Follow me:

Dit was mei! Een leuke maand met blogsucces en nieuwe reisplannen!

Mei was echt een leuke maand! Soms heb je dat, dat je terugbladert in je bullet journal, ziet wat je allemaal gedaan hebt en je concludeert dat het echt wel een hele leuke maand was. De afgelopen maand was er weer zo eentje! Ik ging gezellig uit eten, we waren een weekendje op de Veluwe en een paar leuke succesjes behaald rond mijn blog! Wat gebeurde er allemaal in mei?

Mei begon met een nieuwe uitdaging op zakelijk vlak. Ik startte via Top Secretaries een nieuwe opdracht als Communications Officer bij een multinational in Amsterdam. Ondanks dat ik vooral een secretariële achtergrond heb, is het een ontzettend leuke opdracht, waarin ik veel leer! Begin mei ging ik nog uit eten met twee collegaatjes van mijn vorige opdracht en aten we heerlijke sushi bij The Harbour Club.

We hebben deze maand ook de racefiets weer eens onder het stof vandaan gehaald. Eerst een half rondje Haarlemmerringvaart, wat altijd lastig is door de wind. Tijdens de Pinksterdagen waren we in ons chalet op de Veluwe en fietsten we op de Posbank. Tweede Pinksterdag gingen we naar Salland waar we ook een mooie route fietsten. Naast het fietsen stond ik deze maand heel veel op de tennisbaan; de voorjaarscompetitie wordt komend weekend afgerond. En sinds deze week heb ik eindelijk het sporten weer wat fanatieker opgepakt (waarover ik binnenkort meer schrijf!).

Het weekend op de Veluwe was ook zoals altijd weer fijn; Arnhem is zo’n leuke stad om dingen te ondernemen! We proberen om dan onze Museumjaarkaart te gebruiken, hoewel dat helaas de laatste keer niet gelukt is.

Fietsen mei

Deze maand hebben we onze racefiets weer onder het stof vandaan gehaald!

Fotografie

Wel kon ik mij er in Arnhem eindelijk weer eens toe zetten om een zonsopgang te fotograferen. Al om 5 uur ging de wekker en rond half 6 reed ik de Posbank op. Daar was het, in tegenstelling tot overdag, heerlijk rustig! Alleen het gefluit van de vogels en dan de opgaande zon er bij…prachtig! Deze foto’s heb ik op de Posbank gemaakt.

 

Posbank mei

Posbank mei

Posbank mei

Blogsuccessen

Ik blog al een jaar of drie op Ditisanne.nl en daar is behoorlijk wat tijd in gestopt. Ik doe het echter graag want het is zo leuk om te doen! En deze maand werd ik helemaal gestimuleerd om weer extra veel te bloggen. Zo kreeg ik een uitnodiging voor een waanzinnig gave persreis (waarover zometeen meer), waren mijn bezoekersaantallen hoger dan ooit, ging ik twee superleuke samenwerkingen aan en werd mijn status bij een bloggersbureau verhoogd. Ook bestelde ik nieuwe visitekaartjes en schreef ik eindelijk mijn beide blogs in bij de Kamer van Koophandel als handelsnamen van mijn (al bestaande) bedrijf! Serieuze business dus! 🙂

Via mijn werk heb ik deze maand ook nog eens een training InDesign gevolgd en dat zorgt ook voor een enorme creativiteitsboost. Ik heb veel zin om weer extra tijd in mijn blogs te steken!

Reisplannen

Hoewel mei al een leuke maand was, wordt juni vast nog veel leuker! Dat is namelijk de maand dat we op zomervakantie gaan! Ik ben ontzettend aan het aftellen! Eind juni reizen we naar de Oost-Europese landen Polen, Slowakije en Tsjechië. Ik heb het idee dat er best wel een vooroordeel over Oost-Europese landen heerst terwijl de plekken die ik uitgezocht heb er zo bijzonder mooi uit zien! Hele mooie stadjes met pastelkleurige huizen aan knusse pleintjes, de enorme pieken van het Hoge Tatragebergte waar we gaan wandelen, een prachtig luxe kuuroord in Tsjechië waar we verblijven…het wordt echt een hele afwisselende reis. Stay tuned!

Slowakije Tatra

Onze accommodatie in Slowakije!

Omdat mijn zakelijke opdracht per 31 juli af loopt, heb ik besloten om direct daarna nog een paar dagen vrij te nemen voor een stedentrip. Ik heb zitten twijfelen tussen Helsinki/Tallinn of Barcelona maar besloot uiteindelijk om toch maar voor een zonbestemming te kiezen. Barcelona is begin augustus waarschijnlijk overspoeld met toeristen dus ik maak mij geen illusie dat ik de hele stad kan bekijken om er vervolgens tien blogs over te schrijven. Ik ga er van uit dat het gewoon een relaxte week wordt, met veel terrasjes, strand en een beetje slenteren door de stad, zonder echt de highlights allemaal uitgebreid te bezichtigen. Voor een fervent reisblogger is dat dus best wel een knop om!

Gelukkig kan ik dat in september goedmaken want dan gaan Jeroen en ik op uitnodiging van Voigt Travel naar Zweeds Lapland! Ik vind het echt bizar gaaf dat we daar naar toe gaan en hoe meer ik over de bestemming inlees, hoe enthousiaster ik word! In september is het noorderlicht alweer te zien dus fingers crossed!

 

Zweeds Lapland mei

Zweeds Lapland (Foto: Visit Sweden)

 

Kortom, mei was een prima maand voor mij! Hoe was jouw maand?

Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Darina

  Een hele mooi maand en mooie vooruitzichten! Ik ben vorig jaar in Barcelona geweest, begin september. De wijk Gracia is echt een aanrader 🙂
  Darina onlangs geplaatst…Instagram Photo Diary Mei 2018My Profile

  31 mei 2018 at 2:46 pm
  • Reply Anne

   Tof! Mijn hotel zit in Gracia dus dat komt goed!

   31 mei 2018 at 6:04 pm
 • Reply Wanda

  Wow, wat een gave plannen allemaal joh! Die van de zomervakantie wist ik in grote lijnen al maar ben wel heel benieuwd naar je verhalen en foto’s daarvan. Barcelona is altijd leuk en ja, daar ben je gewoon nooit alleen. En dan als toetje nog Zweeds Lapland… ik heb geen idee wat ik mij daar precies bij voor moet stellen maar het is natuurlijk gewoon geweldig dat je dat op uitnodiging mag gaan doen!
  Wanda onlangs geplaatst…Terugblik mei 2018: No time to playMy Profile

  2 juni 2018 at 12:31 pm
  • Reply Anne

   Thanks! Heb ook wel veel zin in alle reizen! Zweden lijkt me heel bijzonder, niet zo spectaculair als in hoge bergen of kliffwn maar wel heel rustig en mooi, denk ik.

   4 juni 2018 at 6:06 pm
 • Reply Marcella

  Jeej, dat klinkt heel erg goed allemaal! Echt een positieve vibe. Wat heerlijk joh! Geniet van alle leuks! Enne, Lapland is vast onwijs tof! Goed bezig joh!
  Marcella onlangs geplaatst…Update #3 – Gezonde voornemens voor 2018My Profile

  18 juni 2018 at 7:52 pm
  • Reply Anne

   Thanks! Ja, Lapland lijkt me echt waanzinnig gaaf! Momenteel is er al een groep daar (ik zou eigenlijk deze week gaan, maar dat kwam qua data voor mij niet uit), dus ik zit helemaal te kwijlen bij alle mooie foto’s die voorbij komen!

   19 juni 2018 at 9:43 am

  Leave a Reply

  CommentLuv badge