Follow me:

Dit Is Mijn Week! Thermen Bussloo en een fantastisch weekend!

Trouwe lezers zal het opgevallen zijn dat het de laatste tijd wat rustig is op Ditisanne.nl. Reden is dat ik het ontzettend druk heb met werk, studie en sport! Daarom komt het bloggen soms een beetje in de verdrukking maar hopelijk krijg ik snel weer wat regelmaat. En ach, druk zijn met leuke dingen is ook prima, toch? 

Sinds half december ben ik fanatiek aan het sporten geslagen. Twee tot drie keer per week ben ik aan het hardlopen en ik ben verbaasd hoe snel je daarmee conditie opbouwt! Dankzij allerlei apps, die ik gebruik, zie ik mijn gemiddelde snelheid behoorlijk vlot stijgen.

Het liefst loop ik ‘s ochtends, als het nog lekker rustig en stil is. Zo zag ik pas in de vrieskou de zon opkomen, wat prachtige beelden opleverde.

Thermen Bussloo

Tussen al dat sporten door, mag er natuurlijk ook wel even ontspannen worden. Dat lukte woensdag heel goed! Ik kreeg van Thermen Bussloo de uitnodiging om kennis te maken met hun wellness-complex. Toen ik nog in Apeldoorn woonde, ging ik vaak zwemmen in het meer van Bussloo, dus leuk om nu ook Thermen Bussloo te bezoeken!

Een blog over onze sauna-dag volgt later deze week, maar ik kan nu alvast verklappen dat ik een fantastische dag heb gehad! Niet alleen was het ontzettend relaxt, maar ook ontzettend gezellig.

Thermen Bussloo

De prachtige tuin van Thermen Bussloo!

Een-jarig jubileum!

Dit weekend is het precies een jaar geleden dat Jeroen en ik officieel samenwonen. 5 februari vorig jaar tekenden we de documenten bij de notaris, en dit jaar is echt omgevlogen! We hebben er geen moment spijt van gehad en het is echt een prachtig jaar geworden! We hebben een uitstekende modus gevonden waarin we zowel veel tijd met elkaar doorbrengen en leuke dingen samen doen, maar waarbij we ook allebei nog onze eigen activiteiten en dingen hebben kunnen houden.

En gisteren kwam Jeroen met deze prachtige bos tulpen thuis, hoe lief is dat?

Irish Pubfestival

Vrijdagavond gingen Leonie en ik naar het Irish Pubfestival in Deventer. Ik was eigenlijk van tevoren een beetje sceptisch: zouden de pubs niet uitpuilen en zou het wel echt leuke muziek zijn? Maar het bleek echt een waanzinnig leuk festival te zijn.

Het Irish Pubfestival in Deventer

In 12 verschillende kroegen in Deventer werd de traditionele Ierse muziek ten gehore gebracht. Uiteraard kwamen de klassiekers als ‘Whiskey in the jar’ en ‘Molly Malone’ langs, maar ook de nodige jigs en reels. Ontzettend leuk dus!

We waanden ons echt even terug in Ierland en ik verheug me dan ook al ontzettend op mijn volgende bezoek aan Ierland in juni!

Voor juni staat er een trip Ierland op de planning!

Een heel fijn weekend

Ik bleef in Apeldoorn slapen en we maakten er zaterdag een gezellige dag van. Eerst een beetje uitgeslapen en toen gewinkeld en lekker geluncht bij het Apeldoorns Koffiehuys. Wat een ontzettend fijn adresje is dat toch! Omdat het in een overdekte passage zit, zit je voor je gevoel toch op een terrasje, zonder dat je dik ingepakt zit te rillen van de kou!

Zaterdagavond hadden we geen zin om te koken en vonden we ons 1-jarig jubileum wel een goede reden om bij Arabesque te eten. Dit is een restaurant met voornamelijk Libanese keuken en je kunt hier echt heerlijk eten! Thuis keken we het derde deel van de Millenium-serie; een mooie afsluiting van een mooie dag!

Fifty Shades Darker

Komende week staat er ook weer een heel druk programma op het schema. Gelukkig ook met leuke dingen, zoals de meidenavond die we woensdag met vriendinnengroep ‘The Bucket Ladies’ hebben. We gaan naar de Ladies Night in Apeldoorn, waar de film ‘Fifty Shades Darker’ draait. Ondanks dat ik de eerste film echt tenenkrommend slecht vond, gaan we er ongetwijfeld een ontzettend gezellige avond van maken!

Wat zijn jullie plannen voor komende week?

 

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Rowan

  Wat een heerlijk drukke week heb je achter de rug, vol gezellige en leuke dingen! Wat leuk dat er een tripje naar Ierland op de planning staat. Ik ben ook aan het kijken naar de mogelijkheden!
  Rowan onlangs geplaatst…Mijn Instagram top 5: december & januariMy Profile

  5 februari 2017 at 7:05 pm
  • Reply Anne

   Wat leuk! Dan moet je eigenlijk eens op mijn andere blog Ditisierland.nl kijken! En als ik je kan helpen, let me know! 😊

   5 februari 2017 at 11:19 pm
 • Reply Marcella

  Wat leuk dat je in juni terug gaat naar ierland! En zoveel sporten is vast fijn. Ik heb echt weinig energie helaas :-/ Volgnede week ga ik naar Sevilla!
  Marcella onlangs geplaatst…Winactie – Ik geef 3x een lightbox cadeau!My Profile

  7 februari 2017 at 10:33 pm
  • Reply Anne

   Ja, heb er ook veel zin in! Zit nog erg te dubben welke regio ik dan aan wil doen: Connemara in het westen of Donegal in het noorden. Maar kan er gelukkig nog even over nadenken! 🙂

   Sevilla lijkt me ook erg mooi, ben sowieso nog nooit in Spanje geweest dus daar moet ook snel maar eens verandering in komen!

   8 februari 2017 at 1:14 pm

  Leave a Reply

  CommentLuv badge