fbpx
Follow me:

Wie is Anne?

“Jeder, der sich die Fähigkeit erhält, Schönes zu erkennen, wird nie alt werden.”

Als klein meisje wilde ik al graag schrijfster worden… Hele boekwerken uit die tijd liggen nog te verstoffen in de kast want, tegenwoordig kun je bloggen! Dit is Anne! is het resultaat van mijn passie voor schrijven, voor reizen, voor leuke adresjes, voor fotograferen en voor alle andere dingen die de dag weer zo leuk maken!

11781806_10153521345577002_1375194539111431969_n

Maar wie is Anne?

“Ik ben een enthousiaste dertiger (okee, de 30 zelf ligt alweer een paar jaar achter me!) die altijd wel te vinden is voor leuke dingen! Met Jeroen samen maak ik daar dan ook vaak tijd voor! We wonen in Hoofddorp, niet ver bij Zandvoort, Haarlem en Amsterdam vandaan…een prima plek om van alles te ondernemen!

Ik ben dan ook vaak op stap: op de fiets, tijdens een cabrio-ritje, door een lekker eind te wandelen en soms door een gezellige avond met anderen!

Bloggen

In juni 2015 ben ik begonnen met het blog Ditisierland.nl, dat ik al na zo’n tien posts het grootste Ierland-blog van Nederland mocht noemen! Ik heb een enorme passie voor dit prachtige groene eiland en vind het dan ook erg leuk om de beste tips, routes, recepten en festivals met mijn lezers te delen!

Omdat ik echter ook graag naar andere plaatsen reis, kon ik niet ál mijn eieren op Ditisierland.nl kwijt. En voilá, zo werd op 1 augustus 2015 het idee voor DitisAnne.nl geboren!

Travel, lifestyle en fotografie

De meeste blogs zullen over Travel gaan. Ik deel graag mijn reistips met jullie, vooral over bestemmingen binnen Europa. Zo vind je altijd wel iets leuks voor een kort weekje of weekend weg of gewoon een leuke roadtrip in Nederland! Ik heb de afgelopen jaren veel gereisd binnen Europa en eigenlijk altijd zonder tussenkomst van een reisbureau. Het zelf een reis uitstippelen en achter de beste adresjes komen, vind ik één van de leukste voorbereidingen voor een vakantie!

In Lifestyle deel ik vooral mijn dagelijks leven met jullie: leuke hotspots door heel Nederland, shoppingtips, plaatjes en teksten die mij inspireren, kortom, alle leuke dingen die ik in mijn leven ervaar!

In Photography probeer ik mijn beste foto’s online te zetten! Fotograferen is een hobby, die eigenlijk een beetje ondergesneeuwd wordt door alle andere hobby’s die ik heb! Toch vind ik het erg leuk om te doen; ik probeer dan ook om zoveel mogelijk eigen foto’s te gebruiken bij mijn blogs. En de plannen om de komende tijd wat vaker met een camera op stap te gaan, zijn er zeker!

Waarom zou je DitisAnne.nl volgen? 

Ik hoop natuurlijk dat ik je tips kan geven die je nog niet wist!
Omdat ik veel leuke plaatsen in Nederland bezoek, heb ik vast wel een keer een leuke hotspot bij jou in de buurt bezocht!

Hoe kun je DitisAnne.nl volgen?

Als je Bloglovin gebruikt, ben ik daar te vinden!
Ook heb ik een Twitteraccount, waar ik mijn nieuwe posts allemaal deel.
En natuurlijk heb ik een Facebookpagina!

Share