fbpx
Follow me:

Wie is Anne?

Als klein meisje wilde ik al graag schrijfster worden… Hele boekwerken uit die tijd liggen nog te verstoffen in de kast want, tegenwoordig kun je bloggen! Dit is Anne! is het resultaat van mijn passie voor schrijven, voor reizen, voor leuke adresjes, voor fotograferen en voor alle andere dingen die mij blij maken!

11781806_10153521345577002_1375194539111431969_n

Maar wie is Anne?

“Ik ben een enthousiaste dertiger (okee, de 30 zelf ligt alweer een paar jaar achter me!) die altijd wel te vinden is voor leuke dingen! Met mijn vriend Jeroen samen maak ik daar dan ook vaak tijd voor! We wonen in Hoofddorp, niet ver bij Zandvoort, Haarlem en Amsterdam vandaan…een prima plek om van alles te ondernemen!

Bloggen

In juni 2015 ben ik begonnen met het blog Ditisierland.nl, dat ik al na zo’n tien posts het grootste Ierland-blog van Nederland mocht noemen! Ik heb een enorme passie voor dit prachtige groene eiland en vind het dan ook erg leuk om de beste tips, routes, recepten en festivals met mijn lezers te delen!

Omdat ik echter ook graag naar andere plaatsen reis, kon ik niet ál mijn eieren op Ditisierland.nl kwijt. En voilá, zo werd op 1 augustus 2015 het idee voor DitisAnne.nl geboren!

Reisblog

In de loop van de tijd is DitisAnne.nl meer en meer een reisblog geworden. De meeste artikelen gaan over leuke reisbestemmingen binnen en buiten Europa. Zo vind je ongetwijfeld inspiratie voor een weekje of weekend weg of voor een leuke roadtrip in Nederland!

Zo af en toe schrijf ik over andere onderwerpen zoals over sporten, over leuke boeken die ik heb gelezen of deel ik een recept van een heerlijk gerecht met jullie!

Waarom zou je DitisAnne.nl volgen? 

Ik hoop natuurlijk dat ik je tips kan geven die je nog niet wist!
Omdat ik veel mooie plekken bezoek, heb ik vast wel een keer een leuke hotspot bij jou in de buurt bezocht! Of misschien kan ik jou enthousiast maken over een nieuwe reisbestemming.

Een groot deel van de duizenden bezoekers die elke maand weer op DitisAnne.nl terechtkomen, vinden mijn blogs via Google. Hen kan ik vaak verder helpen met handige reistips!

Hoe kun je DitisAnne.nl volgen?

Als je Bloglovin gebruikt, ben ik daar te vinden! Ook heb ik een Facebookpagina en een Twitteraccount, waar ik mijn nieuwe posts allemaal deel. Sinds enkele maanden ben ik ook heel actief op Pinterest, waar ik natuurlijk een eigen account heb. Er is hier zoveel reisinspiratie te vinden dat ik het een van de leukste sociale media-platforms vind!
Volg jij DitisAnne.nl al?

Share