Follow me:

The Spot – Relaxte strandtent in Zandvoort

Bij de zomer denk ik aan strand. Aan een zinderend Zandvoort, waar ik met teenslippers door het zand ploeg. Beachvolley op het strand. Zonnebrandcrème, een zonnebril en heel veel tijdschriften. Urenlang lezen in een gezellige strandtent. Het perfecte plekje daarvoor vond ik bij The Spot in Zandvoort. 

Toegegeven, als ik een hele dag naar het strand ga, kies ik liever voor Bernie’s Beach Club. Het eten bij The Spot is veel lekkerder (en betaalbaarder!), maar Bernie’s heeft heerlijk koele zwembaden voor haar gasten klaarliggen, wat ik prettiger vind zwemmen dan de zee.

The Spot heeft dan wel geen zwembaden, maar wel heerlijke loungebanken met zomers blauwe kussens. Relaxte muziek, vriendelijke bediening en een buitengewoon fijne menukaart! Als lunch is een schaal Mexican nachos niet te versmaden, met een laag gesmolten kaas, pepertjes en heerlijke dips er bij!

Heerlijke loungebanken met zomers blauwe kussens!

Heerlijke loungebanken met zomers blauwe kussens!

Menukaart The Spot

Het leuke is dat de (biologische) menukaart heel anders is dan die van de meeste strandtenten. Waar je vaak op een sateetje blijft steken, kun je hier kiezen uit de heerlijkste burgers. Vooral de chicken burger is een aanrader! Ook de Thaise curry smaakt heerlijk! Bij mooi weer zijn we dus nogal eens hier te vinden om een hapje te eten!

Wanneer het heel druk is, of als er bijvoorbeeld een grote groep is, wil men bij The Spot nog wel eens de menukaart beperken om een vlotte bediening te kunnen garanderen. Jammer, maar uiteraard wel begrijpelijk.

The spot_2

Watersportcentrum

Wie wil leren kitesurfen, kan ook bij The Spot terecht. Bij hun watersportcentrum kun je namelijk kitelessen nemen. Ik moet eerlijk bekennen dat het kiten mij ontzettend gaaf lijkt maar met mijn nu al overvolle agenda heb ik besloten het nog maar even uit te stellen.

Ook zijn er andere watersporten te leren, zoals golfsurfen, suppen en raften op zee.

The Spot_3

Met de zomerse dagen in aantocht, kan ik The Spot van harte aanbevelen! Al was het maar vanwege het heerlijk zomerse gevoel dat je hier krijgt!

The Spot, Strandafgang Barnaart 23a, Zandvoort. Parkeren (betaald) is voor de deur mogelijk.
Website: Gotothespot.com

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge