Follow me:

Dit Is De Vraag! #24 My Biggest Dream in Life

Vraag 24 van de Blogchallenge is aan de beurt: “My biggest dream in life’! Ik denk dat we allemaal ongeveer gelijke dromen, wensen en idealen hebben: goede gezondheid, een fijn huis, een leuke baan…en vul zelf maar in. Als ik eens objectief naar mijn leven kijk, moet ik eerlijk bekennen dat ik eigenlijk heel erg tevreden mag zijn met wat ik allemaal heb!

Ik heb die ideale vriend ♥, die leuke baan, dat fijne huis, heb fantastische reizen gemaakt (en nog veel mooie reisplannen in het vooruitzicht!) leuke vriendinnen…meer dan genoeg om enorm dankbaar voor te zijn! Maar het is toch wel menselijk om tóch nog een klein beetje te dromen en te verlangen dus here we go!

Fijn huis
We wonen samen in een fijn huis, met genoeg ruimte, een tuin op het zuiden en relatief dichtbij diverse supermarkten. Niets om over te klagen dus, en dat doe ik ook zeker niet! Maar een klein beetje dromen mag natuurlijk altijd: het liefst een mooi, vrijstaand huis met een lichte woonkamer met openslaande deuren naar een grote tuin met een heerlijke lounge set! Met een tuinman natuurlijk er bij want tuinieren is niet zo mijn ding!
Een ruime schuur bij het huis waar Jeroen kan sleutelen en klussen en andere mannendingen kan doen en een fijne, grote, lichte werkkamer voor mij waar ik lekker kan bloggen, fotograferen, muziek kan maken en gewoon lekker kan aanrommelen!
En als dat huis ook nog eens in een iets mooiere en bosrijkere omgeving dan de polder staat (waar het altijd waait als je fietst!), ben ik helemaal blij!

 

Ooit wil ik een huis met witte openslaande deuren naar een mooie tuin! 🙂

 

Droombaan
Gelukkig heb ik ook een hele leuke baan, waar ik op diverse locaties als assistant ingezet kan worden. De eerste paar maanden van het jaar op een Rabobankkantoor, de afgelopen tijd op een erg leuke functie bij Heineken en binnenkort weer naar een nieuwe opdracht, leuk! Daarnaast heb ik nog een eigen bedrijf, waarmee ik ook een aantal uren in de week druk ben. Ik vind het belangrijk om ook zakelijk te blijven ontwikkelen: een groot deel van mijn week ben ik aan het werk dus dan is het belangrijk dat het leuk en uitdagend genoeg is! Zo ga ik in het najaar een studie doen, om bij te schaven en bij te leren! En het leukste is natuurlijk een droombaan waar ik het geleerde in de praktijk kan brengen!

 

 

Reisplannen
De afgelopen jaren heb ik veel gereisd binnen Europa. Er is zoveel te ontdekken in de landen om ons heen, dat ik liever een paar keer per jaar een kortere reis maakte dan één keer per jaar een lange. Maar nu beginnen toch ook de verre bestemmingen een beetje te kriebelen en zo stappen we in oktober in het vliegtuig naar New York! Op reisgebied is er natuurlijk nog heel veel te dromen en te wensen, dus die lijst is enorm lang! Zo wil ik graag eens naar Argentinië, staat Tanzania al jarenlang op mijn wishlist, maar begin ik heel langzaam ook warm te lopen voor Aziatische landen, zoals Vietnam en Thailand.

 

 

Kortom, dromen en wensen genoeg! Maar ook al komen ze niet uit, dan ben ik nog heel tevreden met al het goede wat ik heb!

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge