Follow me:

Samenwerken?

Samenwerken met Ditisanne.nl is op diverse manieren mogelijk. Of het nu gaat om advertorials, banners op de website of andere sponsormogelijkheden: ik denk graag met u mee!

Advertorials:

Als blogger ontvang ik regelmatig aanvragen voor een betaald blog over producten die niets met reizen te maken hebben. Op deze aanvragen ga ik dan ook niet in: ik vind het belangrijk dat mijn lezers artikelen te lezen krijgen waar ik zelf voor 100% achter sta!

Wel sta ik open voor bedrijven die leuke reizen, hotspots, steden of regio’s onder de aandacht willen brengen en daarvoor de samenwerking met bloggers zoeken.

Graag stel ik een vrijblijvende offerte voor u op!

Blogs voor uw eigen site & Social Media marketing

Wellicht wilt u liever voor uw eigen website teksten, artikelen of blogs geschreven hebben. Of het nu gaat om een enkel artikel of een serie blogs: graag praat ik met u door over de mogelijkheden! Een blog is een uitstekende manier om uw vindbaarheid op Google te verhogen en om bezoekers naar uw website te trekken. Het uitbesteden van een blog is dan ook een relatief goedkope marketinginvestering met een groot effect!

Ook met uw Social Media-vraagstukken kan ik u verder helpen. Dankzij mijn HBO-opleiding Social Media Expert kan ik u moeiteloos ondersteunen met de strategie, implementatie en/of uitvoering van uw online marketing!

Mediakit

Graag verwijs ik u naar de mediakit van Ditisanne.nl voor meer informatie!

Contact

Neem voor meer informatie contact op via info@ditisanne.nl of telefonisch: 06-42 54 00 57. Uiteraard kunt u ook het onderstaande contactformulier invullen!

Ditisanne.nl is een onderdeel van Pit! Management Support; deze onderneming staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 61014575.

Share