fbpx
Follow me:
Bernie's Beach Club Zandvoort

Bernie’s Beach Club: Trendy strandtent met zwembaden!

Wie wel van het zomerse sfeertje van een beach club houdt, maar griezelt van zwemmen in de Noordzee, is er de ideale oplossing ! Tussen Bloemendaal en Zandvoort opende Bernie’s Beach Club in de voormalige George No. 5-strandtent haar deuren èn heropende de twee zwembaden! Zie je jezelf al liggen, op een strandbedje op het strand met een prachtig blauw zwembad voor je neus? Deze hotspot wil je niet missen!

NB (10 juli 2018): Dit artikel is vorig jaar geschreven. Sindsdien heeft Bernie’s wel weer diverse aanpassingen gedaan, o.a. aan de menukaart. Onderstaand blog geeft dus niet de meest actuele situatie bij Bernie’s weer! 

Het was voor mij een behoorlijke teleurstelling toen George No. 5 besloot deze zomer niet meer open te gaan. Menig warme zomerdag bracht ik door op één van de strandbedjes van deze George-loot. Maar gelukkig zag ook Bernie’s in dat dit pareltje niet verloren mocht gaan!

Bernie's Beach Club Zandvoort

Aquablauwe tafels met witlinnen stoelen

Toen ik voor het eerst binnenliep bij Bernie’s viel direct de afwezigheid van de tijdelijke strandtent op. Alles wordt nu vanuit de voormalige pool bar gedaan maar die ziet er dan ook prachtig uit, met zomers witte tenten voor de ingang. Het aantal strandbedden is uitgebreid en het is zelfs mogelijk om echt waanzinnig mooie 2-persoons strandbedden-met-dakje te huren, die er heel aanlokkelijk uitzien!

Bernie's Beach Club Zandvoort

Geen straf om hier een zomerse dag door te brengen!

Sowieso straalt Bernie’s iets heel prettigs uit. Ik was heel erg enthousiast over de look van George No. 5, maar ook Bernie’s zorgt voor een heel fijn sfeertje. Aquablauwe tafels met witte linnen stoelen, het ziet er mooi uit!

Menukaart en bediening

Hèt grote minpunt van George No. 5 was de menukaart. Deze was beperkt en belachelijk duur voor wat je kreeg (een broodje kaas bestond uit een kaal pistoletje met een plak kaas, waarvoor je wel € 7,00 neer mocht leggen!). Bernie’s Beach Club pakt wel iets beter aan! Nog steeds staan er (naast diverse salades) welgeteld vier hoofdgerechten op de kaart maar er is wel wat meer keus en de prijzen zien er ook wat normaler uit.

De bediening bij George No. 5 was ook niet om over naar huis te schrijven maar ook dat lijkt bij Bernie’s beter te gaan. Toegegeven, wij kwamen binnen op een wat rustiger moment maar werden toch wel door het personeel opgemerkt en geholpen. Het zou wat ons betreft nog net wel een tikje vlotter mogen maar het is sowieso al een verbetering ten opzichte van hun voorganger.

Al met al kunnen we dus uiterst tevreden zijn met deze nieuwe eigenaar van de (naar mijn mening) fijnste beachclub van Zandvoort!

Het restaurantgedeelte van Bernie’s Beach Club ziet er ook erg mooi uit, met een frisse witte look!

To-do lijst deze zomer

Met de laatste weken van deze zomer nog voor de boeg is dit zeker een adresje om nog op de to-do lijst voor de zomer te zetten! Parkeren doe je bij Bernie’s voor de deur (er is zelfs een valet-parking, al is niet helemaal duidelijk wat daarmee bedoeld wordt) of laat je door bus 84 binnen 20 minuutjes vanaf Haarlem station voor de deur afzetten! Prima bereikbaar dus!

Bernie’s Beach Club, Boulevard Barnaart 65, Zandvoort
http://www.bernies.nl/beach-club/

Bernie's Beach Club Zandvoort

Bernie's Beach Club

Lijkt Bernie’s Beach Club je, ondanks deze zomerse foto’s, niet iets voor jou? Je kunt dan ook altijd eens een kijkje nemen bij The Spot, eveneens in Zandvoort!

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Dien Meibos

  Fijn dat Bernies beter is. Maar om je eerdere positieve recensie van je blog te halen en een inmiddels gesloten zaak nog even af te kraken terwijl je er toch vaak kwam is niet heel stijlvol.

  29 augustus 2017 at 11:05 pm
  • Reply Anne

   Dag Dien, dank voor je reactie. Mijn eerdere blog over George heb ik direct verwijderd toen ik hoorde dat George niet meer openging, om te voorkomen dat één van mijn lezers enthousiast zou worden en voor een dichte deur zou komen te staan. Bovendien vond ik het niet logisch om een blog over een hotspot te hebben die niet meer bestaat, niet wetende dat Bernies even later open zou gaan.

   Overigens had ik ook in mijn blog over George deze minpunten al aangestipt en eerlijk is eerlijk, Bernies doet het op een paar punten toch echt beter dan George dus ik vind het niet meer dan terecht dat dit dan ook benoemd wordt.

   30 augustus 2017 at 8:01 am

  Leave a Reply

  CommentLuv badge