fbpx
Follow me:
Bernie's Beach Club Zandvoort

Bernie’s Beach Club: Trendy strandtent met zwembaden!

Wie wel van het zomerse sfeertje van een beach club houdt, maar griezelt van zwemmen in de Noordzee, is er de ideale oplossing ! Tussen Bloemendaal en Zandvoort opende Bernie’s Beach Club een paar jaar geleden haar deuren èn heropende de twee zwembaden! Zie je jezelf al liggen, op een strandbedje op het strand met een prachtig blauw zwembad voor je neus? Deze hotspot wil je niet missen!

NB (25 juni 2019): Dit artikel is twee jaar geschreven. Sindsdien heeft Bernie’s wel weer diverse aanpassingen gedaan, o.a. aan de menukaart. Ik hoop binnenkort weer een bezoekje aan Bernie’s te brengen voor een recente review! 

Dez strandtent ontdekte ik toen hij nog George No. 5 heette. Een hele toffe strandtent met heerlijke zwembaden en een erg fijn sfeertje. Toen George No. 5 besloot om in 2017 niet meer open te gaan, nam Bernie’s het over. Er werden wat aanpassingen gedaan, onder andere aan de menukaart.

Bernie’s Beach Club heeft twee zwembaden. Eentje is voor kinderen, de andere voor volwassenen. Persoonlijk vind ik dit echt ideaal: geen bommetjes voor mijn neus als ik aan het relaxen ben in het volwassenen-zwembad! 🙂

Bernie's Beach Club Zandvoort

Aquablauwe tafels met witlinnen stoelen

Wie arriveert bij Bernie’s valt direct de zomerse blauw-witte uitstraling op. De witte poolbar ziet er prachtig uit, met zomers witte tenten voor de ingang. Overal liggen strandbedden die je kunt huren en het is zelfs mogelijk om echt waanzinnig mooie 2-persoons strandbedden-met-dakje te huren, die er heel aanlokkelijk uitzien! Bernie’s Beach Club heeft een luxe uitstraling en, hoewel je dat ook wel in je portemonnee voelt, voelt het wel echt als een feestje om hier een dag te zijn!

Sowieso straalt Bernie’s iets heel prettigs uit. Aquablauwe tafels met witte linnen stoelen, het ziet er mooi uit!

Menukaart en bediening

Bernie’s heeft een uitgebreide menukaart. Ook hier liggen de prijzen wat hoger dan bij de gemiddelde strandclub in Zandvoort, maar dat is ook wel te begrijpen. Er staan mooie gerechten op de kaart en ik sta te popelen om weer eens een hapje te eten bij Bernie’s!

De bediening liet in het verleden wel wat te wensen over. Ik ben op dit moment van herschrijven (juni 2019) al een tijdje niet meer bij Bernie’s geweest dus ik kan daar niets over zeggen. Overigens zijn de recensies op Google niet erg enthousiast over bediening en het eten. Het is op drukke dagen echter ongetwijfeld ook erg lastig om een dusdanig grote strandtent soepel draaiende te houden.

Houd dit blog echter in de gaten want ik hoop echt snel weer eens naar Bernie’s te gaan!

Bernie’s Beach Club – Praktisch

Met de zomer nog voor de boeg is dit zeker een adresje om nog op de to-do lijst voor de zomer te zetten! Parkeren doe je bij Bernie’s voor de deur (betalen via een parkeerapp zoals Parkmobile is mogelijk!) of laat je door bus 84 binnen 20 minuutjes vanaf Haarlem station voor de deur afzetten! Prima bereikbaar dus!

Bernie’s Beach Club, Boulevard Barnaart 65, Zandvoort
http://www.bernies.nl/beach-club/

Bernie's Beach Club Zandvoort

Bernie's Beach Club

Lijkt Bernie’s Beach Club je, ondanks deze zomerse foto’s, niet iets voor jou? Je kunt dan ook altijd eens een kijkje nemen bij The Spot, eveneens in Zandvoort!

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Dien Meibos

  Fijn dat Bernies beter is. Maar om je eerdere positieve recensie van je blog te halen en een inmiddels gesloten zaak nog even af te kraken terwijl je er toch vaak kwam is niet heel stijlvol.

  29 augustus 2017 at 11:05 pm
  • Reply Anne

   Dag Dien, dank voor je reactie. Mijn eerdere blog over George heb ik direct verwijderd toen ik hoorde dat George niet meer openging, om te voorkomen dat één van mijn lezers enthousiast zou worden en voor een dichte deur zou komen te staan. Bovendien vond ik het niet logisch om een blog over een hotspot te hebben die niet meer bestaat, niet wetende dat Bernies even later open zou gaan.

   Overigens had ik ook in mijn blog over George deze minpunten al aangestipt en eerlijk is eerlijk, Bernies doet het op een paar punten toch echt beter dan George dus ik vind het niet meer dan terecht dat dit dan ook benoemd wordt.

   30 augustus 2017 at 8:01 am

  Leave a Reply

  CommentLuv badge