Follow me:
Pico do Arieiro Madeira

Outdoor: Fietsroutes en wandelroutes

Regelmatig ben ik zelf wandelend in de natuur of op de fiets te vinden. Of ik nu train voor een triatlon, gewoon met mijn camera het bos in ga voor mooie natuurfoto’s of omdat ik een lange hike maak…ik probeer regelmatig tijd te vinden om te fietsen en te wandelen. Ook tijdens vakantie fietsen en/of wandelen we vaak.

Sinds een tijdje gebruik ik de Komoot-app, waar ik heel makkelijk de door mij gewandelde of gefietste routes op kan slaan. Je kunt dus altijd een kijkje nemen of er een outdoor route bij staat waar je wat aan hebt. Ik heb mijn Polar Vantage M2 sporthorloge gekoppeld met Komoot zodat altijd nauwkeurig de juiste route bijgehouden wordt.


Maar de mooiste wandel- en fietsroutes deel ik ook op dit blog, compleet met uitgebreide uitleg en natuurlijk de nodige foto’s er bij.


Outdoor fietsen

Outdoor wandelen

Share