kijk er echt naar uit om weer in de prachtige natuur te wonen!

Bloggen

In juni 2015 ben ik begonnen met het blog Ditisierland.nl, dat ik al na zo’n tien posts het grootste Ierland-blog van Nederland mocht noemen! Ik heb een enorme passie voor dit prachtige groene eiland en vind het dan ook erg leuk om de beste tips, routes, recepten en festivals met mijn lezers te delen!

Omdat ik echter ook graag naar andere plaatsen reis, kon ik niet ál mijn eieren op Ditisierland.nl kwijt. En voilá, zo werd op 1 augustus 2015 het idee voor DitisAnne.nl geboren!

Reizen en lifestyle

In de loop van de tijd is DitisAnne.nl meer en meer een reisblog geworden. De meeste artikelen gaan over leuke reisbestemmingen binnen en buiten Europa. Zo vind je ongetwijfeld inspiratie voor een weekje of weekend weg of voor een leuke roadtrip in Nederland!

Zo af en toe schrijf ik over andere onderwerpen zoals over sporten, over leuke boeken die ik heb gelezen of deel ik een recept van een heerlijk gerecht met jullie!

Vanaf half juli 2020 zullen er ook regelmatig updates over ons ‘nieuwe oude huis’ geplaatst worden. We hebben namelijk een prachtige jaren ’20 woning in Apeldoorn gekocht, waar behoorlijk aan geklust moet worden. Nu is klussen niet zo mijn ding maar ik verheug mij al enorm op het inrichten van de woning. Ik heb al zoveel ideeën! Natuurlijk deel ik die ook graag met jou dus stay tuned!

Christelijke reisblogger

Een “christelijke reisblogger”, wat moet je je daarbij voorstellen?

Ik noem mijn christelijke achtergrond weinig op dit blog, omdat het inderdaad niet zo gek veel met reizen te maken heeft. Voor mij betekent het dat ik geen bezienswaardigheden of andere dingen aanbevelen waar ik vanuit mijn overtuiging niet achter kan staan, óf ik vermeld ze met een kritische noot er bij.
Tegelijk heb ik tijdens het reizen altijd wel interesse in bezienswaardigheden die juist wel een connectie hebben met de Bijbel of met het christelijk geloof, en ik zal die dus ook regelmatig noemen in mijn reisartikelen.

Als christelijke reisblogger probeer ik ook oog te hebben voor de mensen in de landen waar ik reis. Zo gaat een groot deel van mijn bloginkomsten naar een goed doel in één van de landen die ik bezoek. In 2019 steunde ik bijvoorbeeld de stichting Detras de Todo, een stichting die ontzettend goed werk verricht in de armste sloppenwijken van Buenos Aires.

Cerro de los 14 colores Argentinië

In Argentinië.

Waarom zou je DitisAnne.nl volgen? 

Ik hoop natuurlijk dat ik je tips kan geven die je nog niet wist!
Omdat ik veel mooie plekken bezoek, heb ik vast wel een keer een leuke hotspot bij jou in de buurt bezocht! Of misschien kan ik jou enthousiast maken over een nieuwe reisbestemming. Of misschien vind je het leuk om wat meer te lezen over het leuk inrichten van je huis.

Een groot deel van de duizenden bezoekers die elke maand weer op DitisAnne.nl terechtkomen, vinden mijn blogs via Google. Hen kan ik vaak verder helpen met handige reistips!

Hoe kun je DitisAnne.nl volgen?

Als je Bloglovin gebruikt, ben ik daar te vinden! Ook heb ik een Facebookpagina en een Twitteraccount, waar ik mijn nieuwe posts allemaal deel. Verder ben ik ook heel actief op Pinterest, waar ik natuurlijk een eigen account heb. Er is hier zoveel reis- en lifestyleinspiratie te vinden dat ik het een van de leukste sociale media-platforms vind!

Volg jij DitisAnne.nl al?


Deze landen bezocht ik!

Share