Follow me:
Bernie's Beach Club Zandvoort

Bernie’s Beach Club: Trendy strandtent met zwembaden!

Wie wel van het zomerse sfeertje van een beach club houdt, maar griezelt van zwemmen in de Noordzee, is er de ideale oplossing ! Tussen Bloemendaal en Zandvoort opende Bernie’s Beach Club een paar jaar geleden haar deuren èn heropende de twee zwembaden! Zie je jezelf al liggen, op een strandbedje op het strand met een prachtig blauw zwembad voor je neus? Deze hotspot wil je niet missen!

Deze beachclub ontdekte ik toen hij nog George No. 5 heette. Een hele toffe strandtent met heerlijke zwembaden en een erg fijn sfeertje. Toen George No. 5 besloot om in 2017 niet meer open te gaan, nam Bernie’s het over. Er werden wat aanpassingen gedaan, onder andere aan de menukaart.

Bernie’s Beach Club heeft twee zwembaden. Eentje is voor alle leeftijden, de andere voor volwassenen-only. Persoonlijk vind ik dit echt ideaal: geen bommetjes voor mijn neus als ik aan het relaxen ben! 🙂

Bernie's Beach Club

 

Feestje

Wie arriveert bij Bernie’s valt direct de zomerse uitstraling op. De combinatie van wit, aquablauw en geel zorgt voor een frisse look.  De witte poolbar ziet er prachtig uit, met zomers witte tenten voor de ingang. Bernie’s Beach Club heeft een hele luxe uitstraling en, hoewel je dat ook wel in je portemonnee voelt, voelt het wel echt als een feestje om hier een dag te zijn!

Ik bezoek Bernie’s op een zonnige zomerse dag in juli 2019. Rond kwart over negen staat er al een rijtje mensen te wachten om naar binnen te mogen. Er staat namelijk iemand van Bernie’s bij de ingang om iedereen stuk voor stuk binnen te laten. Hij legt uit welke bedjes je kunt huren, wat de regels zijn en beantwoordt eventuele vragen. Daarna word je doorgestuurd naar een medewerker die je helpt met het uitzoeken van de gewenste plek. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een enorme vooruitgang is en een hele prettige ontvangst. 

De bediening was, op de dag dat ik er was, sowieso erg prettig. Er loopt regelmatig een medewerker langs de bedjes, bij wie je kunt bestellen. Alle hapjes en drankjes kunnen op je rekening gezet worden. En ondanks dat het een enorm drukke dag was, hoefde ik toch over het algemeen niet zo lang te wachten voor ik geholpen werd. 

Bernie's

Het fijne zwembad van Bernie’s.

Strandbedden

Je kunt bij Bernie’s verschillende soorten strandbedden huren. Omdat ik alleen was, nam ik een standaard ‘single bed’, dat € 15,00 voor een hele dag kost. Het nadeel is dat deze iets verder bij het zwembad vandaan ligt maar verder is het een heel fijn bedje met een dik, zacht kussen er op. Een houten kistje dient als tafeltje, ideaal. 

Ben je samen of zelfs met zijn drieën (of heb je gewoon een dikke portemonnee ;-)), dan kun je een luxer bed huren. Voor € 50,00 heb je namelijk een hele dag een groot ‘pool bed’, waarvan er een aantal aan het zwembad liggen. Wees hiervoor wel op tijd want de bedden bij het zwembad zijn natuurlijk als eerste weg!  

Op de hoger geleden terrassen van Bernie’s Beach Club liggen de luxere ‘hillside beds’: wat luxere bedden met een mooi uitzicht over de club en waarschijnlijk iets meer wind, wat op een hete dag wel prettig is. Je betaalt hiervoor € 75,00 per dag.

Ben je met een grote groep of heb je behoefte aan wat meer luxe, dan kun je voor € 250,00 het mooie hutje bovenin de strandtent huren: de VIP Cabana. Dit is een soort eigen terrasje met strandbedden en een stenen dakje. Het ziet er prachtig uit en je kunt hier met ca. 10 personen terecht. 

Let op: de genoemde prijzen gelden tijdens de warme zomerdagen. Ik liet mij vertellen door een vriendelijke medewerker dat er tijdens koudere dagen andere (lagere) prijzen kunnen gelden. 

Wil je alleen wat eten of drinken? Dan kun je ook plaatsnemen aan een tafeltje of in een van de zitjes aan de voorkant van de beach club. 

Bernie's prijzen

Check bij aankomst deze surfplank voor de actuele prijzen!

Menukaart 

Bernie’s heeft een uitgebreide menukaart. Er staan mooie gerechten op de kaart waaronder diverse visgerechten. Je kunt eten bestellen op het zonnige terras bij het zwembad, maar je mag het ook bij je strandbed laten bezorgen. 

Ik moet eerlijk zeggen dat het eten bij Bernie’s niet goedkoop is voor wat je er voor krijgt. Ik bestelde de carpaccio (€ 15,00) en had daar eerlijk gezegd iets meer van verwacht dan de wat kale maaltijd die ik ontving. 

Bernie's carpaccio

Bij het tafeltje naast mij bestelde iemand de ‘Frites speciale “Bernie’s summer favourite”: een schaaltje friet met rendang. Om eerlijk te zijn vond ik het toch wel een wat beschamend klein bakje voor de € 16,50 die hij hiervoor moest betalen. 

Maar als je bedenkt dat je voor gebruik van het zwembad niets hoeft te betalen, kun je misschien de hogere prijs voor het eten wat relativeren!

Bernie’s Beach Club – Praktisch

Dit is zeker een adresje om op de to-do lijst voor de zomer te zetten!

Parkeren doe je bij Bernie’s voor de deur: betalen via een parkeerapp zoals ParkMobile is mogelijk! Je kunt ook voor € 15,00 per dag je auto kwijt op de eigen parkeerplaats van Bernies (beperkte beschikbaarheid). Of laat je door bus 81 vanaf de stations Haarlem of Zandvoort voor de deur afzetten! 

Bernie’s Beach Club is in de zomermaanden vanaf 9.00 uur ‘s ochtends geopend. Wees op tijd om een mooie plek te vinden. Sowieso wordt er een strikt vol = vol beleid gehanteerd: op een zonnige dag worden er ‘s middags talloze mensen bij de poort weggestuurd omdat het vol zit. 

Bernie’s Beach Club, Boulevard Barnaart 65, Zandvoort
http://www.bernies.nl/beach-club/

 

Bernie's

Lijkt Bernie’s Beach Club je, ondanks deze zomerse foto’s, niet zo leuk? Je kunt dan ook altijd eens een kijkje nemen bij Beach Club The Spot, eveneens in Zandvoort! Een heel ander sfeertje maar ook erg leuk!En nog een leestip voor de zomer: ‘Tien fijne dingen die ik doe bij zomers weer!’

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge