Follow me:
Ski Arlberg Reistag

Dit was februari! Skiplezier, twee ladiesnights en reisplannen!

De maand februari is echt weer voorbijgevlogen. Misschien komt het omdat het zo’n korte maand is, of gewoon omdat ik zoveel te doen had. Ik rolde al op een bijzondere manier de maand in omdat we lekker een weekje op wintersport waren. Wat gebeurde er deze maand nog meer? 

De eerste week van februari genoten we van de verse sneeuw in skigebied Ski Arlberg. Een van de bekendere en mooiere skigebieden van Oostenrijk en we hebben dan ook volop kilometers gemaakt! De pittigste dag was op maandag, toen we nagenoeg de hele Run of Fame geskied hebben. Door wat vertraging en een beetje verdwalen kwamen we in tijdnood dus hebben we op enkel een broodje kaas als ontbijt zo’n tachtig kilometer geskied, zonder pauze te houden. Achteraf was het wel een toffe ervaring om zoveel kilometers te maken, maar wat was een verfrissend drankje aan het einde van de dag welkom! 🙂 De volgende dag hebben we de Run afgemaakt en konden we onze prijs ophalen.

 

Run of Fame

Fantastische sneeuw in Ski Arlberg!

 

De hele week was het prachtig weer, op donderdag na. Die dag was het heel grijs en sneeuwde het hard. Normaal gesproken ga ik zelfs met slecht weer de berg wel op, maar we hadden al zúlke mooie dagen achter ons, dat het contrast wel heel erg groot zou zijn. En dus besloten we een dagje rust in te lassen…uiteindelijk is het ook vakantie! Om niet de hele dag binnen te hoeven zitten, liepen we ‘s middags van Schnann naar Flirsch, het volgende dorp. Een prachtige wandeling in de sneeuw! In Flirsch was niets te beleven dus hebben we daar een apfelstrüdel gegeten en zijn we weer terug gewandeld. Gelukkig was het vrijdag weer prachtig weer!

 

Februari

Twee ladiesnights

Februari was ook de maand van de ladiesnights. Ik ging twee keer naar zo’n event in de bioscoop maar het contrast tussen de twee films had niet groter kunnen zijn! De eerste was met vriendinnen; we gingen naar de film Fifty Shades Freed. Eerlijk is eerlijk, de film is echt superslap en een beetje teveel van hetzelfde. Maar gelukkig is het met vriendinnen dan alsnog een gezellige en leuke avond en daar ging het dan ook om!

Een week later ging ik met mijn zus naar Cinemec in Ede, waar er een Eva Ladiesnight gehouden werd. Eva is het vrouwenmagazine van de EO waar ik op geabonneerd ben. De indrukwekkende film ‘Denial‘ werd gedraaid, over een advocate die het bestaan van de holocaust moet bewijzen tegen holocaust-ontkenner David Irving. Het is echt een film die je stil zet, ook door de aangrijpende beelden in Auschwitz. Een prachtige avond!

Reisplannen

Over Auschwitz gesproken…komende zomer hopen we deze indrukwekkende plek zelf te bezoeken. Het staat al jaren op onze lijst maar er komt steeds niet van. Voor mijn werk was ik regelmatig in Krakau, maar omdat we er samen naartoe zouden gaan, ben ik zelf niet geweest.

Vorige week hebben we onze zomervakantie vastgelegd, wat een hele toer was! Binnenkort komt er een blog met onze uitgebreide reisplannen, maar ik kan alvast een tip van de sluier oplichten… Onze reis door Oost-Europa begint (na een nachtje Dresden als tussenstop) in Krakau. Ik heb echt mijn hart verloren aan deze mooie Poolse stad en kan niet wachten om Jeroen de stad te laten zien! Het belooft echt een prachtige reis te worden, waarbij regelmatig onze wandelschoenen gebruikt gaan worden. Wordt dus binnenkort vervolgd…!

 

Krakau Wawel 2017

In de zomer begint onze rondreis Oost-Europa in Krakau!

Nog meer leuke dingen in februari!

♥ Veel aanvragen voor reisadviezen voor Ierland
♥ Het ABN-AMRO Tennistoernooi in Rotterdam, waar we Wawrinka zagen verliezen van Nederlands talent Griekspoor!
♥ Heerlijk saunadagje in Elysium
♥ Veel getennist in een wintercompetitie
♥ Een leuke rondleiding door de brouwerij van HEINEKEN in Zoeterwoude. Ik werk op het hoofdkantoor in Amsterdam dus superleuk om nu eens te zien waar al die biertjes gebrouwen worden.
♥ Serie 3 van Gossip Girl afgekeken!

 

Ski Arlberg

Hoe was jouw februari?

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Jessica

  Wauw, die 80 km is inderdaad een prestatie! Krakau is inderdaad een leuke stad, altijd leuk om plekken die je zelf al eens hebt bezocht aan anderen te laten zien. Ik bracht de maand grotendeels ziek door, dus hopelijk wordt maart een betere maand ;p

  28 februari 2018 at 12:07 pm
  • Reply Anne

   O, vervelend! De griep heerst echt enorm deze maand hè? Hopelijk knap je inderdaad snel weer op! 😉

   28 februari 2018 at 6:28 pm
 • Reply molly

  Thanksso much for the post.Really thank you! Keep writing.

  4 maart 2018 at 7:42 pm
 • Reply Wanda

  Heerlijk maandje dus! En ja, die winterse plaatjes zien er echt prachtig uit hoor! Ik zou best een keer in de winter naar Oostenrijk willen maar dat skiën hoeft voor mij niet zo, iets met zwakke knietjes. Ben wel benieuwd naar jullie trip door Oost-Europa! Zelf willen we ook nog eens Auschwitz bezoeken.
  Wanda onlangs geplaatst…De Travelconfessions TagMy Profile

  5 maart 2018 at 8:15 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge