Follow me:

Einde van de verhuizing: dat is een feestje waard!

Na maanden dozen in- en uitpakken, elk weekend klussen, een heleboel zaken regelen en het samenvoegen van twee inboedels tot één, zijn we eindelijk aan het einde gekomen van de verhuizing! En dat is wel een feestje waard!

Verhuizen is altijd ingrijpend, kost veel tijd energie maar helemaal als je van twee (grote) huizen naar één gaat. De afgelopen maanden heb ik voortdurend met spullen in mijn handen gestaan, in dubio of ik het weg moest doen of toch nog ergens in het nieuwe huis een plekje vinden… Alle Marktplaatsdrama’s ten spijt, is het ons toch gelukt om mijn huis leeg te krijgen en Jeroens huis, waar we nu samen wonen, nog enigszins leefbaar te houden!

Feestje

Vandaag houden we ons eigen feestje. Dit is de dag dat we wat officiële stukken bij de notaris tekenen en dus hebben we besloten om vandaag vrij te nemen om er samen een leuke en bijzondere dag van te maken!

Vanmiddag gaan we heerlijk ontspannen in Spa Zuiver in Amsterdam. Als ik de mooie foto’s zie, kan ik haast niet wachten! Onze zonvakantie laat nog even een paar maanden op zich wachten dus dit is een mooi moment om toch even lekker door en door warm te worden in een sauna of stoombad!

’s Avonds gaan we lekker uit eten bij mijn favoriete Thaise restaurant in Haarlem. Niet alleen is Haarlem al een fantastische stad om uit eten te gaan (zo’n gezellig centrum!), ook is het eten bij Erawan echt heel erg goed.

Omdat er toch wel het één en ander verbouwd is in huis, is het einde van de klusperiode een mooi moment voor een housewarming. Gezellig om zaterdag met vrienden en familie een borreltje te drinken op een geslaagde verbouwing!

Wennen?

Dat is de vraag die ik vaak krijg: is het wennen om niet meer alleen te wonen? Tja, aan de ene kant natuurlijk wel een beetje, maar tot nu toe bevalt het heel goed! Ik had overigens ook niet anders verwacht!

verhuizing feestje
Ik kijk er erg naar uit dat we vanaf nu in de weekenden weer gewoon leuke dingen kunnen doen in plaats van ellenlange klussenlijsten afwerken. We hebben namelijk steeds als doel gehad om op de housewarming-datum alles af te hebben dus dat was wekenlang hard werken.

Uiteraard moet er nog steeds het een en ander in huis gedaan worden, maar dat zijn de kleine klusjes die niet zoveel haast hebben. Bij mooi weer kunnen we tenminste weer lekker met de cabrio op stap in plaats van muren schilderen of andere saaie klussen doen! Eindelijk weer tijd voor leuke dingen, fijn dat de verhuizing klaar is!

Bedankt dat je dit artikel wilde lezen! Hopelijk vond je het leuk!
Wil je nog meer (reis)inspiratie opdoen, meepraten over reisonderwerpen of op de hoogte blijven van mijn nieuwste artikelen? 
Volg dan DitisAnne.nl op Facebook!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Marie

    Hoi Anne, wat fijn dat je naar maanden klussen en inpakken eindelijk woont op de plek die jou hopelijk heel gelukkig gaat maken samen met Jeroen. Al het harde werk zal het zeker waard zijn geweest. Veel geluk in je nieuwe huis!

    4 april 2018 at 4:53 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge