Follow me:
Reisfotografie

Samenwerken?

Samenwerken met Ditisanne.nl is op diverse manieren mogelijk. Of het nu gaat om advertorials, banners op de website of andere sponsormogelijkheden: ik denk graag met u mee!

Door de jaren heen is mijn blog groter en groter geworden. De inmiddels ruim 450 artikelen over toffe bestemmingen, mooie steden, wintersportgebieden, leuke wandelingen en fietsroutes, lifestyle- en woontips en nog veel meer, worden elke maand door duizenden lezers gevonden.

Ik werk regelmatig samen met leuke bedrijven, soms via direct contact maar ook via mediapartners zoals Blogbrains, Bloggers Benelux en andere. In mijn mediakit kunt u zien met welke toonaangevende organisaties en toeristische bestemmingen ik al samengewerkt heb.

Sponsored posts en advertorials:

Het is mogelijk om op DitisAnne.nl sponsored posts en advertorials te plaatsen. Ik schrijf de content altijd zelf, met één tot twee uitgaande links naar uw organisatie. Belangrijkste voorwaarde is dat het product, waar naar verwezen wordt, relevant is voor mijn lezers.

Ook sta ik open voor bedrijven die leuke reizen, hotspots, steden of regio’s onder de aandacht willen brengen en daarvoor de samenwerking met bloggers zoeken. Dat kan ook in de vorm van een persreis zijn; een voorbeeld van geschreven content n.a.v. een persreis vindt u onder de tag Zweeds Lapland.

Neem gerust even contact met mij op om te zien wat er mogelijk is!

Reisblogger

Wadlopen tijdens een persreis in Groningen.

Blogs voor uw eigen site & Social Media marketing

Wellicht wilt u liever voor uw eigen website teksten, artikelen of blogs geschreven hebben. Of het nu gaat om een enkel artikel of een serie blogs: graag praat ik met u door over de mogelijkheden! Een blog is een uitstekende manier om uw vindbaarheid op Google te verhogen en om bezoekers naar uw website te trekken. Het uitbesteden van een blog is dan ook een relatief goedkope marketinginvestering met een groot effect!

Ook met uw Social Media-vraagstukken kan ik u verder helpen. Dankzij mijn HBO-opleiding Social Media Expert kan ik u moeiteloos ondersteunen met de strategie, implementatie en/of uitvoering van uw online marketing!

Mediakit

Graag verwijs ik u naar de mediakit van Ditisanne.nl voor meer informatie!

Contact

Neem voor meer informatie contact op via info@ditisanne.nl of telefonisch: 06-42 54 00 57. Uiteraard kunt u ook het onderstaande contactformulier invullen!

Ditisanne.nl is een onderdeel van Pit! Management Support; deze onderneming staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 61014575.

Share