Follow me:

‘Met wie zou je een dag willen ruilen?’

‘Met wie zou je een dag willen ruilen?’ vraagt het boekje ‘Een vraag per dag’. Vorig jaar voor mijn verjaardag gekregen en ik vul hem trouw in. Of nou ja, niet elke dag maar wel regelmatig. En dus moest ik vandaag deze vraag invullen. En om heel eerlijk te zijn: ik wist het antwoord niet!

Eigenlijk is er niemand met wie ik echt zou willen ruilen! Ik kom niets tekort en heb dus ook geen reden om jaloers op anderen te zijn. Overigens vind ik dat jaloezie een keuze is, dus al zou ik het minder goed voor elkaar hebben, is dat nog geen reden om jaloers te zijn…
Maar oké, voor één dagje met deze mensen ruilen, is misschien een leuke ervaring!

Serena Williams

Vanmorgen speelde ik een tenniswedstrijd, die we gelukkig gewonnen hebben! Omdat ik nog maar sinds vorig jaar tennis, mag ik best tevreden zijn met mijn toernooiresultaten van deze zomer! Maar hoe gaaf zou het zijn om een keer een dag zó goed te tennissen, dat je de beste van de wereld bent! Dat moet toch wel een bizarre ervaring zijn! Maar als ik de negatieve uitstraling van deze zus Williams zie, houden we het natuurlijk maar bij één dag: een beetje vrolijker mag ook wel!

800px-Venus_Williams_2012

Elizabeth Bracco

De meesten zullen nu vragen: ‘Wie??’ Elizabeth Bracco is de vrouw van acteur Aidan Quinn. Nu zou ik absoluut niet met haar willen ruilen, want ik ben veel te gelukkig met Jeroen! Maar toch moet het wel leuk zijn om eens een hele dag ongelimiteerd naar die prachtige, diepe warme stem van Aidan Quinn te kunnen luisteren! Ik ben niet zo van de acteur-idolen, maar voor films met Aidan er in, ben ik snel enthousiast te krijgen!

Een fulltime reisblogger

Dat lijkt me best leuk: fulltime reisblogger zijn! Eigenlijk is daarvoor een dagje ruilen wel weer wat aan de korte kant, want nu heb ik ook af en toe wel eens een blogdag gepland. Dus met een reisblogger, die daarvan haar werk heeft gemaakt, zou ik wel eens een maandje willen ruilen. Of twee…! Maar ik denk niet langer dan dat, want het is toch wel een onzeker bestaan en ik weet niet of ik dat wel wil. Maar misschien kom ik daar door het ruilen juist achter!

Reisblogs zijn fantastisch om te volgen! Ze nemen je mee naar prachtige onbekende bestemmingen!

Reisblogger zijn lijkt me fantastisch! Maar wordt reizen niet saai, als het je werk wordt?

Iemand die in West-Ierland woont

Gewoon om eens te ervaren of dat leuke, gemoedelijke sfeertje in Ierland nu ook zo voor de bewoners zelf geldt. Of dat zij gek worden van al die slome toeristen op de weg. Of van de zoveelste keer dat je een schaap voor je auto hebt. Maar ik zou best eens willen weten hoe het voelt om écht in Ierland te wonen. Maar die ene dag moet natuurlijk wel net een dag met mooi weer zijn!

Juni is een mooie maand om Ierland te bezoeken, beter dan juli of augustus!

In deze regio van Ierland zou ik best een tijdje kunnen wonen!

Met een multimiljonair

Ik zou niet voor altijd met een multimiljonair hoeven te ruilen. Ik ben er van overtuigd dat meer geld dan je nodig hebt, echt niet gelukkig maakt. En dat dure aankopen of reizen, juist door er voor te sparen, meer waarde hebben! De reden waarom ik dan tóch één dag met een multimiljonair wil ruilen, is omdat het me best leuk lijkt om één dag ongelimiteerd te shoppen!
Bijvoorbeeld als we binnenkort naar New York gaan: een hele dag shoppen in NY met een creditkaart die ongeveer niet leeg kan…wie wil dat nu niet? Maar ‘s avonds lever ik graag die creditcard weer in want ik geloof het cliché: ‘Geld maakt niet gelukkig!’

 

Met wie zou jij een dag (of langer) willen ruilen? 

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Josine

  Nou ik zou het ook niet meteen weten hoor.. Ik denk: een man! Haha!
  Josine onlangs geplaatst…herfstkleurenMy Profile

  2 oktober 2016 at 11:22 pm
  • Reply Anne

   Haha, zeker weten? Elke dag scheren lijkt me vreselijk!

   9 oktober 2016 at 11:27 am

  Leave a Reply

  CommentLuv badge