Follow me:
Haven Scheveningen

Dit Is Mijn Week! De eerste van 2017!

Deze week heb ik zoveel gedaan dat ik me haast niet kan voorstellen dat het een week geleden nog 2016 was… Gelukkig was het ook een erg leuke week, met vooral veel sport en werk dus ik ben best tevreden over deze eerste week van 2017. Het jaar gaat veelbelovend van start, en dit was mijn week!

De jaarwisseling hebben we eigenlijk vrij rustig gevierd. ‘s Middags was ik nog even bij mijn familie in Apeldoorn, heel gezellig. Jeroen was ondertussen oliebollen aan het bakken dus toen ik thuiskwam stond er een mooie schaal klaar! Oudejaarsavond was vooral heel gezellig; we gingen gourmetten en deden een leuk spel. Om 12 uur was het ontzettend mistig maar hebben we toch nog wat vuurwerk afgestoken.

Website Bowien Jansen

Deze week zit ik tussen twee interim opdrachten in dus kon ik vanuit huis wat werk doen voor mijn werkgever. Daarnaast heb ik in de afgelopen dagen ook wat tijd gestoken voor het maken van een website voor Bowien, de dochter van Jeroen. Zij is een enorm goede atlete die nu al hele goede resultaten haalt bij de Junioren A. Zo gingen we afgelopen zomer naar het WK Junioren in Bydgoszcz (Polen) waar ze met het Nederlandse estafetteteam meedeed. We hopen allemaal dat ze deze zomer aan het EK in Italië mee kan doen!
Vanavond ging de website eindelijk live dus neem vooral even een kijkje!

Bowien Jansen Atlete

Bowien in actie! Kijk ook even op haar nieuwe website! (Foto: Erik van Leeuwen)

Hardlopen, spinning, zwemmen, tennis…

Een van mijn goede voornemens voor 2017 is meer sporten. Komend tennisseizoen ga ik competitie spelen dus wil ik proberen zo fit mogelijk op de baan te staan als het seizoen begint. Vorige week heb ik de hardloopapp Run to 3K geïnstalleerd en nu loop ik elke twee, drie dagen een half uurtje. Het is niet echt mijn sport maar het is wel laagdrempelig dus voor een tijdje prima vol te houden. Daarnaast ben ik deze week weer met spinning begonnen en zwom ik woensdagavond 100 baantjes. Zwemmen is wel meer mijn ding; ik vind het een heerlijke sport! En tot slot speelden Jeroen en ik gisteravond nog een uurtje tennis om ook dat niet helemaal te verleren! 🙂
Ik merk nu al dat ik meer energie heb door het sporten dus ik ben heel blij met deze eerste week!

Vossy kwark

Bij meer sporten hoort ook wat gezonder eten. Onze kat probeert ook een hapje kwark mee te snoepen!

Middagje Den Haag

Jeroen en ik hebben allebei een Museumkaart gekocht en zijn van plan daar dit jaar goed gebruik van te maken. Vanmiddag maakten we een start met een bezoek aan Panorama Mesdag in Den Haag. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat te verwachten maar ik dacht eigenlijk gewoon een groot schilderij aan te treffen.

Panorama Mesdag

Ik was dus ook echt enorm verrast toen ik in de koepel terechtkwam van het gigantische schilderij! Wat bijzonder was dat!! Het gaf echt het gevoel dat je op een uitzichtpunt in de Scheveningse duinen stond en om je heen het strandleven zag. Heel, heel knap en erg mooi!

Panorama Mesdag week

Een fragment van het gigantische schilderij van Scheveningen in Panorama Mesdag. Wat mooi en wat bijzonder!

We wilden eigenlijk nog even naar het Omniversum maar vanwege de Kerstvakantie was het daar erg druk. Dus sloegen we dat maar over en hebben we rond de Scheveningse haven gewandeld en daar een verse vis gegeten. Een leuke en gezellige middag dus!

Haven Scheveningen week

De haven van Scheveningen

Netflix

Tadaa…tadaa…we moesten er een tijdje op wachten maar eindelijk hebben we dan toch Netflix! Afgelopen maanden hadden we zoveel series en films van tv opgenomen dat Netflix wat overbodig was. Maar nu hebben we toch eindelijk een abonnement genomen. We kijken samen de serie Homeland, die ik echt heel goed vind! Zelf wil ik dit weekend met Downton Abbey beginnen, ben erg benieuwd!

Dit las ik!

De afgelopen weken had ik iets meer tijd om te lezen dus naast wat tijdschriften, ben ik helemaal verslingerd aan de Millennium Trilogie. Het eerste deel heb ik ergens vorig jaar al gelezen, maar deel twee en drie lees ik nu. Wat een prachtige en enorm spannende boeken! Via Netflix (jaja!) keken we pas al de film van het eerste deel en nu ik het tweede deel uit heb, wil ik die film ook graag zien.

Verder ben ik met een Reading Challenge begonnen dus dit jaar gaat er ongetwijfeld veel gelezen worden!

Mooie leesplannen voor dit jaar!

Spannende week

Volgende week wordt een spannende week. Ik start met een nieuwe interim opdracht, maar op een minder secretariële functie dan ik gewend ben. Mijn nieuwe, tijdelijke, job is meer richting project management wat natuurlijk een fantastische uitdaging, maar daarom wel een tikje spannend is.
Gelukkig is het wel bij het bedrijf waar ik ook de afgelopen acht maanden al op een opdracht zat dus helemaal onbekend is het niet. Bovendien weet ik dat ik ontzettend leuke collega’s krijg dus dat gaat goed komen!

Hoe was jullie eerste week van 2017? Veelbelovend?

 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Marlies

  Een drukke week maar ook wel een leuke week lees ik 🙂
  Ik heb niet zoveel gedaan maar ik ben ook naar Den Haag geweest met een vriendin, maar wij hebben geshopt 😉
  Marlies onlangs geplaatst…Travel wishlist of 2017My Profile

  8 januari 2017 at 9:46 pm
  • Reply Anne

   Leuk! Den Haag is echt een fantastische stad om te shoppen, dus groot gelijk!

   8 januari 2017 at 10:31 pm

  Leave a Reply

  CommentLuv badge