Follow me:

Hotspot: Gaudi’s tapasbar op het leukste plein van Amersfoort!

De leukste terrasjes van Amersfoort vind je op de Hof, het grote plein onder de St. Joriskerk. Rondom het hele plein zijn bar’s en restaurants te vinden, in alle soorten en maten. Op één van de mooiste plekjes van het plein zit Tapasbar Gaudi’s, recht onder de Joriskerk en met uitzicht op de schitterende geveltjes van oud-Amersfoort! Vanaf dit terras overzie je het hele plein. En als kers op de taart: de tapas zijn ook nog eens heerlijk!

Het is even zoeken naar een plekje want het is een populair plekje! Dat pleit alleen maar voor onze keuze om bij Gaudi’s te eten en gelukkig vinden we nog een vrij tafeltje.

Menukaart 

De menukaart biedt zowel de mogelijkheid voor het los bestellen van tapas, alswel de keuze voor één van de drie menu’s. We gaan voor het Menu Dos van € 24,50 (de andere keuze’s zijn Menu Uno van € 22,50 of Menu Especial van € 27,50). En dat blijkt precies de juiste keuze te zijn: als het laatste schaaltje leeg is, zitten we vol maar niet vervelend vol. 

Wat we zoal voorgeschoteld kregen? Als voorgerecht o.a. een plankje met kaas, vleeswaren en olijven, brood met aïoli, gevulde eieren en als hoofdgerecht overheerlijke champignons, patatas bravas (pittig maar lekker!), spareribs (die uitstekend van het bot vielen!), kippenpootjes….

Gaudi 2

Terras – een van de mooiste in Amersfoort!

Omdat we op het terras zaten, hebben we weinig van het restaurant binnen meegekregen. Foto’s op de website laten echter zien dat het ook op koude dagen een prima hotspot is om naar toe te gaan; een mooie grote ruimte op de eerste verdieping en knusse tafeltjes bij de bar op de begane grond.
Zoals al gezegd is het terras één van de leukste plekjes van Amersfoort; aanrader!

Het heerlijke terras van Gaudi´s op de Hof van Amersfoort

Het heerlijke terras van Gaudi´s op de Hof van Amersfoort

Bediening

Ondanks dat het razend druk was en het personeel met ziekte te kampen had, deed dat niets van de klantvriendelijkheid af! Men was vriendelijk, snel en vakkundig.

Algemeen oordeel

Het is een heerlijk plekje om op een zomerse vrijdagavond uit kantoor neer te strijken en te genieten van de sfeer op dit terrassenplein. En dan hebben we het nog niet over de verleidelijk uitziende loungebankjes die Gaudi´s ook op haar terras heeft staan! We gaan zéker een keertje terugkomen!

Tapas Restaurant Gaudi’s – Praktisch

Tapas Restaurant Gaudi´s, Hof 36 in Amersfoort.
Website: www.tapasrestaurantgaudis.nl

Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 17.00 uur

Bedankt dat je dit artikel wilde lezen! Hopelijk vond je het leuk!
Wil je nog meer (reis)inspiratie opdoen, meepraten over reisonderwerpen of op de hoogte blijven van mijn nieuwste artikelen? 
Volg dan DitisAnne.nl op Facebook!

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Naomi in Wonderland

  Oh wauw, dit klinkt en ziet er heerlijk uit! Ik ben echt een fan van tapas.

  7 augustus 2015 at 11:12 am
  • Reply Anne

   Haha, jij ook al? Ik vind het ook heerlijk en het eet ook zo gezellig!

   7 augustus 2015 at 12:42 pm

  Leave a Reply

  CommentLuv badge